Για πού έχει τώρα φθηνά αεροπορικά;

Φιλαράκι μήπως έχεις 20€ να πάρω ένα εισιτήριο για Μιλάνο; Και άλλες σούπερ ευκαιρίες σε αεροπορικά εισιτήρια τώρα.
Για πού έχει τώρα φθηνά αεροπορικά;
Θα θέλαμε αυτή να μην είναι μια εισαγωγή που ξεκινά με τη φράση «καλώς εχόντων των πραγμάτων…». Να μιλάει μόνο για το πόσο ωραία είναι τα φθινοπωρινά ταξιδάκια στο εξωτερικό, και για το πόσο πολύ συμφέρει να κλείσεις ένα αεροπορικό εισιτήριο τώρα, πριν ξεκινήσει η φρενίτιδα των γιορτών και χρειαστεί να πληρώσεις τα διπλά. Θα θέλαμε, επίσης, να γυρίσουμε σε εκείνη την εποχή που το μόνο που μας χώριζε από άλλο ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό ήταν τα λεφτά. Σχεδόν τα έχουμε καταφέρει, ε; Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τουλάχιστον…

(*) Όλες οι τιμές είναι τελικές, με μικρή χειραποσκευή (αν θέλεις μεγάλη βαλίτσα μαζί σου θα υπολογίσεις περί τα 30€ επιπλέον, αλλά για τέσσερις μέρες ταξιδιού μια χαρά χωράνε τα πράγματά σου στη μικρή).
 
Με 32€ (ναι, δεν κάναμε λάθος) η Ryanair σε πάει στη Ρώμη και σε φέρνει πίσω στα τέλη Νοεμβρίου.

Κι αν νομίζεις ότι πιο χαμηλά δεν πάει, η Wizzair έχει να προτείνει ένα Μιλάνο με 19,99€ στα τέλη Νοεμβρίου. Τι λες;

Μια Βιέννη στις αρχές Δεκεμβρίου είναι πάντα καλή ιδέα. Επίσης με τη Wizzair, δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις περισσότερα από 22€ πήγαινε-έλα.

Εξαιρετική πρόταση είναι και η Βαρσοβία, στην οποία η Aegean θα σε πετάξει με 97€ πήγαινε-έλα, στα τέλη Νοεμβρίου (με επιστροφή στις αρχές Δεκεμβρίου).

Και Λονδίνο έχουμε, που βάζουμε στοίχημα πως σου έλειψε: 60€ μετ’ επιστροφής στο Στάνστεντ, και πάλι με τη Ryanair.

Βελιγράδι επίσης έχει να προτείνει η Aegean, με μόλις 87€ μετ’ επιστροφής (αναχώρηση τέλη Νοεμβρίου, επιστροφή αρχές Δεκέμβρη).

Μια Βαρκελώνη δεν την θέλεις; Τη θέλεις. Και η Ryanair θέλει 74€ για να σε πάει και να σε φέρει, στα τέλη Νοεμβρίου.

Και μια που πιάσαμε το Β, βάλε και μια Βουδαπέστη στο μενού, όπου με την Aegean πας κι έρχεσαι με 94€ όλο τον Νοέμβριο.

Αν πάντα ονειρευόσουν λίγο καλοκαίρι μέσα στο φθινόπωρο, το Τελ Αβίβ σε περιμένει, και η Aegean δεν θέλει περισσότερα από 89€ στα μέσα Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου.

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις κάτι εκτός πεπατημένης; Το Κιουτάισι της Γεωργίας θα σε εκπλήξει όσο και τα 43€ πήγαινε-έλα της Wizzair στα μέσα Νοεμβρίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v