ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Τα καλύτερα sport events στις... διακοπές

Τα καλύτερα αθλητικά events σε νησιά για να συνδυάσετε sightseeing, βουτιές και επιδόσεις.

Τα καλύτερα sport events στις... διακοπές

Είναι στα πάνω τους, είναι θεαματικά και αν το λέει η καρδιά σας, είναι (και) για εσάς. Τα αθλητικά events των νησιών ξεκινούν σιγά σιγά κι εμείς ξεχωρίζουμε τα καλύτερα για φέτος, για να συνδυάσετε τουρισμό, βουτιές και… ιδρώτα.

Run Kea, Run!Την Κυριακή 17 Ιουνίου το κοντινό μας νησί υποδέχεται για τέταρτη χρονιά τους αγώνες δρόμου Kea Run. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 600μ. για παιδιά με αφετηρία και εκκίνηση την Κορρησία. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης: Τζια: Και κοσμοπολίτικη και εναλλακτική

Ένα τρίαθλο… λουκούμιΤο Σύρος Triathlon διεξάγεται για τρίτη χρονιά, το τετραήμερο 21-24 Ιουνίου 2018 και αγκαλιάζει με τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητές του ολόκληρο το νησί. Η διοργάνωση φέτος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Τρίαθλο Ολυμπιακής και μισής Ολυμπιακής απόστασης και για πρώτη φορά Half Iron Distance, τον Κολυμβητικό Παράπλου Ανοικτής Θαλάσσης 500 μέτρων, 3.5 χλμ., 5 χλμ., το Τρέξιμο Πόλης 5 χλμ. και 10 χλμ., την Κολύμβηση Μετ’ Εμποδίων και το Water Triathlon. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης: Άσε τη Σύρο να σε μαγέψει

Κολύμβηση… Μάνη ΜάνηΟ δεύτερος διεθνής κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης στην Ελλάδα διεξάγεται από 30 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου στον Ορμό Οιτύλου στην υπέροχη Μάνη και απευθύνεται σε κολυμβητές όλων των δυνατοτήτων, από αρχάριους μέχρι πιο έμπειρους κολυμβητές και την ελίτ των επαγγελματιών. Θα περιλαμβάνει αγώνες 2, 5 10 χλμ., καθώς και ειδική διαδρομή για παιδιά. Περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Τα Σ/Κ στην Πελοπόννησο σου μένουν αξέχαστα 

Όλε ολά, όλέ ολά, Ατρόμητη!Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου η Σίφνος θα φιλοξενήσει έναν… ατρόμητο αγώνα κολύμβησης, με τρείς εκκινήσεις (15/6) από την πλατεία του Πλατύ Γιαλού (1.2, 3 και 12 χιλιομέτρων συνδυαστικά με τρέξιμο στο βουνό). Την Κυριακή το πρωί (16/6), την ίδια πρωινή ώρα θα δοθεί εκκίνηση ενός ακόμα κολυμβητικού αγώνα 3000 μέτρων open water, από την παραλία του Αποκοφτού. Περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα της Σίφνου

Αερόβιο στις ΚυκλάδεςΟι Κυκλάδες δεν τσιγκουνεύονται τους αγώνες δρόμου και μας καλούν να κλείσουμε εισιτήρια για Φολέγανδρο ή για Ίο, ή για Άνδρο ή για Κίμωλο, ή για Κύθνο ή για Τήνο. Ποιος τη χάρη (και την αερόβια) μας. Σε όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων, σε διαφορετικές ημερομηνίες, οι οποίοι διοργανώνονται από το Cyclades Trail Cup. Ετοιμαστείτε λοιπόν για το Kimolos Trail, το Folegandros Sunset Trail, το Ios Trail Race, το Andros Trail Race, το Kythnos Challenge και το Tinos Challenge. Αναλυτικές πληροφορίες για τον κάθε αγώνα θα βρείτε εδώ. 

Διαβάστε επίσης:

Ίος: Tα best of του νησιού με τα δύο πρόσωπα 

Τήνος best of: Παραλίες, χωριά και διαμονή 

Στην Κίμωλο θα δεις την πιο αγνή πλευρά των Κυκλάδων

Πώς να μην ερωτευτείς τη Φολέγανδρο;

Άνδρος: Κυκλάδες σε φόντο πράσινο

Λάβα- τε θέσεις... To Σαντορίνη Experience διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από τις 5 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου στο νησί της ρομαντζάδας, με το πρόγραμμα φέτος να περιλαμβάνει κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης (1,5 μίλι) από το ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι των Φηρών καθώς και ποικίλες διαδρομές τρεξίματος (5, 10 και 15 χλμ.) στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης: Σαντορίνη με λίγα: Βάζετε στοίχημα;

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Οι περισσότερες γυναίκες που δεν αποκτήσαμε είναι αυτές που δεν τις το ζητήσαμε."

Marcel Pagnol, 1895-1974, Γάλλος συγγραφέας & σκηνοθέτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.
    1982 - Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε διαδικτυακή επικοινωνία ο smiley :-). Τη χρήση του συγκεκριμένου συμβόλου προτείνει ο Σκοτ Φάλμαν.

© 2002-2018 MEDIA2DAY