7 σούπερ ξενώνες μέχρι 40€

Στο Πήλιο, την Πελοπόννησο, τον Παρνασσό και τα Ζαγοροχώρια, βρήκαμε κουκλίστικα δίκλινα σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 40€.
7 σούπερ ξενώνες μέχρι 40€
της Ηρώς Κουνάδη

Αν υπάρχει ένας λόγος να χαρεί κανείς για το τέλος του πασχαλινού τετραημέρου, αυτός είναι σίγουρα οι τιμές των δωματίων ανά την Ελλάδα που πέφτουν κατακόρυφα, επιτρέποντας στων… φρονίμων τα παιδιά που έκαναν Πάσχα στην Αθήνα (ή στο σπίτι στο χωριό) να οργανώσουν ένα τέλειο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο με τα ρέστα από το αρνί. Σε υπέροχους ξενώνες, όπως οι παρακάτω.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο αμέσως μετά το Πάσχα (22-23 Απριλίου).

Bratti II Beach
Αρκούδι, στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου, τηλ.: 2623 096365
Τιμή: 40€ το δίκλινο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Τριάντα μέτρα από μια αμμουδιά ιδανική για τα πρώτα σας πλατσουρίσματα, το Bratti αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την (υπέροχη) δυτική ακτογραμμή της Πελοποννήσου, την Αρχαία Ολυμπία, το δάσος της Φολόης και άλλες «μυστικές» ομορφιές που έχουμε συγκεντρώσει εδώ. Τα φωτεινά του δωμάτια αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους την θάλασσα, ενώ το εστιατόριο του ξενοδοχείου συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking.

Παραλιακό
Κυπαρίσσι, στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, τηλ.: 2732 055055
Τιμή: 30€ το δίκλινο (ή 35€ με θέα στη θάλασσα) συν 5€ το άτομο προαιρετικά για το πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε ένα από τα αγαπημένα μας «κρυφά» μέρη της Πελοποννήσου, στο υπέροχο Κυπαρίσσι, το Παραλιακό είναι χτισμένο από πέτρα και ξύλο, καμιά δεκαριά βήματα μακριά από την θάλασσα. Τα ευρύχωρα δωμάτιά του έχουν ξύλινα πατώματα και ταβάνια, κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο, και μπαλκονάκια που βλέπουν στη θάλασσα ή στον φροντισμένο κήπο του ξενώνα. Το παραδοσιακό πρωινό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, σπιτικές πίτες και φρέσκα φρούτα.

Panorama Beach
Χράνοι Μεσσηνίας, τηλ.: 697 271 3672
Τιμή: 40€ το σπιτάκι των 40 τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει 2 ενήλικες και 2 παιδιά
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε θέση ιδανική για να εξερευνήσετε ολόκληρο το… αριστερό πόδι της Πελοποννήσου (από την Κορώνη και τη Μεθώνη ως την Πύλο, τη Φοινικούντα και την περίφημη Βοϊδοκοιλιά) το Panorama Beach προσφέρει ευρύχωρα, περιποιημένα και πεντακάθαρα σπιτάκια, παραταγμένα γύρω από τον καταπράσινο κήπο του. Από τα μπαλκόνια τους, η θέα προς την θάλασσα –που απέχει ελάχιστα μέτρα– είναι απεριόριστη. Και αν νοσταλγήσετε ανοιξιάτικο city break, η πάντα αγαπημένη Καλαμάτα απέχει από εδώ μόλις 22 χιλιόμετρα.

Το Λιμανάκι 
Χορευτό, Πήλιο, τηλ.: 2426 023421
Τιμή: 31€ το δίκλινο με πρωινό και θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Επάνω σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Πηλίου, στα «πόδια» της Ζαγοράς, το Λιμανάκι έχει σούπερ θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου από τα μεγάλα μπαλκόνια του, καλό πρωινό με σπιτικές νοστιμιές και περιποιημένα, πεντακάθαρα δωμάτια. Η θέση του είναι ιδανική για να εξερευνήσετε… βουνό και θάλασσα στο Πήλιο, αλλά και να τολμήσετε τις πρώτες σας διστακτικές βουτιές –πάρτε μια ιδέα από το Πήλιο στα καλύτερά του, εδώ. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Διογένης  
Τσαγκαράδα, Πήλιο, τηλ.: 2426 049519
Τιμή: 40€ το δίκλινο με τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Τζάκι στα πόδια του κρεβατιού για έξτρα ατμόσφαιρα (στο βουνό τα βράδια κάνει ψύχρα ακόμα και την άνοιξη), παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια φτιαγμένα από πέτρα και ξύλο, κρεβάτια με ουρανό και δαντελένια κουρτινάκια. Αυτή είναι η εικόνα των δωματίων του Διογένη, η ρομαντική ατμόσφαιρα των οποίων ταιριάζει γάντι στο γλυκύτατο χωριό όπου βρίσκονται, στην σταθερά αγαπημένη μας Τσαγκαράδα. Τα κατοικίδιά σας μένουν εδώ μαζί σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης 
Αγόριανη, Παρνασσός, τηλ.: 2234 061127
Τιμή: 39€ το δίκλινο με θέα στο βουνό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ξύλινα πατώματα και ταβάνια, ζεστά χρώματα, ζωγραφισμένα στο χέρι παραδοσιακά έπιπλα και η απόλυτη αίσθηση «βουνού» κυριαρχούν σε αυτόν τον ξενώνα στην… άλλη πλευρά του Παρνασσού από εκείνη της Αράχωβας –στην σταθερά ανερχόμενη και πάντα πανέμορφη Αγόριανη που αποτελεί βάση ιδανική για να εξερευνήσετε τις ομορφιές του αγαπημένου βουνού των Αθηναίων weekenders, αλλά και να κατηφορίσετε ως το Γαλαξίδι για λίγο ανοιξιάτικο άρωμα από θάλασσα. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Αρκτούρος  
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια, τηλ.: 2653 072000
Τιμή: 40€ το δίκλινο (45€ με πρωινό, 50€ με τζάκι, 55€ και με τα δύο)
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Σούπερ ρομαντικά δωμάτια, με πέτρινες λεπτομέρειες και ξύλινα ταβάνια, προσφέρει αυτός ο γλυκύτατος ξενώνας στο Μονοδένδρι που ατενίζει από ψηλά (από τα 1.060 μέτρα, για την ακρίβεια) την χαράδρα του Βίκου. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται μπαλκονάκια και μπάνιο με υδρομασάζ. Ο ξενώνας βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, το οποίο με τη σειρά του στέκεται στην κορυφή του φαραγγιού του Βίκου και ενδείκνυται για εξορμήσεις πεζοπορίας, ποδηλασίας και άλλων φυσιολατρικών δραστηριοτήτων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v