ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Μια βόλτα (με αποστάσεις) στη λαϊκή του Χολαργού

Ο φακός του in2life βρέθηκε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στη λαϊκή αγορά του Χολαργού, και κατέγραψε πάγκους και κόσμο σε απόσταση ασφαλείας.

Μια βόλτα (με αποστάσεις) στη λαϊκή του Χολαργού

Φωτογραφίες: Βασίλης Μπεκροδημήτρης

«Δύο πελάτες τη φορά», «παρακαλούμε κρατάτε αποστάσεις». Πινακίδες και καρτελάκια που βλέπεις σε κάθε πάγκο κάθε λαϊκής εδώ και λίγο καιρό. Έτσι κι εδώ. Στριμωγμένα ανάμεσα σε πορτοκάλια και φράουλες, πλάι στα άλλα, τα συνηθισμένα, με τις τιμές.

Η λαϊκή αγορά του Χολαργού που στήνεται κάθε Δευτέρα πίσω από το Δημαρχείο είχε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου πάγκους σε απόσταση μεταξύ τους, κόσμο με μάσκες και γάντια, και… ντουντούκες να υπενθυμίζουν ότι κρατάμε τις αποστάσεις.

Όσο για το φλέγον ζήτημα που κοντεύει να γίνει ντιμπέιτ, για το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να μείνουν ανοιχτές οι λαϊκές, εμείς λέμε πως καλύτερα ο κόσμος να ψωνίζει (πάντα τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας) σε ανοιχτούς χώρους, παρά σε κλειστούς. Και σίγουρα, όλοι όσοι ψωνίζουμε στη λαϊκή, θα πηγαίναμε περισσότερες φορές ή/και για περισσότερη ώρα στο σούπερ μάρκετ. Οπότε ναι, ανοιχτές λαϊκές, και αποστάσεις ασφαλείας.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Είναι εύκολο να συντρίψουμε, στο όνομα της εξωτερικής ελευθερίας, την εσωτερική ελευθερία του ανθρώπου."

Ταγκόρ, 1861-1941, Ινδός λογοτέχνης, Νόμπελ 1913

  • 1776 - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον διαβάζει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία μόλις έχει λάβει την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.
    2004 - Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας νικά στον τελικό του Euro 2004 την Πορτογαλία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2