Nafplia Palace: Πολυτελείς γιορτές στην Ακροναυπλία

Εκεί που η ιστορία συναντά την μοντέρνα πολυτέλεια, η χριστουγεννιάτικη εξόρμησή σας μετατρέπεται σε απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. Το Nafplia Palace «μαγειρεύει» το γιορτινό μενού του και το Ναύπλιο σας προσκαλεί για μια χειμωνιάτικη απόδραση.
Nafplia Palace: Πολυτελείς γιορτές στην Ακροναυπλία
Η ελληνική μυθολογία θέλει τον γιο του Ποσειδώνα να έχει ιδρύσει την πόλη του Ναυπλίου. Κάποιες χιλιετίες αργότερα, η ακρόπολη της ίδιας πολιτείας κοσμείται στην κορυφή της από το πολυτελές ξενοδοχείο Nafplia Palace Hotel & Villas, που κοιτάζει με καμάρι τα κάλλη του Αιγαίου και της πανέμορφης πελοποννησιακής πόλης.

Φυσικά, τα κάλλη του ξενοδοχειακού συγκροτήματος δεν περιορίζονται μόνο στην θέα από την προνομιακή θέση του, αλλά συνεχίζονται και μέσα στο κτίριο, το οποίο ξεπήδησε από τα βραβευμένα σχέδια του αρχιτέκτονά του. Σύγχρονες ανέσεις, συνδυασμένες με το μεγαλείο της τοπικής παράδοσης, έμφαση στην εξυπηρέτηση, στο στιλ, τα χρώματα και τις «υφές» των χώρων, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ξεκούραση σώματος και πνεύματος.

51 δωμάτια και 33 αυτόνομες βίλες
, σχεδιασμένες για απομόνωση και χαλάρωση στις ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, το Jacuzzi ή το Dolby Surround home cinema είναι οι χώροι που σας περιμένουν να τους απολαύσετε στο έπακρον. Χωρισμένα σε τέσσερις κατηγορίες (Comfort Club με υπέροχη θέα στον αργολικό κόλπο, Exclusive Club με ιδιωτικές πισίνες, Premium Club με ξεχωριστά σαλόνια και Platinum Club με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ακόμη πιο ιδιαίτερη διακόσμηση), τα καταλύματα του Nafplia Palace είναι εφοδιασμένα με όλα όσα θα μπορούσε να φανταστεί ο πιο απαιτητικός ταξιδιώτης.

Ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών, οι κοινόχρηστοι χώροι του Nafplia αποκτούν ιδιαίτερο χρώμα και αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για ήρεμες και αξέχαστες διακοπές, ή έστω, ένα σαββατοκύριακο για σύντομο break από την πρωτεύουσα. Από το «Καφενείον» που λειτουργεί σαν παραδοσιακός χώρος, από όπου απολαμβάνετε καταπληκτική θέα προς το Μπούρτζι ως το ιδιαίτερο Amimoni Restaurant και το Veranda Bar του, όλοι οι χώροι βάζουν τα καλά τους και υποδέχονται τα Χριστούγεννα με live μουσική και εορταστικές γεύσεις.

Το Café Lounge και το Lounge Bar λειτουργούν αδιάκοπα και αποτελούν ιδανικό σκηνικό για έναν χειμωνιάτικο καφέ ή ένα ποτό πριν ξεκινήσετε τις νυχτερινές σας βόλτες στην αργολική πρωτεύουσα.

Αν δεν σας αρκούν τα παραπάνω για να χαλαρώσετε, τότε και πάλι η λύση βρίσκεται μέσα στους χώρους του Nafplia. Το Spa & Beauty Center του συγκροτήματος αναλαμβάνει να σας προσφέρει ολιστικές θεραπείες περιποίησης, όσο εσείς θα απολαμβάνετε την «μεσογειακή» θέα της χειμωνιάτικης θάλασσας.

Περιτριγυρισμένο από αρχαίους «θησαυρούς» και τρία «Μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς», το Nafplia Palace αποτελεί φυσικά μια προνομιούχα βάση για εξορμήσεις στις ομορφιές του ιστορικού τόπου.

Το Παλαμήδι με τα αρχαία τείχη δεσπόζει από πάνω, το Μπούρτζι στέκει επιβλητικό απέναντι, ενώ το κέντρο του Ναυπλίου απέχει μόλις 500 μέτρα. Η ελληνική πρωτεύουσα επί Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος δολοφονήθηκε στα στενά της πόλης διαπνέεται ακόμη από την αίγλη του παρελθόντος της και καλωσορίζει τους επισκέπτες της στα όμορφα καταστήματά του, στην all time classic πλατεία του και στα πλακόστρωτα δρομάκια του. Μάθετε περισσότερα, και οργανώστε τις ναυπλιώτικες βόλτες σας, διαβάζοντας εδώ παλιότερο δημοσίευμα του in2life για το Ναύπλιο.

Επιστρέφουμε στην πολυτελή βάση του βράχου της Ακροναυπλίας, καθότι Χριστούγεννα, και επομένως, κάτι «μαγειρεύεται» στις κουζίνες του Nafplia Palace. Παραμονές και ανήμερα των πιο φωτεινών εορτών της χρονιάς δεν νοούνται χωρίς τις ανάλογες γεύσεις. Ο φημισμένος Έλληνας σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης αναλαμβάνει να σκανδαλίσει τους ουρανίσκους των επισκεπτών με το πλήρες μενού που ετοίμασε για αυτές τις ημέρες.

Γεύσεις όπως μενταγιόν γαλοπούλας με γέμιση κάστανο, πουγκί καραβίδας, καρέ αγριογούρουνου με σάλτσα από μύρτιλο και ριζότο με θαλασσινά υπόσχονται να συνοδεύσουν τα ρεβεγιόν σας με τις πιο ιδιαίτερες gourmet πινελιές. Ταυτόχρονα, το live piano πρόγραμμα του Amimoni Restaurant είναι η μουσική νότα που θα κάνει την διαφορά. Τέλος, δύο τυχεροί των εορταστικών βραδιών θα κερδίσουν από ένα διήμερο για δύο στο Grand Resort Lagonissi και στο Elounda Beach, μέλη των «Leading hotels of the world». Δείτε όλο το εορταστικό πρόγραμμα του Nafplia Palace στα σχετικά έγγραφα, πάνω δεξιά.

Οι τιμές για την διαμονή στα δωμάτια του ξενοδοχείου για τα Σαββατοκύριακα των γιορτών ξεκινούν από 325 ευρώ ανά διανυκτέρευση για το δίκλινο Deluxe Bungalow Sea View room, ενώ για τις αρχές Ιανουαρίου οι τιμές ξεκινούν από τα 198 ευρώ (στις τιμές συμπεριλαμβάνεται πρωινό). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ, εισάγοντας τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν.

Nafplia Palace Hotel and Villas: Ακροναυπλία, 500 μ. από το κέντρο του Ναυπλίου. Τηλ. 27520 70800, Fax. 27520 28783
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v