Μπαράκια για ψηστήρι

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς εννοούμε με το "ψηστήρι", κάνε κλικ. Και θα σου πούμε πού να πας, για να σου πετύχει κιόλας.
Μπαράκια για ψηστήρι
Ψηστήρι, το: Η φασούλα εκείνη, η σούπερ σέξι, σούπερ έντονη, σούπερ δε-ξέρω-τι-μου-γίνεται, που ξεκινάει από την πρώτη στιγμή φλερτ και τελειώνει με την πρώτη ανταλλαγή στοματικών υγρών. Ή σωματικών. Κοινώς, είναι αυτό που κάνεις όταν ξέρεις πως θες να κάνεις σεξ με ένα άτομο, αλλά πρέπει κάπως να γεμίσεις τα κενά μέχρι να φτάσετε στο κρεβάτι.

Και έχουμε να σου προτείνουμε μερικά τέλεια στέκια για να το κάνεις σωστά, για κάθε γούστο. Επειδή νοιαζόμαστε για εσένα.

Match Point

Αινιάνος 1, Πλ. Βικτωρίας, τηλ.: 210 8250898
Είναι μικρούλι, είναι ήσυχο και είναι υποτιμημένο ως εκεί που δεν πάει. Βέβαια, αυτό το τελευταίο του χαρακτηριστικό είναι που το κάνει τέλειο για την λίστα μας, επειδή ούτε περιττός κόσμος θα υπάρχει τριγύρω, ούτε φασαρία. Εσείς, η ωραία μουσική και τα ποτά σας. Για να πείτε κουβέντες που σημαίνουν τα πάντα και το τίποτα, να ψιθυρίσετε γλυκόλογα (ή βρωμόλογα) και, όταν δεν πάει άλλο, να κάνετε δυο βήματα μέχρι τον ηλεκτρικό – ή μέχρι τα στενά των Εξαρχείων πιο κάτω, αν νιώθετε φουλ έφηβοι – και να επιτεθείτε ο ένας στον άλλο. Τα κοκτέιλ στα 7,5€.

hUge

Λέκκα 10, Τηλ: 211 014 5804
Τώρα, ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα κείμενο που σου λέει πρακτικά πού να πας πριν το σεξ, και αυτό το μπαρ λέγεται hUge, και μπορούμε να κάνουμε πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα, αλλά θα αντισταθούμε. Όπως θα αντισταθείς κι εσύ στο να κάνεις κίνηση πριν την κατάλληλη στιγμή, θα παραγγείλεις ένα ποτό, θα στριμωχτείς – ακόμα κι αν δεν έχει πολύ κόσμο, το Huge είναι το μικρότερο μπαράκι της Αθήνας – και θα έρθετε κοντά. Και εδώ έχουμε μετρό δίπλα, για μεγαλύτερη ευκολία στην μετακίνηση. Όχι, στα στενά του Συντάγματος δεν θα σας προτείνουμε να φασωθείτε, περνάει πολύς κόσμος. Το απλό ποτό στα 6€.

Boiler

Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
Τώρα εδώ η φάση μπλέκεται, και θα σου πούμε γιατί: Το Boiler δεν το λες ήσυχο. Δεν το λες ρομαντικό. Από την άλλη, δεν το προτείνουμε σε ήσυχους και ρομαντικούς. Το προτείνουμε στα πιο indie παιδιά, που ξέρουμε ότι είναι εκεί έξω και μας διαβάζουν και επίσης έχουν ανάγκες να καλύψουν. Στο Boiler θα καλυφθούν οι ανάγκες από κάθε άποψη: από τις τέλειες μουσικές, από την έντονη ατμόσφαιρα. Εδώ το ψηστήρι δεν είναι ανάγκη να γίνει με λόγια. Το απλό ποτό στα 5€.

Café Rue de Marseille

Μασσαλίας 11, Κολωνάκι, τηλ. 21 0362 6606
Κινηματογραφικό σεξ. Ρομαντικό σεξ. Σέξι σεξ. Όλα τα πιθανά είδη σεξ μπορεί να σου εμπνεύσει αυτό το (ιστορικό, σημαντικό, θα σέβεσαι) μπαρ στο Κολωνάκι· ανάλογα πού θα καθίσετε. Αν πιάσετε θέση στην τεράστια μπάρα, το παιχνίδι θα γίνει πιο βρώμικο. Αν κάτσετε στο νοσταλγικό, αμερικάνικο booth, το παιχνίδι θα γίνει γλυκούλι και ρομαντικό. Μπορείτε να κάτσετε και σε ένα από τα τραπεζάκια, τριγυρισμένοι από εικόνες του Λοτρέκ, του Κλιμτ και όποιου άλλου φανταστείς. Το είπαμε και θα το ξαναπούμε, από τους πιο ωραίους χώρους σ’ ολόκληρη αυτή την πόλη. Το απλό ποτό στα 6€.

Κεραμείο

Πλαταιών 27, Μεταξουργείο, τηλ: 210 3464223
Μπαίνετε μέσα, το παίρνετε όλο ευθεία για να βγείτε στην πίσω σκεπαστή του αυλή, πιάνετε θέση σε ένα από τα πιο πριβέ τραπεζάκια, και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Θα σας συνοδεύουν ωραίες μουσικές, καθαρά ποτά, πιθανώς μία άψογη γάτα με την πιο φουντωτή ουρά στον κόσμο (πανέμορφη αλλά ύπουλη· θέλει να σου κλέψει πατατάκια κατά βάθος). Βέβαια, χωρίς καμία απολύτως παρεξήγηση, εδώ θα πούμε την αλήθεια μας: Το Μεταξουργείο είναι από μόνο του τόσο σέξι περιοχή, που και σε καφενέ να κάτσετε, πάλι να βγάλετε τα μάτια σας θα θέλετε. Το απλό ποτό ξεκινά από 6€.

Φάλαινα

Ασκληπιού 39, Εξάρχεια, τηλ: 21 0363 8300
Περπατάτε μαζί στην σκοτεινή Ασκληπιού. Ένα θαμπό, ροζ φως σας τραβάει την προσοχή. Είναι μια νέον φάλαινα, το σήμα-κατατεθέν του πιο ωραίου (το ‘παμε) μπαρ που άνοιξε πέρσι. Είναι μικρό, είναι βγαλμένο από κάποια ταινία του Ντολάν, θα νιώσετε κι εσείς πρωταγωνιστές ταινίας του Ντολάν μόλις καθίσετε αντικριστά στο μίνι σταντάκι πίσω και αρχίσετε να πίνετε και να μιλάτε και να ακούτε σούπερ μουσικές. Τα κοκτέιλ στα 7€, και 5€ τις Πέμπτες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v