Δωμάτια στα νησιά ως 40€ για τον Ιούνιο

Από την Αίγινα ως τη Σέριφο και από εκεί στην Άνδρο και τον Πόρο, τα υπέροχα δωμάτια που βρήκαμε ξεκινούν από 28€ το δίκλινο.
Δωμάτια στα νησιά ως 40€ για τον Ιούνιο
της Ηρώς Κουνάδη

Θέλετε τις πρώτες σας βουτιές… νησιώτικες, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε και μια περιουσία, ούτε να ζητήσετε άδεια από τώρα για να ξενιτευτείτε; Σας καταλαβαίνουμε. Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα και πιο οικονομικά δωμάτια στα νησιά που απέχουν το πολύ τρεις ώρες από τα λιμάνια της Αττικής.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (11-12/06). Πρωινό περιλαμβάνεται μόνο όπου αναφέρεται.

Helen Hotel

Ασκέλι, Πόρος, τηλ.: 22980 25601
Τιμή: από 39€ το δίκλινο διαμέρισμα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Κουκλίστικα, πολύχρωμα διαμερίσματα των 45 τετραγωνικών μέτρων, βήματα μόνο μακριά από την θάλασσα, την οποία αγναντεύουν από τις μεγάλες βεράντες τους. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι και δωρεάν wi-fi, ενώ τα ζωάκια σας μένουν άνετα μαζί σας.

Gaia Apartments

Ράμος, Σέριφος, τηλ.: 22810 51279
Τιμή: 28€ το δίκλινο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Αυθεντικά κυκλαδίτικο, με τα μπαλκονάκια του να αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το Γαία Apartments βρίσκεται πεντακόσια μέτρα μακριά από την αμμουδιά της σεριφιώτικης παραλίας που λέγεται Καράβι. Οι παροχές των δωματίων του περιλαμβάνουν δωρεάν wi-fi, καθιστικό και επιπλωμένα μπαλκονάκια για να αγναντεύετε την θάλασσα.

Vrahos Studios

Κιόνια, Τήνος, τηλ.: 22830 23927
Τιμή: 35€ το δίκλινο στούντιο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Μεγάλα, φωτεινά στούντιο σε ένα κυκλαδίτικο συγκρότημα με ασβεστωμένα πεζούλια και μπλε παράθυρα, είκοσι μέτρα μακριά από μια από τις ωραιότερες παραλίες της Τήνου. Στις δε παροχές περιλαμβάνονται δωρεάν wi-fi, μικρή κουζίνα και τραπεζαρία σε όλα τα δωμάτια.

Windmill Villas

Αρτεμώνας, Σίφνος, τηλ.: 22840 32098
Τιμή: 40€ το δίκλινο στούντιο (ή 50€ για τον ανεμόμυλο)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ





Μεγάλες βεράντες που αγναντεύουν το Αιγαίο. Παραδοσιακές κυκλαδίτικες πινελιές στη διακόσμηση. Στούντιο με κουζινάκια για έξτρα οικονομία, και ονειρεμένοι ανεμόμυλοι διαμορφωμένοι σε σπιτάκια των 40 τετραγωνικών μέτρων, μόνο με 10€ παραπάνω από την τιμή ενός απλού δωματίου. Τι λέτε, φύγαμε για Σίφνο;

Ξενοδοχείο Ερατώ

Αγία Μαρίνα, Αίγινα, τηλ.: 22970 32322
Τιμή: 38€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Φωλιασμένο στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, με δική του πισίνα για τις μέρες που δεν θα θέλετε να διανύσετε τα 150 μέτρα ως την παραλία, το pet friendly Ερατώ προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκονάκια που βλέπουν στο βουνό.

Nora Norita

Μπατσί, Άνδρος, τηλ.: 22820 41651
Τιμή: 38€ το δίκλινο στούντιο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Τα μεγάλα (30 τ.μ.) φωτεινά του στούντιο είναι διακοσμημένα με κυκλαδίτικες πινελιές, κι έχουν όλα τους μεγάλα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα –η οποία απέχει μόνο λίγα βήματα, ή 60 μέτρα, από την πόρτα τους. Στις παροχές περιλαμβάνονται μικρή κουζίνα για τα μαγειρέματά σας, και δωρεάν wi-fi.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v