Σούπερ οικονομικά weekends για παρέες

Έχετε μεγάλη παρέα; Έχουμε επτά φανταστικούς και οικονομικότατους ξενώνες που σας χωράνε όλους, για τα καλύτερα weekends σας.
Σούπερ οικονομικά weekends για παρέες
της Ηρώς Κουνάδη

Είναι πάντα οικονομικότερα τα weekends της παρέας, σε σχέση με αυτά που οργανώνουμε σε ζευγάρια ή με έναν-δυο καλούς φίλους. Κι αυτό, όχι μόνο γιατί το κόστος διαιρείται διά περισσότερους, αλλά και γιατί οι μεγάλοι, παρεΐστικοι ξενώνες έχουν μερικές από τις καλύτερες τιμές που έχουμε δει σε καταλύματα ανά την Ελλάδα. Για του λόγου μας το αληθές, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικούς από τους ωραιότερους, για να βάλουμε εσάς και την παρέα σας σε πειρασμό.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (28-29/05). Το πρωινό περιλαμβάνεται μόνο όπου αναφέρεται ρητά.

Ιστορικός Πύργος Αραπάκη
Πύργος Διρού, Μάνη
Τιμή: 135€ για πέντε άτομα (δηλαδή 27€ το άτομο)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Πόσες φορές θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε σε ένα κτίριο 200 ετών; Στην καρδιά ενός καταπράσινου ελαιώνα, ο παραδοσιακός, αυθεντικός μανιάτικος πύργος σας απλώνεται σε 30 τετραγωνικά μέτρα, με ένα τεράστιο μπαλκόνι που αγναντεύει τα εντυπωσιακά τοπία γύρω του. Διαθέτει, επίσης, μικρή κουζίνα και ξεχωριστό καθιστικό, με καναπέ που μετατρέπεται επίσης σε κρεβάτι.

Anaxo Restort
Ρίγκλια, Μεσσηνιακή Μάνη
Τιμή: 180€ για πέντε άτομα (ήτοι 36€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε μια περιοχή που αξίζει να εξερευνήσετε, κοντά στην υπέροχη Καρδαμύλη και την παραλία της Στούπας, το Anaxo Resort θα σας φιλοξενήσει σε μια γιγάντια σουίτα δύο υπνοδωματίων, που απλώνεται ούτε λίγο ούτε πολύ σε 75 τετραγωνικά μέτρα. Καταλαμβάνοντας ολόκληρο τον επάνω όροφο του κεντρικού κτιρίου, διαθέτει επίσης ευρύχωρο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μοντέρνο μπάνιο και δύο μεγάλα μπαλκόνια που βλέπουν στην ανατολή και τη δύση. Στις παροχές της περιλαμβάνονται δορυφορική τηλεόραση LCD, δωρεάν Wi-Fi, και DVD player.

Η Φιλοξενία
Τσαγκαράδα, Πήλιο
Τιμή: 96€ για πέντε άτομα (ή 19,20€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, η Φιλοξενία προσφέρει ένα οικογενειακό διαμέρισμα 45 τετραγωνικών μέτρων, με δύο υπνοδωμάτια που αγναντεύουν τον λουλουδιασμένο κήπο και τα πηλιορείτικα τοπία γύρω τους. Ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει και τζάκι, ενώ οι παροχές περιλαμβάνουν επίσης μικρή κουζίνα για έξτρα οικονομία, τηλεόραση και δωρεάν wi-fi.

Villa Pasifai
Μουρτερή, Εύβοια
Τιμή: 200€ η βίλα 10 ατόμων (δηλαδή 20€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Εύβοιας, από την «έξω» μεριά του Αιγαίου, η Βίλα Πασιφάη απλώνεται, ούτε λίγο ούτε πολύ σε 250 τετραγωνικά μέτρα. Φιλοξενεί άνετα δέκα άτομα, στα πέντε υπνοδωμάτιά της και συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, που της χαρίζουν απλόχερα ένα 9,5 στα 10. Στις παροχές της περιλαμβάνονται κουζίνα και μπαλκόνι που βλέπει στη θάλασσα.

Ξενοδοχείο Mistral
Σουβάλα, Αίγινα
Τιμή: 135€ για πέντε άτομα (δηλαδή 27€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μπαλκονάκια που αγναντεύουν το ήσυχο λιμανάκι της Σουβάλας, πισίνα με θαλασσινό νερό για τις πρώτες βουτιές σας, και ένα οικογενειακό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, για να χωρέσει όλη την παρέα. Χρωματιστό και ευρύχωρο (στα 57 τετραγωνικά μέτρα) περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δικό του αίθριο, μεγάλα κρεβάτια, δωρεάν wi-fi και mini bar. Συν το ότι βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα μας «ανοιξιάτικα» νησιά, μια ωρίτσα μόλις μακριά από το λιμάνι του Πειραιά.

Βίλλα Ανθούλα
Ναύπλιο
Τιμή: 120€ για έξι άτομα (δηλαδή 20€ το άτομο)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Εδώ μιλάμε για ένα ολόκληρο σπίτι, με δύο υπνοδωμάτια και μεγάλο καθιστικό, κτισμένο πάνω από την παλιά πόλη του Ναυπλίου, με μπαλκονάκια που την αγναντεύουν. Η Βίλλα Ανθούλα απλώνεται σε 83 τετραγωνικά, και περιλαμβάνει τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, τηλεόραση και δωρεάν wi-fi. Περιβάλλεται, δε, από έναν καταπράσινο κήπο, που ιδιαίτερα αυτή την εποχή βρίσκεται στα καλύτερά του.

Morfi Hotel
Λίμνη Κερκίνη
Τιμή: 55€ για πέντε άτομα (δηλαδή 11€ το άτομο)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Χρωματιστό και γουστόζικα διακοσμημένο, το deluxe διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων απλώνεται σε 60 τετραγωνικά και περιλαμβάνει καλά εξοπλισμένο κουζινάκι, μπαλκόνι με θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω από τη λίμνη και καθιστικό με τζάκι. Είναι μακράν η οικονομικότερη επιλογή της λίστας μας, και απέχει και μόλις πεντακόσια μέτρα από τις όχθες της υπέροχης Κερκίνης. Σκέτη μαγεία.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v