Οικονομικά δωμάτια σε κοντινές παραλίες για τα ΣΚ του Ιουνίου

Ξεψαχνίσαμε τις μηχανές αναζήτησης κι ανακαλύψαμε τα πιο οικονομικά δωμάτια σε κοντινές παραλίες για να περάσεις λουόμενος τα σαββατοκύριακα του Ιούνη.
Οικονομικά δωμάτια σε κοντινές παραλίες για τα ΣΚ του Ιουνίου
Ο Ιούνιος μπήκε με άγριες διαθέσεις όσον αφορά τη θερμοκρασία εκτινάσσοντας τον υδράργυρο και κάνοντας παράλληλα την κατάσταση στις τσιμεντουπόλεις απάλευτη λόγω ζέστης. Για αυτό λοιπόν οι περισσότεροι αναζητούμε μια παραθαλάσσια διέξοδο, κάπου κοντά μας μιας και από τη μία οι βενζίνες κι από την άλλη τα ακτοοπλοϊκά δεν μας επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα φέτος. Ξετρυπώσαμε λοιπόν τα πιο οικονομικά δωμάτια σε κοντινές παραλίες και σου τα παρουσιάζουμε για να περάσεις λουόμενος τα επόμενα σαββατοκύριακα του Ιουνίου.

Πάμε Κιάτο και Βραχάτι να μην μας πιάνει το μάτι

Μία ώρα και είκοσι λεπτά περίπου από την Αθήνα το Κιάτο και το Βραχάτι προσφέρουν τα νερά του Κορινθιακού κόλπου, γραφικά χωριουδάκια κι όμορφους οικισμούς, μαζί με τίμια μεζεδοταβερνεία για φαγητοποσία μέχρι τελικής πτώσεως πάνω στο κύμα. Υπάρχουν μάλιστα κι ωραία δωματιάκια που αν κλείσεις εγκαίρως θα μείνεις παραπάνω από ικανοποιημένος πάνω από τη θάλασσα, όπως η Villa Constantsia στην Κάτω Άσσο (10 χιλιόμετρα μακριά από το Κιάτο) όπου δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερα από 46€ για μια διανυκτέρευση.

Αν τώρα έχεις λίγο πιο ευέλικτο μπάτζετ, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Corinthian Village το οποίο βρίσκεται στο Βραχάτι μια ανάσα από την παραλία με κοινόχρηστο lounge, κήπο και βεράντα και μπόλικα κομφόρ (που θα έλεγε κι η μπούμερ φωνή στο κεφάλι μας). Με 77€ ανά διανυκτέρευση θα την περάσεις ζάχαρη.   

Στο Λουτράκι αδερφές μου, στο Λουτράκι!

Για το Λουτράκι τα έχουμε γράψει νέτα σκέτα και ξηγημένα, επομένως δεν χρειάζεται να επεκταθούμε. Όσο εσύ φτιάχνεις βαλιτσούλα για το ΣΚ ωστόσο μπορούμε να σε κατευθύνουμε για να βρεις ένα value for money δωμάτιο μες στον Ιούνη. Το Hotel Marco στα 37€ το δίκλινο ανά διανυκτέρευση μόλις 50 μέτρα μπροστά από την παραλία και το Loutraki Studio στην ίδια τιμή επίσης μια ανάσα από την παραλία (200 μέτρα) φαντάζουν ιδανικές επιλογές) 

Γιατί να μην πάμε Ναύπλιο ρε παιδιά;

Μια ώρα και σαράντα πέντε λεπτά μακριά από την Αθήνα το Ναύπλιο σκαρφαλώνει πολύ ψηλά στη λίστα με τις καλύτερες επιλογές προορισμών για τα σαββατοκύριακα του Ιουνίου. Αξιοθέατα, όμορφες παραλίες, τρομερή περαντζάδα υπέροχα μαγαζάκια και χιλιοφωτογραφημένες γωνιές τερματίζουν το λατρειόμετρο για το Ναύπλιο.  Στο Άρτεμις θα είσαι μόλις 7-8 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και δεν θα χρειαστείς να ξεπαραδιαστείς εφόσον η διανυκτέρευση κοστίζει μόλις 49€ για ένα δίκλινο. 

Στις Ροβιές τον Ιούνη θα είναι ωραία.

Δύο ώρες κι ένα τέταρτο μακριά από την Αθήνα οι Ροβιές στην πολύπαθη Εύβοια, μοιάζουν ιδανικό σποτ για χαλάρωση ξεκούραση και πλατσούρισμα μέχρι τελικής πτώσης, σε μια πανέμορφη παραλία με πεντακάθαρα νερά. Ακριβώς πάνω από την παραλία θα βρεις το Lianos Appartments με 43€ το δίκλινο ανά διανυκτέρευση για να δέσει το γλυκό της επόμενης απόδρασης.

Οι Άγιοι Θεόδωροι κι η Κινέτα έχουν πάντα τη λύση

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα οι Άγιοι Θεόδωροι κι η Κινέτα προσφέρουν μια τίμια επιλογή σαββατοκύριακου ειδικά αν κλείσεις έγκαιρα δωμάτιο στο Beach Hotel Sagias, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία και προσφέρει ένα εξαιρετικό δίκλινο με μόλις 46€ ανά βράδυ.


Αίγινα αγαπημένη!

Βάζεις στο gps σου την πύλη Ε7 του λιμανιού του Πειραιά, βγάζεις από το πορτοφόλι σου και πληρώνεις 9€ εισιτήριο στο ferry boat (φεύγουν σχεδόν κάθε ώρα, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα) και σε μία ώρα κι ένα τεταρτάκι έχεις φτάσει στην Αίγινα για να κάνεις νησάτο σαββατοκύριακο και με τη βούλα. Το Hotel Liberty μπροστά από την παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να περάσεις εκεί το βράδυ σου χωρίς να δώσεις περισσότερα από 44€ για ένα δίκλινο. 

** Όλες οι τιμές αφορούν την περίοδο μεταξύ 10 έως και 20 Ιουνίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v