Οικονομικοί ξενώνες στη θάλασσα για τον Μάιο

Φέρνουμε νωρίτερα το καλοκαίρι, με 10 όμορφους και value for money ξενώνες δίπλα στη θάλασσα.
Οικονομικοί ξενώνες στη θάλασσα για τον Μάιο
Δεν είναι ακόμη ώρα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, το ξέρουμε. Είναι, όμως, ώρα να πάρετε μια πρόγευσή τους. Και να εκμεταλλευτείτε τις καλές τιμές του Μαΐου για σαββατοκύριακα στους προορισμούς της Ελλάδας που μας γοητεύουν με την θαλασσινή τους ομορφιά, ακόμη κι αν δεν τολμάμε ακόμη να βουτήξουμε στα νερά τους. Μας αρκούν οι βόλτες, οι ρομαντζάδες στις προκυμαίες, τα ουζάκια στο κύμα, οι value for money ξενώνες και η πρώτη για φέτος γεύση από νησί, σε δέκα υπέροχα μέρη.

Venetia Studios, Αίγινα 

Φύγαμε για Αίγινα, για τσάρκες στα σοκάκια της πόλης, για ουζομεζέδες στα ψαροταβερνάκια του νησιού και για οικονομική διαμονή στο ψαροχώρι της Πέρδικας, όπου η Βενετία προσφέρει λιτά, όμορφα διακοσμημένα στούντιο κοντά στη θάλασσα, εξοπλισμένα με μικρή κουζίνα και κλιματισμό, με 41€ για το δίκλινο.
Διαβάστε περισσότερα – Αίγινα: Τα καλύτερα σε ένα Σαββατοκύριακο

Oasis Beach Hotel, Αγκίστρι

Στο εναλλακτικό νησάκι του Σαρωνικού, το ξενοδοχείο Όασις βρίσκεται μπροστά στην αμμουδιά της Σκάλας, μια ανάσα από το λιμάνι και πολύ κοντά στα ταβερνάκια και τα μπαράκια του Αγκιστρίου. Τα δωμάτια είναι μεγάλα, άνετα και ρομαντικά διακοσμημένα, με δωρεάν wifi και θέα στη θάλασσα και την πισίνα. Και η τιμή αυτών, από 44€ για το δίκλινο.
Διαβάστε περισσότερα – Αγκίστρι: Το καλοκαίρι… δίπλα μας

Galaxa Mansion, Γαλαξίδι 

Παραδοσιακό, μίνιμαλ, με δωμάτια επιπλωμένα σε λευκούς και μπλε τόνους για να θυμίζουν νησί, και με θέα στη θάλασσα ή το βουνό, τα Galaxa μας προσκαλεί για ονειρεμένα, ρομαντικά σαββατοκύριακα στο αρχοντικό Γαλαξίδι, έναντι 55€ για το δίκλινο (ή 58€ με πρωινό).
Διαβάστε περισσότερα – Γαλαξίδι: Ένα νησί δεμένο στη στεριά

Ακτή, Ναύπακτος 

Κρεβάτια με ουρανό, μοντέρνα έπιπλα και παραδοσιακά χαλιά, άνετα μπάνια, δωρεάν wifi και τοποθεσία ιδανική, πλάι στα τείχη του ενετικού λιμανιού με θέα την παραλία του Γρίμποβου: Τα δωμάτια του «Ακτή» μας περιμένουν για ρομαντζάδα στη Ναύπακτο – θα περπατήσουμε στο γραφικό λιμάνι και θα ανηφορίσουμε από την παλιά πόλη ως το κάστρο, ενώ για τη διαμονή θα πληρώσουμε 45€ το δίκλινο.
Διαβάστε περισσότερα – Ναύπακτος: Τα μυστικά του Κάστρου 

Sidra, Ύδρα  

Σε ένα από τα κεντρικά σοκάκια της Ύδρας, λίγες δεκάδες μέτρα από το λιμάνι, το Sidra είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με φιλικούς ιδιοκτήτες που έχουν διαμορφώσει τα δωμάτια ενός αρχοντικού για να μας φιλοξενήσουν σε ένα σκηνικό λιτά διακοσμημένο, αλλά με άνετα, σιδερένια κρεβάτια και μπαλκόνια με θέα στον όμορφο κήπο, έναντι 62€ τη βραδιά, από τις οικονομικότερες λύσεις που θα βρείτε στην «Αρχόντισσα» του Σαρωνικού αυτό το μήνα.
Διαβάστε περισσότερα – Ύδρα: Άνοιξη, όπως Αργοσαρωνικός

Πανσιόν Ησιόνη, Ναύπλιο 

Στο κέντρο του Ναυπλίου, σε απόσταση αναπνοής από την πανέμορφη, πνιγμένη στα λουλούδια παλιά πόλη αλλά και από το κάστρο της Ακροναυπλίας, η Ησιόνη διαθέτει ρομαντικά, παραδοσιακά δωμάτια με πέτρινους τοίχους, ξύλινες οροφές, vintage έπιπλα, μοντέρνα μπάνια και θέα στο Παλαμήδι. Κι όλα αυτά, για 63,75€ ανά διανυκτέρευση.
Διαβάστε περισσότερα – Ναύπλιο: Η πιο όμορφη Ιστορία

Pablito House, Μονεμβασιά 

Στην καλύτερη δυνατή τοποθεσία, ήτοι μέσα στο Κάστρο της Μονεμβασιάς, το Pablito House προσφέρει ρουστίκ δωμάτια με υπέροχη θέα στη θάλασσα, διακοσμημένα σύμφωνα με την τοπική παράδοση, με έπιπλα αντίκες, μπρούτζινα έπιπλα, παραδοσιακά χαλιά και πέτρινους τοίχους. Ορισμένα μάλιστα είναι διαμορφωμένα σαν σοφίτες και διαθέτουν και μικρή κουζίνα, ενώ στοιχίζουν μόλις 55€.
Διαβάστε περισσότερα – Μονεμβασιά: Στα μονοπάτια της Ιστορίας

Niriides Luxury Villas, Μεθώνη 

Με φόντο ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Πελοποννήσου, στην θαλασσινή όαση της Μεθώνης, οι Niriides προσφέρουν μεγάλα δωμάτια των 44 τετραγωνικών, που μπορούν να φιλοξενήσουν ένα ζευγάρι και το παιδί τους. Διαθέτουν άνετα κρεβάτια, μοντέρνα διακόσμηση, εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν wifi, ηχομόνωση για πλήρη ησυχία, μπουρνούζια και πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα. Θα πληρώσετε από 63€ το δίκλινο (ή τρίκλινο, με παιδί).
Διαβάστε περισσότερα – Μεθώνη και Κορώνη: Παραμύθι δύο πόλεων

Flamingo, Χορευτό Πηλίου 

Μπροστά στην παραλία του Χορευτού στην αιγαιοπελαγίτικη πλευρά του βουνού των Κενταύρων, το Flamingo ξεχωρίζει για την κομψότητα και τον ρομαντικό διάκοσμο των δωματίων του, που παντρεύουν την παράδοση με τις μοντέρνες ανέσεις και τα έργα τέχνης. Οι πέτρινοι τοίχοι, τα μίνι καθιστικά, τα όμορφα φωτιστικά και οι μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα στους ωραίους κήπους και φυσικά στη θάλασσα δεν θα σας στοιχίσουν πάνω από 40€ το δίκλινο αυτόν τον Μάιο.
Διαβάστε περισσότερα – Τα ωραιότερα χωριά του Πηλίου

Irene’s Villas, Άνδρος 

Ο καλύτερος τρόπος να εγκαινιάσετε την… κυκλαδίτικη σεζόν είναι η ζεν διαμονή σε έναν καταπράσινο λόφο πάνω από το Νημποριό, εκεί όπου οι βίλλες της Ειρήνης προσφέρουν μεγάλα, άνετα δωμάτια που «ανοίγουν» σε επιπλωμένα μπαλκόνια. Παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ, με μοντέρνες ανέσεις, νησιώτικα έργα τέχνης και κοντινή απόσταση από τα παραθαλάσσια ταβερνάκια και την Χώρα της Άνδρου – ένα «πακέτο» που τιμάται από 54€ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο.
Διαβάστε περισσότερα – Άνδρος: Κυκλαδίτικο Σαββατοκύριακο low budget 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v