Σούπερ οικονομικά δωμάτια για καλοκαίρι στη Χαλκιδική

Από την Σάρτη ως το Πόρτο Κουφό, βρήκαμε δίκλινα δωμάτια από 30€ έως 45€ το πολύ. Διαλέξτε… πόδι, το καλοκαίρι ξεκινά.
Σούπερ οικονομικά δωμάτια για καλοκαίρι στη Χαλκιδική
της Ηρώς Κουνάδη

Υπάρχουν οικονομικά δωμάτια στη Χαλκιδική; Υπάρχουν, απλά γίνονται ανάρπαστα –γιατί ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι πληρότητες για τα Σαββατοκύριακα προς τα τέλη Ιουνίου και τις αρχές Ιουλίου αγγίζουν το 80%. Καταφέραμε, ωστόσο, να σας βρούμε ωραιότατα δωμάτια σε απόσταση βημάτων από τις παραλίες, σε τιμές που κυμαίνονται στα 30-45€ το δίκλινο. Σπεύσατε.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (2-3/07).

Kalaitzis Apartments

Καλύβια Πολύγυρου, τηλ.: 23710 51726
Τιμή: 30€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Λιτά αλλά περιποιημένα και καθαρά δωμάτια, ογδόντα μέτρα μακριά από την παραλία, φιλοξενούν εσάς και τα κατοικίδιά σας. Στον κήπο του καταλύματος υπάρχουν εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ενώ για τα πιτσιρίκια σας θα βρείτε και μια παιδική χαρά πολύ κοντά.

Vicky Rooms

Παραλία Διονυσίου, τηλ.: 23730 26046
Τιμή: 45€ το στούντιο που φιλοξενεί έως και 4 ενήλικες
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ανάμεσα στις Μουριές και τα Νέα Μουδανιά, το Vicky Rooms συγκεντρώνει την αγάπη των χρηστών του Booking, χάρη στα ευρύχωρα, φωτεινά του στούντιο, καθένα εκ των οποίων είναι εξοπλισμένο με κουζινάκι και μπαλκόνι. Και το καλύτερο; Η παραλία απέχει λίγα μόνο βήματα από την πόρτα του.

Ermioni Apartments

Λουτρά Αγίας Παρασκευής, τηλ.: 23740 71485
Τιμή: 35€ το δίκλινο στούντιο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Περιποιημένα, ευρύχωρα στούντιο με καλά εξοπλισμένα κουζινάκια για έξτρα οικονομία, 150 μέτρα από την παραλία προσφέρει το Ermioni Apartments, σε ένα από τα καλύτερα value for money που θα βρείτε στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Στις παροχές των στούντιο περιλαμβάνεται δωρεάν wi-fi.

Rooms & Studios Christina

Σάρτη, τηλ.: 6983605278
Τιμή: από 36€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στο δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής, το Rooms & Studios Christina προσφέρει χρωματιστά δωμάτια με δωρεάν wi-fi, που βλέπουν σε έναν περιποιημένο κήπο και φιλοξενούν άνετα και τα κατοικίδιά σας. Στις παροχές τους περιλαμβάνεται μικρή κουζίνα.

Hotel Aura

Ουρανούπολη, τηλ.: 23770 71189
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Και από το δεύτερο πόδι περνάμε στο τρίτο, και τηλεμεταφερόμαστε στην Ουρανούπολη, στα pet-friendly δωμάτια του ξενοδοχείου Αύρα, που απέχει δέκα μόλις μέτρα από την παραλία. Διακοσμημένα με φωτεινά χρώματα, τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκονάκια με θέα στη θάλασσα. Το πρωινό, που κοστίζει 6€ το άτομο, περιλαμβάνει σπιτικές πίτες, χειροποίητα κέικ, ντόπιο μέλι και φρέσκα φρούτα.

Art Hotel Panorama

Πυργαδίκια, τηλ.: 23750 93230
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σκαρφαλωμένο σε ένα λοφάκι, ένα χιλιόμετρο μακριά από την αμμουδερή παραλία του Κάμπου, προσφέρει μεγάλα, φωτεινά δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκονάκια που αγναντεύουν το Αιγαίο. Φιλοξενεί, επίσης, άνετα και τα κατοικίδιά σας.

Studios Κωφός Λιμήν

Πόρτο Κουφό, τηλ.: 23750 51316
Τιμή: από 45€ το δίκλινο στούντιο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην καρδιά ενός καταπράσινου τοπίου, 100 μέτρα από την παραλία του Πόρτο Κουφό, προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα στούντιο με κουζινάκια και μπαλκόνια που βλέπουν στη θάλασσα ή τον κήπο. Διαθέτει, επίσης, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και παιδική χαρά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v