Φθηνός Αύγουστος: Καλοκαιρινά δωμάτια έως 40€

Ρόδος, Ζάκυνθος, Κως, Πήλιο, Σκιάθος. Αλωνίζουμε Αιγαίο και Ιόνιο και βρίσκουμε φθηνά δωμάτια για τον Αύγουστο μέχρι 40€.
Φθηνός Αύγουστος: Καλοκαιρινά δωμάτια έως 40€
Ο Αύγουστος θεωρείται κατ’ εξοχήν «τσουχτερός» μήνας για να κλείσουμε δωμάτιο. Όμως λίγο η… περίεργη κατάσταση που διανύουμε αυτήν την περίοδο σαν χώρα, λίγο και οι επιλογές που έχουμε για να διαλέξουμε καταλύματα που δεν είναι ακριβώς «μέσα» σε δημοφιλείς περιοχές κάνουν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα – και οικονομικά.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε φθηνά δωμάτια, μέχρι 40€, για τον Αύγουστο έτσι ώστε να ξεκαλοκαιριάσουμε σε παραλίες, χωρίς να μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για ένα δίκλινο δωμάτιο στις αρχές Αυγούστου, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Στη Ρόδο

* Το ξενοδοχείο Κατερίνα στο χωριό Αρχάγγελος (30 χλμ. από την πόλη), διαθέτει λιτά διακοσμημένα δωμάτια με μπαλκονάκι και θέα στην πισίνα, στον κήπο ή στο βουνό σε τιμές που ξεκινούν από 25€ για ένα οικογενειακό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων.
* Στο Kastelli Hotel στο χωριό Αφάντου (18 χλμ. από την πόλη), υπάρχουν δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα με μπαρ και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Οι τιμές για ένα δίκλινο ξεκινούν από 30€.
* Το Faliro Hotel στο Φαληράκι, σε απόσταση 2,5χλμ. από τον δημοφιλή κόλπο Άντονι Κουίν διαθέτει δωμάτια με απλή επίπλωση και μπαλκονάκι, κλιματιστικό και μπάνιο σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 35€ για ένα δίκλινο.

Στη Ζάκυνθο

* Ο ξενώνας Artemis Apartments στο Γερακάρι, διαθέτει μια ολάνθιστη ηλιόλουστη βεράντα με ξαπλώστρες, μικρή παιδική χαρά και προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Οι τιμές για ένα δίκλινο ξεκινούν από 39€.
* To ξενοδοχείο Corali στο Τσιλιβί (4 χλμ. από την πόλη) διαθέτει καλαίσθητα στούντιο με κλιματισμό και κουζίνα σε τιμές από 40€ για ένα στούντιο με θέα στον κήπο δύο ή τριών ατόμων. 
* Στο Erietta Studios σε ήσυχη τοποθεσία στον Λαγανά της Ζακύνθου, κοντά στην παραλία υπάρχουν στούντιο με κουζίνα, ανεμιστήρα και μαγειρικά σκεύη με 38€.
* Το Britannia στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, προσφέρει άνετα δωμάτια με ψυγείο, βραστήρα και μπάνιο, πισίνα με ξαπλώστρες σε τιμές από 27€.

Στη Σκιάθο
* Οι τιμές αφορούν ημερομηνίες για μετά τις 20 Αυγούστου.

* Το Vaya Zorba Studios σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη προσφέρει κλιματιζόμενες μονάδες με παροχές μαγειρέματος, τραπεζαρία και ψυγείο σε τιμές από 40€ για ένα στούντιο με θέα στην πόλη.
* Το Bellina Studios στην Αγία Παρασκευή (6 χλμ. από την πόλη) διαθέτει ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια με μπαλκόνι, μικρή κουζίνα με ψυγείο και καφετιέρα σε τιμές από 36€ για ένα στούντιο δύο ατόμων.
* Η Pansion Angela στην πόλη της Σκιάθου κοντά στην Μεγάλη Άμμο διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με επιπλωμένο μπαλκόνι και θέα στην πόλη σε τιμές από 31€ για ένα δίκλινο.

Στην Κρήτη

* Το οικογενειακό ξενοδοχείο Πεντάρι, 6 χιλιόμετρα από τα Χανιά, προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στον κήπο ή το Κρητικό Πέλαγος σε τιμές που ξεκινούν από 39€ για ένα economy δίκλινο.
* Το Park Hotel στην παραλία Αμμουδάρα στο Ηράκλειο διαθέτει πισίνα, στούντιο με κλιματισμό, ψυγείο και τηλεόραση σε τιμές από 40€ για ένα δίκλινο. 
* Το Evans Hotel, στην πόλη του Ηρακλείου, διαθέτει κλιματιζόμενα καταλύματα ξοπλισμένα με τηλεόραση και τηλέφωνο, σε τιμές από 40€ για ένα δίκλινο.

Στο Πήλιο

* Το Guesthouse Rousis βρίσκεται δίπλα σε ένα μικρό ποτάμι στη Ζαγορά και διαθέτει παραδοσιακά δωματιάκια με θέα θάλασσα ή βουνό με κόστος 38€.
* Το ανακαινισμένο Palladio Hotel του 19ου αιώνα διαθέτει καταλύματα με παραδοσιακή διακόσμηση σε τιμές που ξεκινούν από 34€ για ένα δίκλινο. 
* Στο χωριό Άφησσος, το Hotel Alexandros διαθέτει κήπο και βεράντα, απέχει 800 μέτρα από την παραλία Αμποβός και προσφέρει δωμάτια με κλιματισμό, ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση με 35€. 

Στην Κω

* Ο Ιππόκαμπος στο χωριό Κέφαλος διαθέτει καταλύματα με βασικό εξοπλισμό, θέα στον κήπο, ψυγείο, κλιματισμό και τηλεόραση. Για ένα δίκλινο οι τιμές ξεκινούν από 30€. 
* Με θέα στο νησάκι του Αγίου Νικολάου, το Papaelias Apartments, επίσης στον Κέφαλο, προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στους ελαιώνες και τη θάλασσα.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v