Πού θα βρω καλό μάστορα;

Άσε τον μαστρο-Κώστα τον μπατζανάκη του ξαδέρφου που είναι «καλό παιδί» και ψάξε επαγγελματίες μαστόρους για να κάνεις τη δουλειά σου. Δες πώς.
Πού θα βρω καλό μάστορα;

Η ανάγκη σου συνηθισμένη και κατανοητή: κάτι χάλασε στο σπίτι ή κάτι θες να βάλεις ή να συντηρήσεις και δεν έχεις κάποιον μάστορα να σε καλύψει.

Τι κάνεις; Παίρνεις τηλέφωνο φίλους και συγγενείς και ζητάς συστάσεις; Δεκτόν, όμως κατά πάσα πιθανότητα η ξαδέρφη θα σου προτείνει τον κολλητό της που είναι «καλό παιδί μωρέ» και «ψυχάρα» και «θα σ’ τη βγάλει τη δουλειά» και «δε ζητάει πολλά». Και έρχεται ο Γιωργάκης και σου κάνει το σπίτι μαντάρα και από εκεί που θα πλήρωνες κάτι παραπάνω και θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο τώρα έχεις τσακωθεί και με το Γιωργάκη και με την ξαδέρφη και ξαναβγαίνεις στην αναζήτηση μάστορα.

Δεν αδικούμε την επιλογή σου. Είναι πολύ πιθανό μέσω κοινού γνωστού να βρεις κάποιον να σε καλύψει. Όμως για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μπορείς να τσεκάρεις online σελίδες που αναλαμβάνουν το ψάξιμο για εσένα. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή.

Πρώτα ανοίγεις δωρεάν προφίλ βάζοντας τα στοιχεία σου (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ.), αφού περάσεις την βαρετή διαδικασία της επιβεβαίωσης με mail, είσαι έτοιμος να δηλώσεις την εργασία που θέλεις. Ξυλουργική; Σιδηροκατασκευή; Συντήρηση τζακιού; Τοποθέτηση πλακιδίων; Τοποθέτηση καλοριφέρ; Καθαρισμός; Συντήρηση; Οι κατηγορίες είναι άπειρες και καλύπτουν κάθε σου ανάγκη.

Αφού καταχωρήσεις την «αγγελία» σου, οι σελίδες αυτές αναλαμβάνουν να βρουν και να προτείνουν τους καλύτερους επαγγελματίες. Από εκεί και πέρα, το μπαλάκι πέφτει ξανά σε σένα, ώστε να επιλέξεις από την προτεινόμενη λίστα επαγγελματιών ποιος θα αναλάβει τη δουλειά. Οι προτάσεις συνήθως συνοδεύονται από ενδεικτική τιμή ώστε να έχεις μια πρώτη εικόνα, ενώ ο κάθε επαγγελματίας που εμφανίζεται διαθέτει προφίλ στην πλατφόρμα, όπου αναγράφεται η βαθμολογία του και σχόλια πελατών που κάποια στιγμή βρέθηκαν στη θέση σου.

Έτσι έχεις μια εικόνα τόσο για τις δουλειές που έχει αναλάβει, κάτι αρκετά σημαντικό στην επιλογή οποιουδήποτε μάστορα, όσο και για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρείχε. Μια χαρά, δηλαδή.

Αν η όλη ιδέα σου φαίνεται συμφέρουσα, τότε δες παρακάτω μερικές μαστρο-σελίδες, οι οποίες ενδεχομένως να σου φανούν χρήσιμες.

Douleutaras

Η υπηρεσία που παρέχουν σου επιτρέπει να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία, για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι στο σπίτι. Αφού φτιάξεις προφίλ επιλέγεις την εργασία που θέλεις από το πεδίο αναζήτησης, απαντάς σε κάποιες ερωτήσεις και λαμβάνεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μία ή περισσότερες προσφορές από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας.

Texnites Online

Προσφέρει εδώ και μια δεκαετία υπηρεσίες από 83 ειδικότητες για σπίτι και κήπο, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε κατηγορία ανακαίνισης για ξενοδοχεία σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη και από τη στιγμή που ξεμπερδέψεις περιγράφεις τη δουλειά που θες στη φόρμα και λαμβάνεις προσφορές από αξιολογημένα συνεργεία και επαγγελματίες. Παρέχει επίσης και ραντάρ για να βρεις συνεργεία σε κοντινή απόσταση από το σπίτι σου και να επιλέξεις το κατάλληλο.

24 ώρες τεχνικοί 

Ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, επισκευαστές πλυντηρίων που συνιστούν ΣΚΙΠ ή και όχι, ψυκτικοί, ξυλουργοί, τεχνικοί Η/Υ, συντηρητές ασανσέρ, web designers είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες επαγγελματιών που αναλαμβάνει να σε φέρει σε επαφή η συγκεκριμένη σελίδα μέσα από μια σύντομη αναζήτηση από την ειδική φόρμα. Η σελίδα δεν παρέχει δυνατότητα αξιολόγησης των επαγγελματιών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v