Βίλες για παρέες σε σούπερ τιμές

Έντεκα κουκλίστικες βίλες στην Πελοπόννησο, το Πήλιο, τον Όλυμπο και το Καρπενήσι, σε τιμές που ξεκινούν από 14€ το άτομο.
Βίλες για παρέες σε σούπερ τιμές
της Ηρώς Κουνάδη

Βραδιές με επιτραπέζια πλάι στο αναμμένο τζάκι, μέρες με βόλτες σε γραφικά χωριουδάκια και μονοπάτια που περνούν μέσα από φουντωτά δάση. Τα πρώτα ανοιξιάτικα weekends της παρέας τα έχουν όλα, κι έχουν και σούπερ τιμές.

Στην Πελοπόννησο…

Karayiannis Villas: Στο Νέο Ροεινό, 7 μόνο χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο, βίλες των 80 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα και υδρομασάζ, και σαλόνι με τζάκι, φιλοξενούν μέχρι και επτά άτομα σε τρία υπνοδωμάτια, στην τιμή των 150€, δηλαδή γύρω στα 21€ το άτομο.

Theanthi: Στον Άγιο Ανδριανό, 5 χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο, αυτό το deluxe διαμέρισμα φιλοξενεί μέχρι και έξι άτομα, σε δύο υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι, στην τιμή των 90€, δηλαδή γύρω στα 15€ το άτομο.

Enastron Villas: Στις Ράχες της Κυπαρισσίας, αυτά τα όμορφα, ηλιόλουστα σπιτάκια φιλοξενούν μέχρι και έξι άτομα, σε δύο υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι με καναπέδες κρεβάτια, στη σούπερ τιμή των 80€, ήτοι κάτι λιγότερο από 14€ το άτομο.



Κατοικίες Μάνης (φωτό επάνω): Βρίσκονται στην Καρδαμύλη, 4 λεπτά με τα πόδια από την θάλασσα, είναι σούπερ ντιζαϊνάτες και πολυτελείς, και έχουν ξεχωριστό μπάνιο σε κάθε δωμάτιο, σαλόνι με τζάκι και μεγάλη βεράντα με τέλεια θέα στη θάλασσα. Η τιμή τους είναι 187€ για έξι άτομα, δηλαδή 31€ το άτομο.

Στο Πήλιο…

Αρχοντικά Σάλτη: Στη Μακρινίτσα, αυτές οι σουίτες δύο υπνοδωματίων περιλαμβάνουν σαλόνι με τζάκι και μπάνιο με υδρομασάζ και σάουνα, και υπέροχη θέα στο πηλιορείτικο τοπίο γύρω τους. Η τιμή τους είναι 109€ με πρωινό για έξι άτομα, δηλαδή περίπου 18€ το άτομο.



Ορειάδες (φωτό επάνω): Πετρόχτιστα σπιτάκια των 60 τετραγωνικών μέτρων, στο υπέροχο Μούρεσι, φιλοξενούν έως και 4 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια με τζάκι και μπαλκονάκια με όμορφη θέα. Η τιμή είναι 114€ με εξαιρετικό πρωινό, ήτοι 28,50€ το άτομο.

Anna’s Home: Μια κουκλίστικη εξοχική κατοικία των 160 τ.μ. στην Πορταριά, φιλοξενεί μέχρι και 10 άτομα σε πέντε υπνοδωμάτια διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες, κάποια εκ των οποίων έχουν και τζάκι, όπως και το σαλόνι. Η τιμή της είναι 210€ για οκτώ άτομα, ή 250€ για δέκα άτομα, δηλαδή 25-26€ το άτομο.

Στον Όλυμπο…



Pantheon Retreat Eco House: Τρισχαριτωμένα διαμερίσματα των 70 τετραγωνικών μέτρων στην Άνω Σκοτίνα, με φανταστική θέα στις πλαγιές του Ολύμπου, σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 120€ για πέντε άτομα, δηλαδή 24€ το άτομο, συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό.

Το Πατρικό: Βρίσκεται στο Ελατοχώρι της Πιερίας, και προσφέρει λιτά αλλά προσεγμένα διαμερίσματα, με τζάκι στο σαλόνι και ωραία θέα στα φυσικά τοπία γύρω τους, στην τιμή των 120€ για έξι άτομα, δηλαδή 20€ το άτομο, με καλό πρωινό.

Στο Καρπενήσι…

Chalet Likouresi Village: Ένα κουκλίστικο, ξύλινο σαλέ δύο επιπέδων, δύο μόλις χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι προσφέρει καθιστικό με τζάκι, δύο μπάνια (το ένα εκ των οποίων με σάουνα, που χρεώνεται εξτρά) και εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία στην τιμή των 109€ για 5 άτομα, δηλαδή 22€ περίπου το άτομο.



The View Village
 (φωτό επάνω): Στους πρόποδες του όρους Βελούχι, λιγότερο από 2 χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, προσφέρει υπέροχες, πετρόχτιστες βίλες με φαντασμαγορική θέα στην πόλη και τις βουνοπλαγιές γύρω τους, και σαλόνι με τζάκι. Η τιμή τους είναι 150€ για πέντε άτομα, ήτοι 30€ το άτομο, συν 5€ προαιρετικά για πρωινό.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v