So Easy: Κερδίστε ένα 10ωρο πακέτο mini business seminars

Σε μία εποχή που η γνώση είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να αποκτήσει κανείς, το In2life σε συνεργασία με τον κορυφαίο εκπαιδευτικό όμιλο So Easy, εξασφάλισε για έναν τυχερό από εσάς ένα πακέτο επαγγελματικών σεμιναρίων, αξίας 330 ευρώ.
So Easy: Κερδίστε ένα 10ωρο πακέτο mini business seminars
* Η νικήτρια του διαγωνισμού Mini Business Seminar του ομίλου So Easy είναι η Σοφία Ζαχαριάδου. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας. 

Ο Όμιλος So Easy ®-Win.net ®-Αρειμάνιο®, αποτελεί σήμερα τον πλέον δυναμικό και προοδευτικό εκπαιδευτικό οργανισμό, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα καλύπτοντας όλο το φάσμα της εκπαίδευσης (ξένες γλώσσες, πληροφορική, μέση εκπαίδευση).

Ο εκπαιδευτικός όμιλος So Easy® στο πλαίσιο της συνεχόμενης έρευνας και ενασχόλησης του με την εκπαίδευση και αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της δια βίου μάθησης, δημιούργησε ένα νέο τμήμα Β2Β το οποίο ασχολείται εξολοκλήρου με την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στις ελληνικές επιχειρήσεις και τα στελέχη τους.

Mini Business Seminars
Τα mini business seminars διεξάγονται αυστηρά στη γλώσσα εκμάθησης με έμφαση στον προφορικό λόγο στοιχείο που δημιουργεί την ασφάλεια στον εκπαιδευόμενο να κάνει χρήση της γλώσσας στο καθημερινό επαγγελματικό του περιβάλλον, από την πρώτη ώρα διδασκαλίας.

To www.in2life.gr επιχειρώντας να είναι πάντα κοντά στους εργαζόμενους -ως επί το πλείστο- αναγνώστες του, σε συνεργασία με την Concept Communication Strategies, διοργάνωσε για εσάς έναν διαγωνισμό για τον εκπαιδευτικό όμιλο So Easy®. Ο πρωτοποριακός αυτός διαγωνισμός αφορά στην παροχή ενός 10ωρου πακέτου mini business seminars, στα αγγλικά, με θέμα «Socializing – η γλώσσα των κοινωνικών επαφών», συνολικής αξίας €330.

Socializing – η γλώσσα των κοινωνικών επαφών
H βελτίωση της ικανότητας επικοινωνίας στην Aγγλική γλώσσα, η ανάπτυξη της ευχέρειας, της ορθότητας και της ακρίβειας στην έκφραση και της σιγουριάς στη χρήση της γλώσσας, στοιχεία απαραίτητα σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών επαγγελματικών σχέσεων και καταστάσεων από την αρχική επαγγελματική επαφή έως τις αναλυτικές διαπραγματεύσεις.

Συνοπτική ύλη 10 ωρών διδασκαλίας

Θέματα που θα διαπραγματευθούν γλωσσικά είναι: 

* Making contact 
* Exchanging information 
* Telephoning 
* Socialising, receiving visitors 
* Making travel arrangements 
* Job Description 
* Explaining rules and regulations 
* Describing products at work 
* Making and rejecting suggestions
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v