Οι καλύτεροι φίλοι του ζωδιακού

Σε αυτήν την λίστα θα δεις ποιο ζώδιο μπορεί να γίνει κολλητός σου, αλλά και με ποια μπορείς να κάνεις τέλεια παρέα.
Οι καλύτεροι φίλοι του ζωδιακού

Κριός

Ο ιδανικός σου φίλος για να σε αντέξει, πρέπει να έχει εξίσου αστείρευτη ενέργεια με εσένα. Είσαι ζώδιο της φωτιάς και μπορείς να κάνεις παρέα και με έναν Λέοντα, αλλά και έναν Τοξότη. Και επειδή η φωτιά φουντώνει με τον αέρα, εξίσου καλά μπορείς να τα πας και με τα ζώδια του αέρα, δηλαδή με τον Δίδυμο και τον Υδροχόο.

Όσον αφορά τον Ζυγό, το πρόβλημα είναι ότι είτε θα γίνεται κώλος και βρακί είτε ότι θα συγκρούεστε συνεχώς.

Ταύρος

Ταύρε είσαι γνωστός για την γενναιοδωρία σου και το πόσο δένεσαι με τους φίλους σου, αλλά είσαι και ισχυρογνώμων και κτητικός, ακόμα και με τους φίλους σου. Γι’ αυτό ταιριάζεις με Παρθένους και Αιγόκερους.

Και με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ μπορείς να δέσεις. Ο Καρκίνος συνήθως έχει τις ίδιες αξίες με εσένα και ο Ιχθύς θα απολαύσει την χαλαρότητά σου.

Δίδυμοι

Εσύ προσαρμόζεσαι εύκολα, γι’ αυτό όσον αφορά τις φιλίες μπορείς να ταιριάξεις με αρκετά ζώδια.

Η επικοινωνία είναι βασικό κομμάτι της ζωής σου, οπότε με ζώδια του αέρα όπως ο Ζυγός και ο Υδροχόος μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Από την άλλη είσαι και ενθουσιώδης και αυτό σε καθιστά την τέλεια παρέα για έναν Κριό ή Λέοντα. Με τον Τοξότη, είτε θα τα σπάσεις, είτε θα τα πάτε τέλεια, γι’ αυτό καλό είναι να μην κάνετε καθημερινά παρέα.

Καρκίνος

Είσαι ευαίσθητος και λιγάκι ντροπαλός –το ξέρεις άλλωστε. ΓΙ’ αυτό έχεις πρόβλημα να ανοιχτείς και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό είναι να κάνεις παρέα με τα υπόλοιπα ζώδια του νερού που μπορούν να αφουγκραστούν το πόσο ευάλωτος είσαι.

Με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ θα επικοινωνήσετε χωρίς να ανταλλάξετε λέξη. Σε δεύτερη φάση, καλά μπορείς να τα πας και με τον Ταύρο και τον Παρθένο αφού πάνω-κάτω συμφωνείτε στις βασικές αξίες της ζωής. Και με τον Αιγόκερω υπάρχει πιθανότητα να τα πας καλά, αλλά θα δυσκολεύεται να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους είσαι κυκλοθυμικός.

Λέων

Εσύ θέλεις δίπλα σου ζώδια τα οποία θα σε ανεβάζουν και θα επιβεβαιώνουν την άποψη που έχεις για τον εαυτό σου. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το ζητούμενο. Πρέπει να νιώθουν και εκείνοι αυτοπεποίθηση για να μην ζηλεύει ο ένας τον άλλο.

Ο Κριός και ο Τοξότης θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλοί σου φίλοι. Ωστόσο, ο Κριός πιθανότατα θα γινόταν ο καρδιακός σου φίλος γιατί η ανεμελιά του Τοξότη σου τη δίνει λίγο.

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει για φίλο του έναν Παρθένο. Ή τουλάχιστον ένα ζώδιο το οποίο να είναι κι αυτό της γης. Αν παρακάμψουμε τον ομοζώδιο σου, ο ιδανικός φίλος σου Παρθένε είναι ο Ταύρος. Αυτό το βασίζουμε στο γεγονός ότι δε σου αρέσουν οι εκπλήξεις κι έναν Ταύρο μπορείς εύκολα να τον προβλέψεις.

Ένα ακόμα ζώδια με το οποίο μπορείς να ταιριάξεις είναι ο Αιγόκερως. Ο Αιγόκερως είναι πρακτικός και ρεαλιστής, νοοτροπία που ταιριάζει πολύ με τη δική σου.

Ζυγός

Κοίταξε να δεις τώρα ποιο είναι το πρόβλημα με εσένα. Θέλεις να είσαι αγαπητός, να σε γουστάρουν όλοι. Ακόμα κι αν αυτούς τους όλους δεν τους συμπαθείς εσύ. Ωστόσο είσαι καλός φίλος γιατί έχεις μάθει να είσαι καλός ακροατής.

Τα πηγαίνεις τέλεια με τον Δίδυμο και μετά με τον Υδροχόο. ΜΕ αυτούς μπορείς να κάνεις τις συζητήσεις που πραγματικά θέλεις. Καλή επικοινωνία μπορείς να έχεις και με έναν Λέοντα επειδή αυτός θα κατανοήσει τη μανία που έχεις με τη μόδα και το lifestyle.

Σκορπιός

Δεν αντέχεις τους ρηχούς ανθρώπους. Για κανέναν λόγο.

Όπως ο Καρκίνος ταιριάζει με εσένα, έτσι κι εσύ ταιριάζεις μαζί του και το ίδιο ισχύει για τον Ιχθύ. Γενικά, είσαι στρείδι και χρειάζεσαι ζώδια τα οποία θα σε καταλαβαίνουν χωρίς εσύ να χρειάζεται να μιλήσεις.

Σε δεύτερη μοίρα θα βάλουμε τους Αιγόκερους, καθώς σε αυτό το ζώδιο θαυμάζεις το πείσμα του να πετύχει τον στόχο του.

Τοξότης

Τοξότη η μοίρα σου είναι ο Κριός, άντε και ο Λέων. Είναι οι μόνοι που όχι μόνο μπορούν να καταλάβουν την ανάγκη σου για περιπέτεια και χαμούλη, αλλά και να ακολουθήσουν κιόλας.

Αρκετά καλοί σου φίλοι μπορούν να γίνουν οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Μοιράζεστε την ίδιες παραξενιές: προσπαθείτε να ζείτε καινούριες εμπειρίες και δε θέλετε να σας βάζουν όρια.

Αιγόκερως

Ο Ταύρος και κυρίως ο Παρθένος μπορούν να γίνουν κολλητοί σου φίλοι, Είναι σταθερά ζώδια, σαν εσένα, κάνουν οικονομία, σαν εσένα, και έχουν πρόγραμμα, επίσης σαν εσένα.

Για έναν παράξενο λόγο, θα μπορούσες να κάνεις πολύ καλή παρέα με έναν Σκορπιό, έναν Ιχθύ ή έναν Καρκίνο. Με τον Σκορπιό επειδή είστε και οι δύο παθιασμένοι και με τον Ιχθύ γιατί χρειάζεσαι κάποιον στη ζωή σου να σε ηρεμεί. Με τον Καρκίνο καλό είναι να κάνετε παρέα σε μικρές δόσεις –δεν αντέχεις το γεγονός ότι είναι τόσο ευαίσθητος.

Υδροχόος

Υδροχόε όλοι είμαστε ίσοι, σωστά; Ακριβώς γι’ αυτό, εκ πρώτης όψεως όλοι θα μπορούσαν να είναι φίλοι σου. Αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Καλή παρέα μπορείς να κάνεις με ζώδια του Αέρα, όπως με τον Δίδυμο και τον Ζυγό. Χαβαλέ μπορείς να κάνεις με τον Τοξότη.

Λίγο πιο χαμηλά στη λίστα των καλών σου φίλων θα βάλουμε και τον Κριό, αφού είσαι λίγο νωχελικός και θέλεις ένα τέτοιο ζώδιο να σου δίνει λίγη από την ενέργειά του.

Ιχθείς

Ιχθύ είσαι γνωστός για το πόσο εκνευριστικά ευαίσθητος είσαι. Για να τα λέμε όμως όλα, είσαι και συμπονετικό και προτίθεσαι να κάνεις πολλές θυσίες για τους φίλους σου. Αυτό σου το πλεονέκτημα το εκτιμά ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, οι οποίοι μπορούν να γίνουν και πολύ καλοί σου φίλοι.

Όπως και τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, πολύ καλά μπορείς να τα πας με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω. Με τον Ταύρο γιατί είναι πιστός φίλος και με τον Αιγόκερω γιατί μπορεί να σε βάλει σε μία τάξη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v