Δωμάτια με θέα στο Ιόνιο έως 65€ (το δίκλινο)

Στην Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα, βρήκαμε ωραιότατα δωμάτια που ξεκινούν από 42€ το δίκλινο. Ναι, για τον Αύγουστο.
Δωμάτια με θέα στο Ιόνιο έως 65€ (το δίκλινο)
Το τιρκουάζ του Ιονίου θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στη λίστα των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ναι, υπερβάλλουμε λιγάκι –αλλά μπορεί και όχι. Όπως και να ‘χει, αν δεν θέλεις να απαρνηθείς ούτε φέτος το καλοκαίρι τις βουτιές σε Ιόνια νερά ή/και τη θέα τους από το παράθυρό σου, σου βρήκαμε δωμάτια που δεν ξεπερνούν τα 60€ το δίκλινο.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πενθήμερο 19-24 Αυγούστου. Όσο ο Αύγουστος πλησιάζει προς το τέλος του, είναι πιθανό να πέσουν.

Στη Ζάκυνθο…

Το Blue Cave studios στο Κορίθι, στον βορρά του νησιού, πολύ κοντά στις περίφημες Γαλάζιες Σπηλιές, έχει συμπαθέστατα, ευρύχωρα στούντιο στα 50€ το δίκλινο. 

Το Mikro Nisi Studios στον Άγιο Νικόλαο, 50 μέτρα από την θάλασσα, έχει απολύτως νησιώτικα στούντιο με μεγάλα μπαλκόνια που αγναντεύουν το Ιόνιο, στα 65,50€ το δίκλινο. 

Το Studios Petra στην Κυψέλη, ένα 5λεπτο με τα πόδια από την παραλία και μόλις 8 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζακύνθου, προσφέρει λιτά αλλά περιποιημένα στούντιο που αγναντεύουν την θάλασσα από τα μπαλκόνια τους, στα 65,50€ το δίκλινο. 

Και τέλος, μια πρωτότυπη εναλλακτική είναι να νοικιάσεις αυτό το σούπερ στιλάτο τροχόσπιτο στην Καλλιθέα, που αγναντεύει από ψηλά την θάλασσα, και κοστίζει 42€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 



Στην Κεφαλονιά…

Το Filippos Apartments στη Σπαρτιά, ανάμεσα στο Αργοστόλι και τα Βλαχάτα, έχει ευρύχωρα διαμερίσματα (των 60 τετραγωνικών) με θέα στη θάλασσα στα 65€ το δίκλινο. 

Το Cristina Apartment στον Πόρο βρίσκεται πάνω στην παραλία, και είναι ένα κουκλίστικο σπιτάκι που κοστίζει 68€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Επίσης στα 68€ βρήκαμε τα όμορφα και ευρύχωρα Arigos Apartments στο Ληξούρι, 5 χιλιόμετρα από την παραλία.

Η οικονομικότερη επιλογή που εντοπίσαμε στο νησί βρίσκεται στον Πόρο, κοστίζει 53€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα, και είναι αυτό εδώ το διαμέρισμα με θέα στην θάλασσα.

Στην Λευκάδα…

Το Santas Rooms στα Ασπρογερακάτα είναι φωλιασμένο στην καρδιά του δάσους, στο οποίο απολαμβάνει πανοραμική θέα, 10 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Λευκάδας. Τα λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτιά του κοστίζουν 65€ το δίκλινο. 

Το Dimitris Rooms στον Βλυχό απέχει δύο λεπτά με τα πόδια από την παραλία, και 2 χιλιόμετρα από το Νυδρί, και προσφέρει συμπαθητικά στούντιο με μπαλκόνι στα 66€ το δίκλινο. 



Στην Κέρκυρα…

Τα φωτεινά και πολύχρωμα στούντιο του Elisavet Apts βρίσκονται στον Κάβο, 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, και κοστίζουν 45€ το δίκλινο. 

Το Studio Savvas στα Μελίκια, ένα 10λεπτο με τα πόδια από την παραλία, έχει λιτά αλλά άνετα και φροντισμένα στούντιο στα 50€ το δίκλινο. 

Το Kiones στο Σιδάρι, 12 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, έχει μεγάλα, φωτεινά στούντιο στα 50€ το δίκλινο. 

Αυτό εδώ το σπίτι στον Πύργο απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Χαλικούνα και κοστίζει 57€ τη βραδιά για δύο άτομα. 

Το George's Sea View Studio στη Μεσογγή βρίσκεται πάνω στην παραλία, απολαμβάνει τέλεια θέα στην θάλασσα και δεν ξεπερνά τα 47€ το δίκλινο. 

Στα παράλια της Ηπείρου…

Το Evelina home στον Μύτικα της Πρέβεζας απέχει μόλις 100 μέτρα από την θάλασσα και κοστίζει 59€ τη βραδιά για δύο άτομα.

Στο Κανάλι της Πρέβεζας το πανέμορφο A balcony for the sea είναι… αυτό που λέει το όνομά του, ένα γλυκύτατο σπιτάκι με τεράστιο μπαλκόνι και απεριόριστη θέα στην θάλασσα. Θα σου κοστίσει 65€ τη βραδιά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v