Φθηνά δωμάτια στην Χαλκιδική

Απλά και όμορφα δωμάτια για (ακόμα πιο) όμορφες διακοπές στη Χαλκιδική, χωρίς να πληρώσετε πάνω από 50€ για ένα δίκλινο.
Φθηνά δωμάτια στην Χαλκιδική
Η νυχτερινή ζωή του πρώτου ποδιού. Οι εξωτικές παραλίες του δεύτερου. Τα χαριτωμένα ορεινά χωριουδάκια και οι κοσμοπολίτικοι οικισμοί στα παράλια. Η φυσική ομορφιά και το νησάκι της Αμμουλιανής για περισσότερη αίσθηση καλοκαιριού. Η Χαλκιδική τα έχει όλα και μας τα χαρίζει αυτό το καλοκαίρι σε τιμές από 37 ως 51€ για ένα δίκλινο την υψηλή περίοδο.

Σημείωση: Οι τιμές αφορούν διανυκτέρευση για δύο άτομα με διαθεσιμότητα για το β’ μισό του Ιουλίου.

Μετόχι, Ταξιάρχης 

Στην κορυφή του όρους Χολομώντα, για αίσθηση ορεινών διακοπών μια ανάσα από τη θάλασσα, το Μετόχι βρίσκεται στον οικισμό του Ταξιάρχη, που περιβάλλεται από ένα ευωδιαστό δάσος αλλά και από την ενέργεια του Αγίου Όρους με το οποίο συνδέεται στενά. Στο Μετόχι, τα δωμάτια είναι ευρύχωρα (40 τετραγωνικά), διαθέτουν μπαλκόνι με θέα, εξοπλισμένο κουζινάκι, τηλεόραση, ενώ έχουν αυτόνομη είσοδο για περισσότερη ανεξαρτησία. Στοιχίζουν 50€.

Studio Nastasia, Άφυτος

Σε έναν από τους πιο δημοφιλείς οικισμούς του πρώτου ποδιού, την Άφυτο, το Studio Natasa βρίσκεται δέκα λεπτά περπατήματος από τη θάλασσα, στην είσοδο του χωριού. Τα δωμάτια είναι άνετα (28 τετραγωνικών), διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό, εξοπλισμένη κουζίνα, ηχομόνωση, ιδιωτική είσοδο, ενώ στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται ταράτσα και ένας ωραίος κήπος. Τα δίκλινα στούντιο στοιχίζουν 50€.

Αλκυονάρι, Αμμουλιανή 

Νοείται καλοκαίρι χωρίς νησί; Η Αμμουλιανή είναι ένας μικρός παράδεισος μια ανάσα από τις ηπειρωτικές ακτές της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο Αλκυονάρι διαθέτει δωμάτια απλά αλλά διακοσμημένα με όμορφα, ρομαντικά χρώματα. Θα βρείτε κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και επιπλωμένο μπαλκόνι, ενώ είναι ευπρόσδεκτα και τα κατοικίδιά σας. Το δίκλινο στοιχίζει 50€.

Eliza Apartments, Πευκοχώρι 

Στην «καρδιά» της Κασσάνδρας, το Πευκοχώρι έχει οικογενειακή ατμόσφαιρα, αλλά είναι κοντά και σε πολλές από τις πιο party ακτές του πρώτου ποδιού. Εδώ, τα διαμερίσματα της Ελίζας είναι απλά, με λιτή διακόσμηση, σιδερένια κρεβάτια, κλιματισμό, εξοπλισμένο κουζινάκι και μπαλκόνι, ενώ στοιχίζουν 50€.

Ζέφυρος, Νέος Μαρμαράς 

Φύγαμε για δεύτερο πόδι, στην καταπράσινη Σιθωνία και τον πιο κοσμοπολίτικο οικισμό της, το Νέο Μαρμαρά με την όμορφη παραλιακή περαντζάδα και τις άφθονες επιλογές σε μπαράκια και εστιατόρια. Τα δωμάτια του Ζέφυρου ξεκινούν από τα 45€, βρίσκονται πέντε λεπτά από τη θάλασσα, είναι διακοσμημένα με ευχάριστα χρώματα και διαθέτουν κλιματισμό και δωρεάν wifi.

Filoxenoion Morfeas, Πολύγυρος 

Αν θέλετε να έχετε σαν βάση την «πρωτεύουσα» του Πολύγυρου, ώστε να εξερευνάτε από εκεί όλη τη Χαλκιδική, ο Μορφέας είναι μία από τις πιο value for money επιλογές. Βρίσκεται στην καρδιά του Πολύγυρου, διαθέτει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με ατμοσφαιρική διακόσμηση και στοιχίζουν από 40€ με πρωινό για το δίκλινο.

4 You, Μεταμόρφωση 

Ξεφεύγουμε… κατά ένα ευρώ από το budget μας – τα δίκλινα δωμάτια εδώ στοιχίζουν από 51€ - αλλά βρίσκουμε μια μοντέρνα λύση διαμονής, με λιτά αλλά γεμάτα σύγχρονες ανέσεις δωμάτια στην Μεταμόρφωση, μεταξύ πρώτου και δεύτερου ποδιού και μόλις 150 μέτρα από την παραλία. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται πισίνα και pool bar καθώς και δωρεάν wifi, ενώ το συγκρότημα διαθέτει και το δικό του κομμάτι ιδιωτικής παραλίας.

AirBNB Summer Studio στην Κασσάνδρα 

Ένα απλό αλλά φιλόξενο, με σπιτική αίσθηση στούντιο διατίθεται στο AirBNB έναντι 37€ τη μέρα για δύο άτομα. Βρίσκεται κοντά στην Καλλιθέα και τη Σίβηρη, έξι χιλιόμετρα από τις ακτές και διαθέτει κλιματισμό, wifi, τηλεόραση, πλυντήριο, στεγνωτήριο και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v