Χ. Πέρρος: Ο Λιγνάδης είχε «αλιευτή» θυμάτων

Άλλη μια σοκαριστική μαρτυρία για το πώς επιχείρησε ο Δημήτρης Λιγνάδης να προσεγγίσει ένα παιδί 14 χρονών. Στην υπόθεση φέρεται να υπάρχει και συνεργός.
Χ. Πέρρος: Ο Λιγνάδης είχε «αλιευτή» θυμάτων
Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για την υπόθεση Λιγνάδη, με τον λογοθεραπευτή Χρήστο Πέρρο να μιλά στο δελτίο ειδήσεων του Alpha για έναν ακόμα εμπλεκόμενο, ο οποίος λειτουργούσε ως «αλιευτής» θυμάτων για τον γνωστό σκηνοθέτη. Ο κ. Πέρρος, 35 χρονών σήμερα, περιέγραψε όσα συνέβησαν όταν ήταν μόλις 14.

«Με προσέγγισε [σ.Σ. ο Λιγνάδης] λέγοντας τι κάνω, πώς με λένε. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός και φιλικός μαζί μου και με πάγωσε. Βρέθηκε το χέρι του στη μέση μου και το άλλο στα μαλλιά μου. Όταν τον απώθησα κι είπα "τι είναι αυτά που κάνεις;", μου πρότεινε να πάω σπίτι του -τονίζω ότι ήμουν 14 χρονών- για ένα ουίσκι και τσιγάρο. Το βλέμμα του άστραψε, έγινε πιο φιλικός και τον απώθησα πιο επιθετικά».

Για την δεύτερη συνάντηση μεταξύ τους, ο κ. Πέρρος λέει: «Τα χρόνια όμως πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο και θέλησα να πάρω πληροφορίες για την εισαγωγή μου σε μια δραματική σχολή. Μπαίνοντας στο γραφείο διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος άντρας που ήταν καθηγητής πλέον. Παίρνω τις πληροφορίες κι ενώ πάω να φύγω χαιρετώντας τον σκηνοθέτη, μου λέει "να σου πω, θέλεις να συζητήσουμε πώς να περάσεις χωρίς εξετάσεις στη δραματική σχολή ερχόμενος σπίτι μου σήμερα το απόγευμα;". Του απάντησα ότι αν είναι να πάρω τη θέση ενός ταλαντούχου παιδιού επειδή απλά πέρασα ένα απόγευμα σπίτι σας, δεν θα ήθελα».

Την τρίτη φορά που συναντήθηκαν, ήταν με τη μεσολάβηση του «αλιευτή»: «Ευρισκόμενος σε ένα καφέ στο Θησείο με προσέγγισε ο άντρας που μου άνοιξε την πόρτα σε αυτήν την σχολή. Ήταν η στιγμή που μου πρότεινε να συνεργαστούμε οι τρεις μας και μου υποδεικνύει έναν άντρα που βρισκόταν από πίσω μου. Γυρνώντας το κεφάλι μου διαπιστώνω για τρίτη φορά ότι ήταν ο ίδιος σκηνοθέτης. Ήταν ουσιαστικά ο αλιευτής των υποψήφιων θυμάτων. Όταν ο πρώτος δεν πετύχαινε τους στόχους και τους σκοπούς, τότε εκείνος δρούσε αλιευτικά. Ψάρευε το εκάστοτε θήραμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.gr, ο «αλιευτής» αποτελεί πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση Λιγνάδη, είναι ηθοποιός, 37 ετών σήμερα, και εμφανίζεται σε δύο ακόμα καταγγελίες εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη. Σε βάρος του έχει διαταχθεί προανακριτική εξέταση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v