14 τρόποι να φτιάξεις το κέφι των φίλων σου

Τα μέτρα χαλαρώνουν όμως οι φίλοι σου παραμένουν αγχωμένοι και μίζεροι; Δες πώς μπορείς να τους φτιάξεις το κέφι εύκολα και άμεσα.
14 τρόποι να φτιάξεις το κέφι των φίλων σου
Ναι, εντάξει, το «όλα καλά θα πάνε» και το «μην ανησυχείς» είναι κάπως αποτελεσματικά αλλά πολυφορεμένα. Αν θες πραγματικά να φτιάξεις το κέφι των φίλων σου που κοντεύουν να βαρέσουν ψυχολογική τε και σωματική διάλυση με την καραντίνα θα πρέπει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.

Μην φανταστείς κάτι εκλεπτυσμένο ή περίεργο. Απλά πράγματα. Συνέχισε να διαβάζεις.

Πρότεινέ τους μια τέλεια σειρά που να μην έχουν δει, κατά προτίμηση αστεία. Πάρε μερικές ιδέες από εδώ

Πάρ’ τους έναν toffee nut caramel frapuccino mocca coconut chocolate fudge – βάλε ό,τι άλλο θες εδώ- καφέ. Όσο πιο πλούσιο σε ζάχαρη και λιπαρά, τόσο το καλύτερο.

Δάνεισέ τους το αγαπημένο σου βιβλίο. Δείχνει πως τους σκέφτεσαι, τους αγαπάς και τους εμπιστεύεσαι. Αρκεί να στο δώσουν πίσω ε; Εντός λεπτού σιγή εδώ για όλα τα βιβλία που δεν επεστράφησαν ποτέ στους κατόχους τους.

Πείσε τους να κάνουν λίγη γυμναστική. Τα οφέλη στο σώμα τους και κατ’ επέκταση στην ψυχολογία τους θα είναι σημαντικά, μην τα ξαναλέμε.

Κέρνα τους σουβλάκια με άφθονες πατάτες τηγανιτές και μια χωριάτικη εξ’ αποστάσεως ένα βράδυ. Η πίτα με γύρο είναι η επιτομή της ευτυχίας. Φρόντισε πρώτα όμως να τους στείλεις μήνυμα «μην φας».

Αν έχουν παιδιά, προσφέρσου να κάνεις μια μέρα baby sitting στο σπίτι σου για να μπορέσουν να κάνουν σεξ σαν άνθρωποι. Οι φίλοι σου, όχι τα παιδιά.

Πάρε μια κούτα ροζέ κρασιά ή αλκοόλ της αρεσκείας τους και πέρνα από εκεί για να μεθύσετε παρέα ακούγοντας τσίτα μουσική και μιλώντας για αυτά που πέρασαν και όσα ωραία έρχονται.

Πες τους πόσο τέλειο είναι το μαλλί τους. Όχι ακόμα όμως, αφού πρώτα πάνε κομμωτήριο. Εναλλακτικά, κανόνισε να πάτε μαζί για περμανάντ, ανταύγιες, βάψιμο, περιποίηση, αποτρίχωση κ.ο.κ.

Καν’τους ένα κοπλιμέντο για τον χαρακτήρα τους και πόσο γ*** είναι γενικά. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο κόσμο που να μην ανεβαίνει ψυχολογικά όταν του λες πόσο καλός/αστείος/ενδιαφέρον τύπος είναι.

Παρ’ τους για μια βόλτα παραθαλάσσια. Το απέραντο γαλάζιο γαληνεύει ψυχές και αγαλλιάζει το είναι μας. Το ούζο το ίδιο – πάρε και ένα καραφάκι μαζί.

Γράφ’τους ένα σιντί. Ναι, όπως κάναμε παλιά. Όσες λίστες και αν τους στείλεις στο Spotify δεν συγκρίνονται με ένα μερακλίδικο Compact Disc που… έκαψες με τα χεράκια σου.

Πάρτε τις μάσκες σας και πηγαίντε μαζί για ψώνια. Κορυφαία μορφή ψυχοθεραπείας. Ακόμα και αν δεν αγοράσετε τίποτα, μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα.

Μαγειρέψτε μαζί μια συνταγή και συμμετέχετε σε ένα άτυπο Μάστερ Σεφ για αρχάριους. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, η προσπάθεια και η διαδικασία μετράει.

Φτιάξ’ τους ένα κέικ. Σπίτι τους ή σπίτι σου, δεν έχει σημασία. Έξτρα πόντοι χαράς αν το συνοδεύσετε με πραλίνα φουντουκιού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v