Μπιμπίλας προς Λιγνάδη: Λυπάμαι... σε γνώρισα στα Στρουμφάκια

Ο μέτριος ηθοποιός της καρδιάς μας απαντά στους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη, και ξεσηκώνει κύμα συμπαράστασης στο ίντερνετ.
Μπιμπίλας προς Λιγνάδη: Λυπάμαι... σε γνώρισα στα Στρουμφάκια
Την είδηση για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη πόσταρε στο προσωπικό του προφίλ ο Σπύρος Μπιμπίλας, γράφοντας «Λυπάμαι... Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα... 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή... μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια.... πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης. Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας. Λυπάμαι Δημήτρη».

Λυπάμαι.....Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα... 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Thursday, 25 February 2021


Στο μεταξύ, κύμα συμπαράστασης έχει ξεσηκωθεί στο ίντερνετ υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα, τον οποίο ο Λιγνάδης αποκάλεσε μέτριο ηθοποιό, με πλήθος καλλιτεχνών να τάσσεται στο πλευρό του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, δηλώνοντας πως είναι τιμή να είμαστε όλοι τόσο μέτριοι όσο ο Μπιμπίλας.

Ο ίδιος ο κ. Μπιμπίλας έγραψε χτες στο προφίλ του πως «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει. Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμο. Αυτο μας τιμά και μας χαροποιει εμάς τους "μέτριους", που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσέν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Βασίλης Νικολαΐδης, Διαγόρας Χρονόπουλος, Κώστας Καζάκος, Γιάννης Δαλιανίδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Άννα Χατζησοφιά, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Βασίλης Γεωργιάδης, Γιώργος Λεμπέσης, Βασίλης Πλατάκης, Γιάννης Μόρτζος, Μιμή Ντενίση, Μάριος Ρετσιλας και τόσοι άλλοι. Η άνοιξη θα ξανάρθει».

Την δική μας την καρδιά, πάντως, έκλεψε ο σκηνοθέτης του Έτερος Εγώ, Σωτήρης Τσαφούλιας, που αφιέρωσε στον πρόεδρο του ΣΕΗ το παρακάτω αριστούργημα:

Και συνεχίζω....

Posted by Sotiris Tsafoulias on Thursday, 25 February 2021
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v