Πού θα πιω ποτάκια μέχρι 6€;

Έξι μαγαζιά σε έξι μέρη της Αθήνας, για να πιεις έξι ποτά με έξι ευρώ το ένα. Εντάξει, αστειευόμαστε, μπορείς να πιεις και παραπάνω από έξι ποτά.
Πού θα πιω ποτάκια μέχρι 6€;
Είναι πάντα ωραίο να βγαίνεις για ένα ποτό, και είναι ακόμα καλύτερο αυτό το ποτό να είναι οικονομικό. Επειδή αυτό σημαίνει πως θα μπορέσουμε να πάρουμε και δεύτερο, και τρίτο, και όσο αντέχει το πορτοφόλι μας.

Και έχουμε έξι στέκια στην πόλη που μπορείς να πιεις το ποτάκι σου μέχρι 6€. Τρέχα (και πιες).

Ίντριγκα

Δερβενίων 60 & Θεμιστοκλέους, Εξάρχεια, τηλ: 2103300936
Η Ίντριγκα δεν είναι απλά ένα μπαρ στα Εξάρχεια. Η Ίντριγκα είναι, υπό μία έννοια, τα Εξάρχεια. Στέκεται δεκαετίες στην θέση της, μισή (όχι μία) ανάσα από την πολύπαθη πλατεία, δεν την αγγίζει όμως τίποτα. Παίζει φοβερές ξένες μουσικές, μαζεύει κόσμο καλλιτεχνικό και μένει ανοιχτή μέχρι αργά, για τους νυχτοπερπατητές. Το απλό ποτό είναι στα 6€.

Bad Tooth

Κακουργιοδικείου 6, Ψυρρή, τηλ.: 213 0907715
Νέα Υόρκη. Νταρκίλα. Πανκ και τα ηρωικά 70s. Αυτή είναι η φάση στο Bad Tooth, και για το απόλυτα χειρότερο λογοπαίγνιο της ημέρας, κακά δόντια θα αποκτήσουμε κι εμείς από το πόσο αλκοόλ θα καταναλώσουμε—με 6€ το ποτό και 4€ τις μπύρες, λογικό το λες. Εντάξει, πέρα από τα λογοπαίγνια, το Bad Tooth παίζει σταθερά από τις καλύτερες ροκ μουσικές της πόλης, μαζεύει υπέροχο κόσμο, και μπορεί να οργανώσει και κανένα ωραίο live πού και πού.

Kazu

Μαυρομιχάλη 3, Εξάρχεια, τηλ: 2103602242
Δεύτερο χτύπημα στα Εξάρχεια, αλλά από την άλλη μεριά. Πιο χαμηλά, πιο σκοτεινά, πιο underground φάση γενικά. Το Kazu είναι μπαράκι που λατρεύουν οι κοντινοί του: γνώστες, θαμώνες, γείτονες. Και αυτοί φέρνουν πού και πού και τους φίλους τους, μεγαλώνει η παρέα. Και εμείς λέμε σ’ εσάς να έρθετε, θα περάσετε τέλεια. Οι μουσικές σταθερά εναλλακτικές και καθόλου αναμενόμενες, και τα ποτά στα 5€.

Boiler

Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
Το Boiler υπάρχουν πολλές λέξεις για να το περιγράψεις, αλλά δεν είναι όλες λέξεις που μπορούν να γραφτούν σε ένα site που δυνητικά διαβάζουν και παιδιά. Οπότε θα αρκεστούμε να πούμε πως το Boiler είναι σέξι. Και οι μουσικές του είναι σέξι, και ο κόσμος του είναι σέξι, και η φάση απ’ έξω (που ήταν ήδη σέξι) απόγινε σέξι τώρα με τον αντικαπνιστικό… Και οι τιμές του επίσης σέξι, με τα ποτά στα 5€. Πάμε Boiler, γενικά.

Σπιρτόκουτο

Κειριαδών 15, Κάτω Πετράλωνα, τηλ.: 21 0346 2689
Είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μπαρ της Αθήνας; Είναι. Μας γεμίζει νοσταλγικά συναισθήματα με όλα τα 90s και 80s ενθύμια που το διακοσμούν; Μας γεμίζει. Έχει και την υπέροχη, μεγάλη μπάρα του που γύρω της γίνεται ο χαμός, παίζει ροκ και πανκ, γεμίζει ασφυκτικά, έχει και ποτά στα 5€.

Bar 56

Πλουτάρχου 56, Κολωνάκι, τηλ: 210 7231424
Δεν ξέρουμε τι ιδέα έχεις για το Κολωνάκι, και δεν μας πολυνοιάζει κιόλας. Επειδή αυτό το μπαρ δεν έχει σχέση με κανένα από τα τοπικά στερεότυπα. Είναι ένα αυθεντικό ουισκάδικο, με αρκετά δυσεύρετες ετικέτες στην κάβα του μάλιστα, και μουσική – τι άλλο; – τζαζ. Το απλό ποτό είναι στα 6€, ενώ ο χώρος προσφέρεται για κουβέντα μέχρι το πρωί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v