Πώς θα διαγράψεις το προφίλ σου στο Facebook

Βαρέθηκες τη φάση και θες να βγεις μια και καλή από το Facebook; Δες πώς θα διαγράψεις μια και καλή το προφίλ σου.
Πώς θα διαγράψεις το προφίλ σου στο Facebook
Σε κούρασε η κατάσταση, νευρίασες με την παραβίαση των προσωπικών σου δεδομένων και εν πάσει περιπτώσει έχεις τους λόγους σου για να διαγράψεις μια και καλή το προφίλ σου στο Facebook.

Δεκτόν.

Για να το κάνεις σωστά, και να διαγράψεις εντελώς (όχι να απενεργοποιήσεις) το προφίλ σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1

Κατέβασε ένα αντίγραφο των δεδομένων σου: φωτογραφίες, μηνύματα, δημοσιεύσεις, επαφές κ.α. για να έχεις ένα ωραιότατο ψηφιακό ενθύμιο. Η διαδικασία για να δημιουργηθεί το αντίγραφο θα πάρει κάποιες ώρες και θα το λάβεις σε μορφή ZIP στο mail σου. Για να το κάνεις θα πας στις Ρυθμίσεις και θα διαλέξεις την επιλογή Οι πληροφορίες σας στο Facebook, από το μενού αριστερά. Θα κάνεις κλικ στο Κατεβάστε τις πληροφορίες σας και αφού ξαναβάλεις τον κωδικό σου το δίκτυο θα συγκεντρώσει τα δεδομένα που επέλεξες να κατεβάσεις και θα σ'τα στείλει εν καιρώ.

Βήμα 2

Κάνε κλικ εδώ και αφού μάθεις πως δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς πλέον το Messenger, ούτε την λειτουργία «Σύνδεση μέσω Facebook» για να συνδεθείς σε άλλες εφαρμογές (π.χ. το Spotify ή το Pinterest) στις οποίες έχεις δημιουργήσει λογαριασμό με τον λογαριασμό σου στο Facebook πάτα το κουμπάκι που λέει Διαγραφή Λογαριασμού.

Σημείωσε επίσης πως αν έχουν περάσει λιγότερες από 30 ημέρες από τότε που ζήτησες να διαγραφεί ο λογαριασμός σου, μπορείς να ακυρώσεις τη διαγραφή σου μπαίνοντας στον λογαριασμό σου. Μετά από 30 ημέρες, ο λογαριασμός σου και όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτόν θα διαγραφούν οριστικά και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.

Επίσης, πιθανώς να χρειαστούν έως 90 ημέρες από την έναρξη της διαδικασίας διαγραφής για να διαγραφούν όλα όσα έχεις. Μέχρι να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες, οι άλλοι χρήστες του Facebook δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτές.

Αυτό ήταν, συγχαρητήρια!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v