Σου βρήκαμε δωμάτια για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Στην Πελοπόννησο, την Εύβοια, το Πήλιο και το Γαλαξίδι βρήκαμε διαθέσιμα δωμάτια για το τριήμερο με λιγότερα από 50€ το δίκλινο.
Σου βρήκαμε δωμάτια για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
της Ηρώς Κουνάδη

Προσπαθήσαμε πολύ να αντισταθούμε στο κλισέ μιας εισαγωγής που θα λέει «ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή». Δεν τα καταφέραμε. Για να εξιλεωθούμε, σου έχουμε φανταστικά δωμάτια για το τριήμερο, σε εξοχές και θάλασσες, που δεν θα κοστίσουν πανάκριβα.

Στην Πελοπόννησο…

- Στο Κιβέρι της Αργολίδας, 10 λεπτά έξω από το Ναύπλιο, το Vasilis Studios βρίσκεται πάνω στην παραλία κι έχει δωμάτια στα 50€ το δίκλινο. 

- Στον Κακόβατο της Ηλείας, δυο βήματα από μια φαντασμαγορική αμμουδιά και ένα 20λεπτο μακριά από την Αρχαία Ολυμπία, τα Potokia Rooms κοστίζουν 50€ το στούντιο δύο ατόμων με πρωινό. 

- Στη Φοινικούντα, λίγο έξω από τη Μεθώνη με το υπέροχο κάστρο της, βρήκαμε στούντιο με θέα στη θάλασσα, στα 45€ το δίκλινο, στο Vereniki Apartments

- Στη Στούπα, λίγο έξω από την Καλαμάτα, τα πανέμορφα Niriides Apartments δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 50€ το δίκλινο. 



- Στο παραμυθένιο Βαλτεσινίκο, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσεις τα λουλουδιασμένα μονοπάτια και τα γραφικά χωριά του Μαινάλου, το Petra & Elato Art Hotel προσφέρει δωμάτια στα 40€ το δίκλινο με πρωινό. 

Στο Πήλιο…

- Στον Άγιο Ιωάννη, σχεδόν επάνω στην παραλία, τα Διαμερίσματα Κατερίνα απέχουν μόλις 8 χιλιόμετρα από την Τσαγκαράδα, και κοστίζουν 37€ το δίκλινο. 

- Στην ίδια την Τσαγκαράδα, που είναι σαφώς ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου, το Kleopatra’s έχει συμπαθέστατα δωμάτια στα 45€ το δίκλινο. 

- Στη Βυζίτσα βρήκαμε αυτό εδώ το γλυκύτατο σπιτάκι που φιλοξενεί δύο άτομα με 37€ το δίκλινο.

- Στα Καλά Νερά, ανάμεσα στη θάλασσα και τις πανέμορφες Μηλιές, τα Καναρίνια μας φιλοξενούν σε λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια που δεν κοστίζουν περισσότερα από 30€ το δίκλινο. 

- Στο Χορευτό, σχεδόν πάνω στην θάλασσα αλλά και 10 λεπτά μακριά από την Ζαγορά, ο Ξενώνας Έναστρον διαθέτει ευρύχωρα στούντιο με θέα στη θάλασσα στα 50€ το δίκλινο. 



Στην Εύβοια…

- Στον Άγιο Νικόλαο, στον πανέμορφο βορρά που κάηκε στις εφιαλτικές πυρκαγιές πέρυσι και χρειάζεται τώρα την στήριξή μας, το Effie’s House διαθέτει φανταστικά στούντιο με θέα στη θάλασσα και τιμές στα 35€ το δίκλινο. 



- Στην παραλία της Κύμης, το Κοράλι μας φιλοξενεί σε μεγάλα, φωτεινά δωμάτια που κοστίζουν 50€ το δίκλινο με πρωινό. 

- Στην πάντα αγαπημένη Λίμνη, επίσης στον βορρά, το Onar έχει λιτά αλλά πεντακάθαρα και ευρύχωρα στούντιο στα 45€ το δίκλινο. 

- Στο Αχλάδι, από την πλευρά του Αιγαίου, το Oxanas Studios βρίσκεται κυριολεκτικά επάνω στην παραλία και διαθέτει δωμάτια στα 35€ το δίκλινο. 

- Στον Άγιο Γεώργιο της Λιχάδας, εκεί ψηλά στον βορρά απέναντι από τα ξακουστά Λιχαδονήσια, το Villa Nantia έχει ωραιότατα στούντιο με θέα στην θάλασσα στα 34€ το δίκλινο. 

Στο Γαλαξίδι και τα πέριξ…

- Η Villa Galaxidi προσφέρει ωραιότατα, ευρύχωρα διαμερίσματα δυο βήματα από την θάλασσα, στα 40€ το δίκλινο. 

- Στην Ερατεινή, ένα λεπτό με τα πόδια από την παραλία και 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Γαλαξίδι, το Nefeli Studios έχει διαμερίσματα με θέα στην θάλασσα στα 43€ το δίκλινο. 

- Στο νησάκι του Κορινθιακού που λέγεται Τριζόνια (περνάς με καραβάκι από την Γλυφάδα) το Drymna μας φιλοξενεί σε όμορφα δωμάτια με 48€ το δίκλινο (53€ αν θες και θέα στην θάλασσα).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v