Ευκαιρίες για ταξιδάκι στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του 22

Στο Πήλιο, τον Παρνασσό, το Καρπενήσι και τον Πάρνωνα οι τιμές των δωματίων την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς είναι δελεαστικές.
Ευκαιρίες για ταξιδάκι στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του 22
Είσαι από τους τυχερούς που έχουν άδεια την δεύτερη εβδομάδα των γιορτών; Σκέφτεσαι να κάνεις κοπάνα από την δουλειά την Παρασκευή μετά τα Φώτα; Σου βρήκαμε δωμάτια στα ελληνικά βουνά με διαθεσιμότητα και τιμές σαφώς καλύτερες από εκείνες των Χριστουγέννων.

Στον Παρνασσό…

- Ο Ξενώνας Χρισσό, στο ομώνυμο χωριουδάκι πολύ κοντά στους Δελφούς, έχει γλυκύτατα, και σούπερ οικονομικά δωμάτια από 44€ το δίκλινο.
- Στους Δελφούς, το Ξενοδοχείο Άρτεμις διαθέτει όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκονάκια στα 72€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Στην άλλη πλευρά του βουνού, στην υπέροχη Κάτω Τιθορέα, το Hotel Triantafyllou έχει λιτά αλλά φροντισμένα δωμάτια από 45€ το δίκλινο. 
- Αν το budget το σηκώνει, καταπληκτική επιλογή είναι το Μετόχι, ανάμεσα στην Αγόριανη και τη Γραβιά, τα φανταστικά δωμάτια του οποίου κοστίζουν 112€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό. 



Στον Πάρνωνα και τον Ταΰγετο…

- Τα Αραχωβίτικα Καλύβια, κοντά στις Καρυές της Λακωνίας, είναι υπέροχα πέτρινα σπιτάκια με χτιστά κρεβάτια οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 62€ το δίκλινο με πολύ καλό πρωινό. 
- Στην πανέμορφη Καστάνιτσα της Αρκαδίας, στις πλαγιές του Πάρνωνα, ο Ξενώνας Αντωνίου διαθέτει ωραιότατα, ευρύχωρα δωμάτια στα 65€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Στο Έλατο της Κυνουρίας, επίσης στον Πάρνωνα, το Anastasia’s Home είναι ένα ολόκληρο, πανέμορφο σπίτι που φιλοξενεί δύο άτομα με 82€, ή τέσσερα με 103€. 
- Στα φαντασμαγορικά Άνω Δολιανά, ο Θόλος μας φιλοξενεί σε παραμυθένια δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν τις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω τους, με 60€ για ένα deluxe δίκλινο. 
- Πολύ κοντά στις πλαγιές του Πάρνωνα, και μια ανάσα από το εκπληκτικό Δάσος της Σκυρίτιδας, στη Βλαχοκερασιά της Αρκαδίας, ο Ξενώνας Bistola έχει μεγάλα, φροντισμένα δωμάτια στα 66€ το δίκλινο. 



Στο Καρπενήσι και τα πέριξ του…

- Φωλιασμένο μέσα στα καταπράσινα τοπία του Προυσού, το Hotel Agathidis προσφέρει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια με μπαλκονάκια και φανταστική θέα στα 65€ το δίκλινο με πρωινό 
- Στο χωριό Κρέντη της Ευρυτανίας, 40 χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, το Hotel Makkas μας φιλοξενεί σε παραδοσιακά δωμάτια με μπαλκόνια η θέα των οποίων κόβει την ανάσα, στα 61€ το δίκλινο. 
- Στο ίδιο το Καρπενήσι, το Ξενοδοχείο Ελβετία διαθέτει ευρύχωρα, χρωματιστά δωμάτια στα 79€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Επίσης στο Καρπενήσι, το City Hotel Apollonion προσφέρει όμορφα, χουχουλιαστά δωμάτια στα 72€ το δίκλινο με πρωινό. 



Στο Πήλιο…

- Στον Άγιο Δημήτριο, το Ξενοδοχείο Έρωτας είναι… ένας έρωτας, με τα κουκλίστικα δωμάτιά του με τζάκι και καταπληκτικό, χειροποίητο πρωινό να μην κοστίζουν περισσότερα από 77€ το δίκλινο. 
- Σε ένα από τα αγαπημένα μας πηλιορείτικα χωριά, την πάντα ζωηρή Ζαγορά, η Φιλυρέα προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια με φανταστική θέα από τα μπαλκόνια τους στα 91€ το δίκλινο. 
- Στην αρχοντική Βυζίτσα, το εκπληκτικό Santikos Mansion έχει δωμάτια βγαλμένα από εικονογράφηση παραμυθιού, στα 95€ με αξέχαστο παραδοσιακό πρωινό. 
- Στο γλυκύτατο Μούρεσι, οι Ορειάδες μας φιλοξενούν σε ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια με θέα στις πηλιορείτικες πλαγιές που τα αγκαλιάζουν, και τιμές στα 80€ το δίκλινο με εξαίσιο πρωινό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v