Υπέροχοι ξενώνες στη Λίμνη Πλαστήρα

Κουκλίστικα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν τα ακίνητα νερά της λίμνης, σε τιμές που ξεκινούν από 40€ και φτάνουν ως τα 55€ το δίκλινο, maximum.
Υπέροχοι ξενώνες στη Λίμνη Πλαστήρα
της Ηρώς Κουνάδη

Μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ελλάδας, ιδανική για δραστηριότητες –από ιππασία μέχρι τοξοβολία και ποδήλατο βουνού– στις όχθες της, αλλά και τεμπέλικα απογεύματα αγναντέματος στα ακίνητα νερά της. Η Λίμνη Πλαστήρα ταιριάζει γάντι στις ανοιξιάτικες εκδρομές μας, κι έχει και φανταστικούς ξενώνες με καλές τιμές στις όχθες της.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Απριλίου (8-9/04).

Τιτάγιον  
Άγιος Αθανάσιος Λαμπερού, τηλ.: 2441 094660
Τιμή: 55€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Χτισμένο σχεδόν επάνω στις όχθες της λίμνης, προσφέρει πανέμορφα δωμάτια με μπαλκόνια που μοιάζουν κρεμασμένα πάνω από τα ιριδίζοντα νερά της. Διακοσμημένα με γήινα χρώματα και ζεστά υλικά, διαθέτουν επίσης τζάκι, δορυφορική τηλεόραση και mini bar. Το ξενοδοχείο έχει επίσης εστιατόριο που σερβίρει τοπικές νοστιμιές, όπως σπιτικές πίτες και ψητή πέστροφα, ενώ το πρωινό, που περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα και σπιτικές λιχουδιές, είναι από τα καλύτερα της περιοχής.

Thea Guesthouse
Νεοχώρι, τηλ.: 6973932120
Τιμή: 65€ το στούντιο τεσσάρων ατόμων, με τζάκι και θέα στη λίμνη
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ιδανικό για παρέες και οικογένειες, το οικογενειακό στούντιο του Thea Guesthouse σας φιλοξενεί σε έναν ενιαίο χώρο, με ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που ανοίγει σε διπλό κρεβάτι, ενώ υποδέχεται ευχαρίστως και τα κατοικίδιά σας. Έχει επίσης τζάκι στα πόδια του κρεβατιού, και μπαλκόνι που μοιάζει να κρέμεται πάνω από τα νερά της λίμνης Πλαστήρα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Ξενώνας Καλλιστώ
Καστανιά, τηλ.: 24410 75765
Τιμή: 50€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο, προαιρετικά, για το πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Δύο μόνο χιλιόμετρα από τις όχθες της λίμνης, σε ένα ήσυχο, αμφιθεατρικά κτισμένο χωριό στην καρδιά του καταπράσινου θεσσαλικού τοπίου, ο συμπαθέστατος αυτός ξενώνας προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα που ανοίγουν σε μπαλκόνι με υπέροχη θέα στο βουνό. Λιτά αλλά ευρύχωρα και πεντακάθαρα, περιλαμβάνουν στις παροχές τους μικρή κουζίνα για έξτρα οικονομία –το δε σπιτικό πρωινό αξίζει με το παραπάνω τα 5€ έξτρα κατ’ άτομο.

Ξενοδοχείο Μέγδοβας
Καλύβια Πεζούλας, τηλ.: 2441 092377
Τιμή: 50€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Δωμάτια βγαλμένα από κουκλόσπιτο, με το πέτρινο τζάκι να σιγοκαίει στα πόδια του κρεβατιού, και τα μπαλκονάκια τους να αγναντεύουν την ομορφιά της λίμνης, που απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο. Το πρωινό σερβίρεται εάν θέλετε και στο δωμάτιό σας, ενώ τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Ξενώνας Ίριδα  
Μπελοκομίτη, τηλ.: 24410 93140
Τιμή: 40€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Κουκλίστικα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν από ψηλά το μεγαλείο της λίμνης, πέτρινα τζάκια ακριβώς δίπλα στα κρεβάτια τους, σπιτικό πρωινό που συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, και παροχές που περιλαμβάνουν τηλεόραση και DVD player. Και όλα αυτά, στην εξαιρετική τιμή των 40€ το δίκλινο.

Ξενώνας Οδυσσέας  
Κερασιά, τηλ.: 24410 92988
Τιμή: 45€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Σούπερ ατμοσφαιρικά δωμάτια, διακοσμημένα με ζωηρά χρώματα, με κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο και έπιπλα από σκούρο ξύλο, απολαμβάνουν όλα τους μαγευτική θέα είτε στη λίμνη είτε στις καταπράσινες πλαγιές των Αγράφων. Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με τοπικές σπεσιαλιτέ σερβίρεται καθημερινά πλάι στο τζάκι.

Ξενοδοχείο Αντιγόνη  
Νεοχώρι, τηλ.: 2441 093304
Τιμή: 40€ το δίκλινο με πρωινό και θέα στη λίμνη
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ 



Ένα δεκάλεπτο περπάτημα από τις όχθες της λίμνης, τα δωμάτια του ξενοδοχείου Αντιγόνη αγναντεύουν τις όχθες της από τα πανέμορφα μπαλκονάκια τους –σε απόσταση απλώνω-χέρι-και-πιάνω-λίμνη. Το πρωινό, που περιλαμβάνει σπιτικές πίτες και άλλες χειροποίητες λιχουδιές, κλέβει καρδιές, ενώ και το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι φημισμένο στην περιοχή. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v