Σούπερ καταλύματα για μεγάλη παρέα

Σκέφτεσαι εκδρομή με όλη την παλιοπαρέα και δεν βρίσκεις κατάλυμα να σας χωρέσει όλους; Εδώ είμαστε εμείς για πάρτη σου να αναλάβουμε τα διαδικαστικά.
Σούπερ καταλύματα για μεγάλη παρέα

Ο καιρός άνοιξε, η θερμοκρασία ανέβηκε, τα λουλούδια άνθισαν κι ήρθε επίσημα η εποχή των μαγιάτικων εκδρομών. Καλή η ζευγαροκατάσταση δεν λέμε, ωστόσο ακόμη καλύτερη είναι κι η παρεοκατάσταση. Μάζεψε λοιπόν όλα τα φιλαράκια και τσέκαρε κάποιο από τα σούπερ καταλύματα που βρήκαμε σε δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Ζακέτα να θυμηθείς να πάρεις γιατί το βράδυ ακόμη πιάνει κρύο.       

Ναύπλιο



Αν θες να περάσεις το επόμενο ΠΣΚ σου στο λατρεμένο Ναύπλιο, θαυμάζοντας τα αξιοθέατα της πόλης και τσαλαβουτώντας στα νερά των κοντινών παραλιών τότε το Luxury House μοιάζει ιδανική επιλογή αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα στο 145 τμ διαμέρισμά του. 4 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι και μια μπαλκονάρα, μόλις 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το Ναύπλιο στην όμορφη περιοχή της Αριάς.      

Παράλιο Άστρος

Στο Παράλιο Άστρος σαν βρεθείς θα θες σίγουρα να ξαναπάς. Από τη μία πλευρά οι κατάφυτες πλαγιές του Πάρνωνα, και από την άλλη τα βαθυγάλαζα νερά του Αργολικού κόλπου, συνθέτουν ένα τοπίο που αντλεί την ομορφιά του από τις εγγενείς αντιθέσεις του. Το Astros Poolside Dukes Retrets είναι λοιπόν ιδανικό για να απολαύσεις την περιοχή ζώντας για λίγο τη μεγάλη ζωή. Μια βιλάρα με 8 υπνοδωμάτια που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 άτομα με την διανυκτέρευση να μην ξεπερνά τα 419€ (26 ευρώ το άτομο, βγαίνει μην ταράζεσαι)

Πρόκειται για ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο συγκρότημα με πισίνα και παιδική πισίνα, 400μ από την παραλία, θα σας προσφέρει αξέχαστα Σαββατοκύριακα. Η πισίνα και η βεράντα είναι τα ιδανικά μέρη για να απολαύσετε το πρωινό ή το μεσημεριανό.

Μονεμβασιά

Η πισινάτη Villa Gaia, λίγα μόλις λεπτά από τις καλύτερες αμμώδεις παραλίες της περιοχής της Μονεμβασιάς, προσφέρει μαγευτική θέα στο Μυρτώο πέλαγος και το εκπληκτικό και μοναδικό Κάστρο της Μονεμβασιάς, το Γιβραλτάρ της Μεσογείου. Μοιάζει λοιπόν το κατάλυμα των ονείρων σου αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα στα 5 γραφικά υπνοδωμάτια της ενώ παρέχει όλα τα κομφόρ που θα έλεγε και το μπούμερ Inner voice στο κεφάλι σου. Η τιμή της ανέρχεται στα 244€ ευρώ ανά διανυκχτέρευση, συμπεριλαμβανομένων προμηθειών και κόστους καθαρισμού (στα 20€ το άτομο σου κάθεται ταμάμ).

Ναύπακτος



Κοντινή απόδραση πολυαγαπημένη η Ναύπακτος μπορεί να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για παρεΐστικη φασούλα. Στα Lighthouse Apartments που λες μπορείτε να μαζευτείτε μέχρι 12 νοματαίοι και να συσφίξετε και πάλι τις σχέσεις σας, απολαμβάνοντας τις ανέσεις και το σούπερ-βολικό σποτ των διαμερισμάτων που απέχουν 5 μόλις λεπτά από την παραλία. Με 175€ διανυκτέρευση το μερίδιο του καθενός υπολογίζεται σε λιγότερο από 15€.

Και μια Χαλκίδα είναι καλή ιδέα!

Πριν το καταλάβεις θα έχεις φτάσει στη Χαλκίδα για αυτό και θα σε στείλουμε σούμπιτο/η μαζί με την παρέα σου στο Aonia Luxurious Modern Boutique Appartments. Το συγκρότημα διαμερισμάτων βρίσκεται στη Χαλκίδα, σε απόσταση μόλις 1,7χλμ. από την Παραλία Ροδιές και 100μ. από την Πλατεία Θυσία Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως. Με 274 ευρώ μπορούν να φιλοξενηθούν στους άνετους σύγχρονους κλιματιζόμενους χώρους του έως και 12 άτομα, με το κόστος κατά άτομο να ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από 23€. Κλείσ' το όσο προλαβαίνεις.

Και Πήλιο θα ναι ωραία!



Ειδικά αν πας στην Τσαγκαράδα, παρεάτη εκδρομούλα, τότε είναι βέβαιο πως θα ξεχάσεις και καημούς κι αναστεναγμούς. Το Ellis House βρίσκεται στο χωριό Τσαγκαράδα, 21χλμ. από το Βόλο και διαθέτει ηλιόλουστη βεράντα, υδρομασάζ και μπαρ. Κι αν είναι πολυμελής (μέχρι 12 χωράνε άνετα) η παρέα ζάχαρη θα την περάσει στο συγκεκριμένο κατάλυμα που έχει μπόλικες ανέσεις. Με 230€ τη διανυκτέρευση δεν θα χρειαστεί να ξεπαραδιαστείτε αφού το ποσό ανά άτομο είναι μικρότερο των 20€.

Πάμε Τήνο;



Kαι δεν πάμε; Ό,τι θέλει η παλιοπαρέα, εμείς χατίρι δεν χαλάμε ειδικά αν μείνουμε στο Sea View Exclusive Studios. Πρόκειται για ένα συγκρότημα 4 ανεξάρτητων studio στη πλαγιά του βουνού «Όρος» στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού. Το ακίνητο περιβάλλεται από ανοιχτές βεράντες και κήπους και είναι συνολικής έκτασης 4 στρεμμάτων, ιδανικό για να νιώσεις βασιλιάς. Μέχρι 12 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν στα 4 ξεχωριστά studios, δίνοντας συνολικά περί τα 313€ ανά διανυκτέρευση (26 ευρώ το άτομο μονάχα).

*Όλες οι τιμές αφορούν το ΠΣΚ 13 με 15 Μαΐου.
 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v