Γνωρίστε το Ηράκλειο… τρέχοντας [Advertorial]

Δύο αγώνες δρόμου μας προκαλούν να γνωρίσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο το πανέμορφο Ηράκλειο Κρήτης... τρέχοντας.
Γνωρίστε το Ηράκλειο… τρέχοντας [Advertorial]
Η πανέμορφη πόλη του Ηρακλείου, μετά τα Ιωάννινα και την Καστοριά, θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό του Run Greece, του νέου προγράμματος που οργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε πέντε πόλεις σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της Wind Ελλάς.

Το Ηράκλειο Κρήτης

Χωριουδάκια κρυμμένα μέσα σε ελαιώνες. Κρυστάλλινα νερά και αμμουδιές, Φαράγγια και σπηλιές, καλωσορίσματα με ρακή, κρητικό «φαγάτσι» και αμπελώνες έτοιμοι να σας προσφέρουν το πιο γλυκό κρασί. Στην πόλη του Ηρακλείου αξίζει κανείς να επισκεφτεί τα γιγαντιαία Ενετικά τείχη (τα μεγαλύτερα στην Μεσόγειο) με τις διάφορες πύλες τους, το αρχαιολογικό Μουσείο, το Ιστορικό Μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Μάχης της Κρήτης, το Ενυδρείο.

Επίσης, στο ιστορικό κέντρο αξίζει να δείτε την Λότζια, την πλατεία με την κρήνη των Λιονταριών, την οδό 25ης Αυγούστου, την κεντρική αγορά, τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, τους ναούς του Αγίου Τίτου, του Αγίου Μηνά, της Αγίας Αικατερίνης, του Αγίου Πέτρου και το Ενετικό Λιμάνι με το επιβλητικό φρούριο του Κούλε. Αναλυτικές πληροφορίες για τα αξιοθέατα της πανέμορφης αυτής πόλης εδώ.

Τι είναι το Run Greece

Tο Run Greece είναι μια νέα πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ με συμμάχους-συνεργάτες την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση στις πόλεις της Ελλάδας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό. Το Run Greece έχει αναφορά στον απλό πολίτη κατά κύριο λόγο και στο ιστορικό, εμπορικό και τουριστικό «κέντρο» κάθε μεγάλης πόλης. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η προσέγγιση απλών πολιτών, αρχάριων δρομέων και περιπατητών που θα τολμήσουν να συμμετάσχουν στον Αγώνα 5χλμ και θα βιώσουν τη χαρά της συμμετοχής. Συγχρόνως όμως, διοργανώνονται και αγώνες 10χλμ για μυημένους δρομείς αλλά και αγώνες παιδιών για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 07 Ιουνίου 2013 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν). Εγγραφές μετά τις 12 Ιουνίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 στο Παγκρήτιο Στάδιο, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Αναλυτικές πληροφορίες για την εγγραφή σας θα βρείτε εδώ.

Για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις αναφορικά με τη διοργάνωση του RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ, τη δυνατότητα συμμετοχής, την εγγραφή σας και τη διεξαγωγή του αγώνα μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ (Τηλ: 210 9315886 ή 210 9331113).

Μεγάλες προσφορές και δώρα για τους δρομείς από την Wind

Στη μεγάλη γιορτή Αγώνων Δρόμου 5 και 10 χλμ. RUN GREECE – Ηράκλειο, συμμετέχουν τα καταστήματα WIND με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και Internet. Οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά στα καταστήματα WIND σε όλη την Κρήτη* και απευθύνονται σε όλους, ιδιώτες και επαγγελματίες μέχρι και τέλος Ιουνίου. Αναλυτικότερα:

* Για νέα σύνδεση ή αίτηση φορητότητας αριθμού από άλλο δίκτυο στα συμβόλαια wind to all, οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν έκπτωση στο πάγιο και απολαμβάνουν 1000 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλους, από 50€ μόνο με 35€/μήνα.
* Για πρόσβαση στο internet μέσω smartphone ή tablet τα καταστήματα WIND προσφέρουν το πρόγραμμα Mobile Broadband control 30GB από 49,90€ μόνο 24,90€/μήνα και επιπλέον ΔΩΡΟ ένα USB modem stick 21 Mbps.
* Για Σταθερή, Κινητή & internet, όλα μαζί σε ένα πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αυτό το διάστημα να αποκτήσουν το wind one L μόνο με 39,90€/μήνα από 64,90€.
* Ακόμα, στους ήδη ή και νέους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G, τα καταστήματα WIND του Ηρακλείου, της πόλης που θα φιλοξενήσει αυτή την Κυριακή 16 Ιουνίου το RUN Greece, προσφέρουν, με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας 5€, επιπλέον 300’ χρόνο ομιλίας προς όλους για 3 μήνες.

Ως Μέγας Χορηγός του RUN GREECE –Ηράκλειο, η WIND προσφέρει, χωρίς αγορά ή κάποια άλλη χρέωση, απίθανα δώρα για όλους. Απλά αποκαλύπτοντας τον αριθμό που βρίσκεται στο φυλλάδιο με τις ειδικές προσφορές οι τυχεροί κερδίζουν smartphones, tablets, πακέτα broadband με 30 μέρες Δωρεάν Internet και πολλά ακόμα.

Πού να φάτε

Αν η Κρήτη φημίζεται για κάτι (πέρα από τις εκπληκτικές της παραλίες) αυτό είναι η εξαιρετική της κουζίνα. Gourmet πειραγμένες παραδοσιακές συνταγές με… θέα θα δοκιμάσουμε στην ταράτσα του Brillant, όπως επίσης και στα «Πράσσειν Άλογα» (Χάνδακος & Κυδωνίας 21, τηλ .2810283429) ενώ στην θαυμάσια αυλή του «Λούκουλου» θα απολαύσετε συν τοις άλλοις προσεγμένες ιταλικές γεύσεις. Άρωμα Ιταλίας στην περιοχή φέρνει και το Al Fredo (Επτανήσου 2, τηλ 2810214141). Πάσης φύσεως ουζομεζέδες βρίσκουμε στον «Παρασκευά» (Γρεβενών 1, τηλ. 2810244024), λαχταριστές ντόπιες γεύσεις στην «Αυλή του Δευκαλίωνα» (Λυσιμάχου Καλοκαιρινού 8, τηλ. 2810244215) με θέα τη θάλασσα, ενώ μεσογειακά πιάτα και ολόφρεσκο ψάρι στο "Mare" στην παραλιακή (τηλ. 2810241946).

Που θα μείνετε

Στο οικονομικό Park Hotel μέσα στην πόλη (28€ για ένα δίκλινο, κράτηση εδώ μέσω Booking), στο λιτό αλλά προσεγμένο El Greco (40€ για ένα δίκλινο με πρωινό) και στο Poseidon (42€ για ένα δίκλινο για κράτηση από εδώ μέσω Booking).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v