Ευκαιρίες για να κλείσεις τώρα δωμάτια στα νησιά

Στην Τήνο, την Άνδρο, τον Πόρο, την Εύβοια, τη Λευκάδα και τη Ρόδο βρήκαμε φανταστικά δωμάτια από 30€ ως 50€ το δίκλινο.
Ευκαιρίες για να κλείσεις τώρα δωμάτια στα νησιά
της Ηρώς Κουνάδη

Ωραίος μήνας ο Ιούνιος. Έχει ησυχία σχεδόν παντού, έχει ωραιότατο τριήμερο για όσους δουλεύουν με το πνεύμα το άγιο, το ζωοποιό, έχει κι αυτές τις τεράστιες μέρες που ειδικά προς τα τέλη του μήνα έχουν φως σχεδόν ως τις 22.00 το βράδυ. Κι έχει και τις καλύτερες τιμές ολόκληρου του καλοκαιριού. Δε μας πιστεύεις; Ρίξε μια ματιά στις ευκαιρίες που βρήκαμε στα νησιά.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τριήμερο 19-21/6 και είναι ανά δίκλινο δωμάτιο, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Στην Τήνο…

Το Γαλάζιο Κύμα στον Άγιο Ιωάννη έχει γλυκύτατα στούντιο στα 40€, στο Boussetil Rooms στη Χώρα δεν θα πληρώσεις παραπάνω από 43€. Στη Στενή η απόλυτα κυκλαδίτικη Απόδραση έχει ευρύχωρα δωμάτια στα 50€ συν 10€ το άτομο προαιρετικά για φουλ έξτρα πρωινό, ενώ στον Άγιο Σώστη τα δωμάτια του Light Blue Sky φιλοξενούν έως τέσσερα άτομα με 50€ ανά διανυκτέρευση.

Στην Άνδρο…

Τα περιποιημένα δωμάτια του PAPs Farm στον Άγιο Πέτρο, λίγο πάνω από το Γαύριο, φιλοξενούν μέχρι τέσσερα άτομα και δεν ξεπερνούν τα 50€ με θέα θάλασσα. Στο Γαύριο το Galaxy έχει μικρά αλλά καθαρά και σούπερ low budget δωμάτια, στα 35€ το δίκλινο. Στο Μπατσί, το Katerina Beach Rooms προσφέρει λιτά αλλά φροντισμένα δωμάτια δυο βήματα από την θάλασσα στα 47,5€ ενώ στο Lorentzia Rooms δεν θα χρειαστείς περισσότερα από 40€. 



Στον Πόρο…

Το Hotel Agyra έχει δωμάτια με την πολυτέλεια να βλέπεις θάλασσα από το κρεβάτι σου (και από το μπαλκόνι, αλλά άλλη χάρη έχει το κρεβάτι) στα 40€ συν 6€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό. Το Ilios Apartments διαθέτει γλυκύτατα, χρωματιστά δωμάτια στα 35€, ενώ το Rois Apartments, 500 μέτρα από την παραλία Ασκέλι, προσφέρει ευρύχωρα διαμερίσματα στα 50€. Επίσης στο Ασκέλι, τα στούντιο του Panos Studios δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 40,5€. 

Στη Λευκάδα…
(που δεν έχει και ακτοπλοϊκά, θυμίζουμε, πας οδηγώντας σε 4 ώρες)

Το Nontas Home στο Καλαμίτσι έχει ωραιότατα δωμάτια στα 36€, το Filoxenia Apartments στη Νικιάνα διαθέτει ευρύχωρα διαμερίσματα μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο στα 42€, το Villa Ioli βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Λευκάδας και κοστίζει 45,5€, το Lenia Studios στο Καλαμίτσι έχει γλυκύτατα δωμάτια στα 33€ μόλις, ενώ στους Τσουκαλάδες το Kalliopi Apartments προσφέρει ευρύχωρα στούντιο στα 36€. 



Στην Βόρεια Εύβοια…
(επίσης άνευ ακτοπλοϊκών)

Το Ακρωτήρι στον Αγιόκαμπο έχει φανταστικά διαμερίσματα στα 45€, τα Drosia Studios στο Πευκί θα σου κοστίσουν μόλις 30€, το Μελτέμι στην παραλία των Ελληνικών έχει διαμερίσματα που φιλοξενούν μέχρι 4 άτομα με 38,5€, στις Ροβιές το Lianos Apartments έχει στούντιο με θέα θάλασσα στα 43€, ενώ στη Λίμνη το Eva's Apartments κοστίζει 42€. 

Στη Ρόδο…
(στην οποία η Aegean σε πετάει με 110€ πήγαινε-έλα, και 4 δρομολόγια τη μέρα να διαλέξεις την ώρα που σε βολεύει)

Το Medieval Rose στην καρδιά της παλιάς πόλης έχει περιποιημένα δωμάτια στα 40€ το δίκλινο, ενώ στη νέα πόλη το Hotel Parthenon έχει φωτεινά δωμάτια στα 39€, το International Hotel με 40€ και το New York στα 43,5€ με πρωινό. Εξαιρετική επιλογή στη νέα πόλη είναι και το Lefka Hotel & Apartments με τα δωμάτια γύρω από τον καταπράσινο κήπο του να ξεκινούν από τα 35€. Επειδή όμως τίποτα δε συγκρίνεται με τη μαγεία της παλιάς πόλης, δες και το Minos Pension, που ξεκινά από τα 50€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v