Δεκαπενταύγουστος τελευταία στιγμή: Ξενοδοχεία ως 50€

Δίπλα στη θάλασσα της Πελοποννήσου, στις πλαγιές του Ταΰγετου, στην Αίγινα και στη Βόρεια Εύβοια εντοπίσαμε λίγα και καλά διαθέσιμα δωμάτια από 30€ έως 50€.
Δεκαπενταύγουστος τελευταία στιγμή: Ξενοδοχεία ως 50€
της Ηρώς Κουνάδη

Μπορεί φέτος η αγαπημένη μας καλοκαιρινή αργία να μη μας έκανε την χάρη να πέσει καθημερινή –τουλάχιστον για όλους– όμως αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δεν μπαίνουμε έτσι κι αλλιώς στον πειρασμό για μια μίνι εκδρομή για βουτιές. Είτε καταφέρετε να ξεκλέψετε μια-δυο μέρες και να τις «κολλήσετε» με το Σαββατοκύριακο είτε όχι, εμείς βρήκαμε οικονομικά δωμάτια σε κοντινούς προορισμούς για αποδράσεις τελευταίας στιγμής. 

Ξενοδοχείο Απόλλων
Άργος
Τιμή: 35€ το δίκλινο (ή 40€ με πρωινό) 
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το Ναύπλιο, και οι τιμές μοιάζουν… από άλλο πλανήτη. Τα χρωματιστά, φωτεινά και πεντακάθαρα δωμάτια του Απόλλων, που συγκεντρώνει την αγάπη των χρηστών του Booking με πολύ υψηλές βαθμολογίες στα σχόλια, διαθέτουν δωρεάν wi-fi και μπαλκονάκι με θέα στην πόλη. Για τις βουτιές σας, το δημοφιλέστατο Τολό απέχει 22 χιλιόμετρα και η μεγάλη παραλία της Καραθώνας μόνο 10, ενώ οι λάτρεις της Ιστορίας θα χαρούν να μάθουν ότι το Άργος αποτελεί ιδανική βάση για μια επίσκεψη στις Μυκήνες.

Camping Castle View
Μυστράς
Τιμή: 40€ το bungalow δύο ατόμων 
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ

Ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από την ατμοσφαιρική καστροπολιτεία του Μυστρά, αποτελεί ιδανική βάση αν δεν σας τρομάζουν τα χιλιόμετρα για ένα μίνι road trip στις παραλίες της λακωνικής Μάνης, ή (αν σας τρομάζουν) για να εξερευνήσετε τις καταπράσινες πλαγιές του Ταΰγετου, που είναι πολύ πιο δροσερές από οποιαδήποτε παραλία. Το άριστα οργανωμένο κάμπινγκ διαθέτει πισίνα, για να μη σας λείψουν οι βουτιές, ενώ τα bungalows είναι όμορφα και δροσερά. Διαθέτουν, δε, air condition, δωρεάν wi-fi και φούρνο μικροκυμάτων.

Pantheon City Hotel
Γύθειο
Τιμή: 49€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Για τις παραλίες της Μάνης που λέγαμε προηγουμένως, ακόμα καλύτερη βάση αποτελεί το «θαλασσινό» Γύθειο. Τα μοντέρνα, minimal δωμάτια του Pantheon προσφέρουν όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε από ένα city hotel (δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν wi-fi, προσεγμένα προϊόντα περιποίησης) συν ωραία θέα στη θάλασσα και πολύ καλό value for money. 

Katerina’s Bungalows
Ροβιές, Βόρεια Εύβοια
Τιμή: 50€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Μεγάλα, φωτεινά και όμορφα διακοσμημένα (και βέβαια πεντακάθαρα) τα bungalows της Κατερίνας δεν απέχουν παρά ελάχιστα μέτρα από την θάλασσα στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας –οι οποίες με την σειρά τους βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την γραφική Λίμνη Ευβοίας και τους καταρράκτες του Δρυμώνα. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται δωρεάν wi-fi και μπαλκονάκια με θέα στον καταπράσινο κήπο.

Golden Star
Αγία Μαρίνα, Αίγινα
Τιμή: 35€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ

Λιτά αλλά περιποιημένα, τα δωμάτια του Golden Star προσφέρουν δωρεάν wi-fi, δικό τους μπαλκονάκι ή αίθριο και μικρή κουζίνα για να ετοιμάζετε τα γεύματά σας για έξτρα οικονομία. Η Αγία Μαρίνα μπορεί να είναι λιγότερο γραφική από το λιμάνι της Αίγινας, βρίσκεται όμως σε απόσταση αναπνοής από τον καταπληκτικό Ναό της Αφαίας και το λοφάκι της Παλιαχώρας. Διαβάστε περισσότερα για την Αίγινα εδώ 

Ξενώνας Κυλλήνη
Άνω Τρίκαλα, Ορεινή Κορινθία
Τιμή: 30€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 

Δεκαπενταύγουστος στο βουνό; Γιατί όχι; Τα ειδυλλιακά τοπία της Ζήρειας παραμένουν υπέροχα όλο τον χρόνο –χώρια που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε χωρίς τα πλήθη και τις τσιμπημένες τιμές του χειμώνα. Τα μεγάλα, ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια του Ξενώνα Κυλλήνη διαθέτουν μπανιέρες με υδρομασάζ, δωρεάν wi-fi, και μεγάλα μπαλκόνια με θέα τις καταπράσινες πλαγιές της Ζήρειας. Περισσότερα για όλα όσα θα κάνετε στην περιοχή, εδώ.

Hotel Korfos
Κόρφος, Κορινθία
Τιμή: 40€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ

Αν πάλι επιμένετε για θαλασσινές βουτιές, η Κορινθία δεν έχει μόνο ορεινές γωνιές. Ο Κόρφος είναι ένα συμπαθέστατο παραθαλάσσιο χωριό, πολύ κοντά στη Νέα Επίδαυρο, με ωραιότατες τιμές για τον Δεκαπενταύγουστο. Τα δωμάτια στο ομώνυμο ξενοδοχείο είναι ευρύχωρα και περιποιημένα, με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα και δωρεάν wi-fi.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v