Επτά ξενοδοχεία με όμορφη θέα στην Πελοπόννησο

Αποφασίσατε να ξεκαλοκαιριάσετε στην πανέμορφη Πελοπόννησο; Έχουμε επτά επιλογές διαμονής για κάθε budget, για να χορτάσετε θέα και απέραντο γαλάζιο.
Επτά ξενοδοχεία με όμορφη θέα στην Πελοπόννησο
Παραλίες – κοσμήματα, φυσική ομορφιά, άφθονες επιλογές διασκέδασης/φαγητού/εκδρομών, ατόφια φύση. Η Πελοπόννησος προσφέρει επιλογές καλοκαιρινών εξορμήσεων για κάθε γούστο και βαλάντιο. Από την «άγρια» Μάνη, μέχρι την Πύλο και από τη Μεθώνη μέχρι την Επίδαυρο βρήκαμε ξενοδοχεία και δωμάτια με όμορφη θέα για να ξορκίσετε τις έγνοιες του Αυγούστου.

Anezina, στην Πύλο

Στην γραφική πόλη της Πύλου το Ανεζίνα διαθέτει κλιματιζόμενα στούντιο, μοντέρνα διακοσμημένα και με σούπερ… αναπαυτικά στρώματα Coco Mat. Το μπαλκόνι τους είναι άνετο και χαρίζει πανοραμική θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου και στο νησάκι Σφακτηρία. Τα στούντιο περιλαμβάνουν μικρή τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα, δίπορτο ψυγείο, καφετιέρα δορυφορική τηλεόραση LCD. Το κόστος για ένα δίκλινο στούντιο ανέρχεται στα 75-90€ με πρωινό.

Διαβάστε περισσότερα για την Πύλο εδώ.

Κυρίμαι, στον Γερολιμένα

Από τους πρώτους διδάξαντες της boutique ατμοσφαιρικής διαμονής, το ξενοδοχείο του Αλέξανδρου Κυρίμη μας φιλοξενεί σε κλιματιζόμενα στούντιο και παραδοσιακά πετρόκτιστα διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα, με ευρύχωρη βεράντα και πανέμορφη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο. Σημειώστε ότι η βοτσαλωτή παραλία Χαλικιά απέχει μερικά βήματα από το ξενοδοχείο, ενώ το αμμουδερό Μαρμάρι 4 χιλιόμετρα. Για ένα στούντιο με θέα θάλασσα θα πληρώσετε 80€.

Πέτρα και Φως, στο Νέο Οίτυλο

Αν θέλετε κάτι «σπέσιαλ» για τις διακοπές σας – και είστε διατεθειμένοι να δώσετε το κάτι παραπάνω - τότε το Πέτρα και Φως είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Τα δωμάτια και οι βεράντες του, ατμοσφαιρικά διακοσμημένα αγναντεύουν τον κόλπο στο Καραβοστάσι, ενώ την ίδια πανέμορφη θέα προσφέρουν και οι μοναστηριακής αισθητής λοιποί του χώροι. Σημειώστε ότι την κουζίνα του εστιατορίου έχει αναλάβει ο Χριστόφορος Πέσκιας. Για ένα superior δίκλινο δωμάτιο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, υπολογίστε περί τα 160€ με πρωινό.

Finiki Plaza, στη Μεθώνη

Όμορφα, περιποιημένα, μεγάλα δωμάτια, μπαλκονάκια με θέα στη θάλασσα, και μια από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής –οι Λάμπες– σε απόσταση μόλις μερικών βημάτων. Τα φωτεινά και ευάερα στούντιο του Finiki Plaza διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τσαγιέρα/καφετιέρα και ψυγείο, ενώ είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Για ένα δίκλινο στούντιο με πρωινό, το κόστος ανέρχεται στα 110€. 

Διαβάστε περισσότερα: Μεθώνη και Κορώνη

Μυρτώο, στο Κυπαρίσσι Λακωνίας

Μια ανάσα από την πανέμορφη παραλία Μεγάλη Άμμο, με τα ασπρόμαυρα βότσαλα και τα αρμυρίκια, σε ένα πραγματικό ησυχαστήριο, το Μυρτώο προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα… μπλε, καθιστικό με τηλεόραση και ηλεκτρική κουζίνα. Η γύρω περιοχή, εντυπωσιακού φυσικού κάλλους προσφέρεται και για δραστηριότητες στη φύση. Για ένα δίκλινο στούντιο με θέα θάλασσα το κόστος ανέρχεται στα 75€. 

Διαβάστε περισσότερα – Κυπαρίσσι Λακωνίας: Διακοπές στα… κρυφά

Απάνεμα, στην Επίδαυρο

Βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, με θέα τον κόλπο του Βιβαρίου και απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το Θέατρο της Επιδαύρου στην περίπτωση που θελήσετε να συνδυάσετε διακοπές και… θεάματα. Τα δωμάτια είναι λιτά αλλά περιποιημένα, κάποια απολαμβάνουν θέα στη θάλασσα, ενώ όλα διαθέτουν δωρεάν wi-fi και κουζινάκι. Το Βιβάρι απέχει περί τα 20 χιλιόμετρα από την Παλαιά Επίδαυρο και διαθέτει μια όμορφη παραλία, πολλά ταβερνάκια για φρέσκο ψάρι με θέα στο κύμα, και καλύτερες τιμές από εκείνη. Για ένα δίκλινο θα πληρώσετε 60€, αν θέλετε πρωινό το κόστος ανέρχεται στα 72€.

Limeni Village, στο Λιμένι

Βρίσκεται στο γραφικό Λιμένι της Μάνης, αποτελείται από 16 πέτρινους πύργους και προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο. Τα παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια του διαθέτουν πέτρινο ή μαρμάρινο δάπεδο και ιδιωτικό μπαλκόνι. Καθένα είναι κλιματιζόμενο και περιλαμβάνει ψυγείο. Για ένα δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα θα πληρώσετε 120€ με πρωινό.

Διαβάστε περισσότερα: Πελοπόννησος- 5 υπέροχα χωριά δίπλα στη θάλασσα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v