Βρήκαμε φτηνά δωμάτια για στεριανές διακοπές τελευταία στιγμή

Από μόλις 28€ ξεκινούν τα δωμάτια που σου βρήκαμε για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στην Πελοπόννησο, το Πήλιο και αλλού.
Βρήκαμε φτηνά δωμάτια για στεριανές διακοπές τελευταία στιγμή
Το σκέφτηκες, το ξανασκέφτηκες, είπες αρχικά «δεν θα φτάσουν τα λεφτά, ας κάτσουμε στα αυγά μας» αλλά τώρα ο Αύγουστος σε ξεσηκώνει και η διάθεση κλίνει προς το «μια ζωή την έχουμε»; Σε νιώθουμε. Και σου βρήκαμε όσο το δυνατόν πιο οικονομικά δωμάτια για να φύγεις το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, χωρίς να χρειαστείς και έξτρα μπάτζετ για ακτοπλοϊκά. Στην ηπειρωτική Ελλάδα, δηλαδή.

Στην Αρχαία Ολυμπία, που είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσεις τις τέλειες αμμουδιές της Ηλείας, αλλά και τον φαντασμαγορικό αρχαιολογικό χώρο, βρήκαμε ωραιότατα δίκλινα στα 45€ με πρωινό στο Hotel Hermes και στα 38€ στο Ξενοδοχείο Οινόμαος

Στα Καλά Νερά του Πηλίου, ένα 10λεπτο με τα πόδια από την παραλία, το Ξενοδοχείο Αιναρέτη έχει όμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια στα 70€ το δίκλινο με πρωινό. 

Στο κουκλίστικο Νεοχώρι του Πηλίου, που μπορεί να είναι ορεινό αλλά δεν απέχει περισσότερο από ένα τέταρτο οδήγησης από τις κοντινότερες παραλίες, το πανέμορφο Αρχοντικό Πρεπάλα διαθέτει δωμάτια στα 70€ το τρίκλινο με φανταστικό, παραδοσιακό πρωινό. 

Στο Γαλαξίδι, η Βίλλα Οιανθία απέχει μόλις 50 μέτρα από την θάλασσα, και είναι ένα ολόκληρο σπίτι στη διάθεσή σας, στην τιμή των 70€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Στην Φούτια της Λακωνίας, ένα τέταρτο έξω από τη Μονεμβασιά και 25 λεπτά από τη Νεάπολη απ’ όπου μπορείς να πάρεις το ferry και σε 5 λεπτά να βουτήξεις στην Ελαφόννησο, βρήκαμε αυτό το παραδοσιακό σπίτι, στα 58€ τη βραδιά για μέχρι και τέσσερα άτομα. 

Στους Δελφούς, που θάλασσα μπορεί να μην έχουν, δεν απέχουν όμως περισσότερο από ένα 20λεπτο με το αυτοκίνητο από τις παραλίες της Ιτέας και του Γαλαξιδίου, βρήκαμε σούπερ οικονομικά δωμάτια, στα 28€ το δίκλινο στο Ξενοδοχείο Ορφέας

Στη Χρυσοκελλαριά της Μεσσηνίας, πολύ κοντά στην Κορώνη, τη Μεθώνη και την Φοινικούντα, αυτό εδώ το γλυκύτατο σπιτάκι κοστίζει 70€ τη βραδιά και φιλοξενεί έως 4 άτομα. 

Στον Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας, που είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσεις τις παραλίες της δυτικής Στερεάς, αλλά και να πάρεις το καΐκι για τα πανέμορφα, μικροσκοπικά νησάκια Κάλαμος και Καστός, βρήκαμε δωμάτια στα 75€ το δίκλινο στο MK Glaros

Στον Κάμπο της Μεσσηνίας, ένα 20λεπτο έξω από την Καλαμάτα και δυο βήματα από την παραλία, αυτό εδώ το διαμέρισμα κοστίζει 58€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Στο Κατάκολο, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσεις τις ατελείωτες αμμουδιές της δυτικής ακτής της Πελοποννήσου, αυτά εδώ τα λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 34€ το δίκλινο. 

Αν είσαι λάτρης του βουνού, των φαραγγιών και της δροσιάς πλάι σε ποτάμια και καταρράκτες, τα Καλάβρυτα είναι ο ιδανικός προορισμός σου και ο Ξενώνας Φαράγγι, δυο βήματα από το φαράγγι του Βουραϊκού, έχει τέλεια στούντιο στα 42€ το δίκλινο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v