ΟΑΕΔ:Προκήρυξη για 20.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Μάθετε για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας που αναμένονται να απασχολήσουν πολλούς χιλιάδες ανέργους σε υπηρεσίες του κράτους το ερχόμενο διάστημα.
ΟΑΕΔ:Προκήρυξη για 20.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας
Μέσα στον Μάιο αναμένεται η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για το δεύτερο σκέλος του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, που θα αφορά περί τις 20.000 θέσεις εργασίας.

Οι άνεργοι που θα καλύψουν τις συγκεκριμένες θέσεις θα εργαστούν για έξι μήνες σε περιφέρειες, υπουργεία και εποπτευόμενους φορείς, αρχής γενομένης με 720 θέσεις φύλαξης στο υπουργείο Πολιτισμού – έπονται προσλήψεις κυρίως σε υπηρεσίες των υπουργείων Εργασίας, Υγείας, Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Μεταξύ των προϋποθέσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι:
-Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
-Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
-Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
-Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ
-Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα άνω των 29 ετών

Οι προσωρινοί πίνακες του Οργανισμού για τους ωφελούμενους του προγράμματος αναμένεται να αναρτηθούν στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Παράλληλα, την Πέμπτη ξεκινούν και οι υποβολές των αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Οργανισμού που αφορά την φιλοξενία 35.000 παιδιών σε κατασκηνώσεις όλης της χώρας.

Πηγή: In.gr 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v