Σούπερ βίλλες ως 100€ για να νοικιάσεις στα νησιά

Στο Αιγαίο, το Ιόνιο και την Κρήτη, βρήκαμε ωραιότατες βίλλες ό,τι πρέπει για τις αυγουστιάτικες διακοπές της παρέας.
Σούπερ βίλλες ως 100€ για να νοικιάσεις στα νησιά
Είναι πανέμορφες, είναι το σπίτι σου μακριά από το σπίτι σου (σε πολλές περιπτώσεις ίσως και καλύτερο), χωράνε όλη την παρέα σου, και δεν κοστίζουν ακριβά. Οι νησιώτικες βίλλες που βρήκαμε είναι το τέλειο σκηνικό για να περάσεις τον Αύγουστό σου.

Little Villa
Καλλιθέα, Ζάκυνθος
Τιμή: 80€ για 5 άτομα
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Έντεκα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζακύνθου, στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, αυτή η πανέμορφη βίλλα φιλοξενεί μέχρι πέντε άτομα σε 90 τετραγωνικά, και δύο υπνοδωμάτια. Στις παροχές της περιλαμβάνονται μπάρμπεκιου, δορυφορική τηλεόραση, video games και πλυντήρια ρούχων και πιάτων.

Βίλα Λου
Περιβόλι, Κέρκυρα
Τιμή: 90€ για 7 άτομα
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Μόλις ενάμιση χιλιόμετρο από την παραλία του Νότου, αυτή η κουκλίστικη βίλα διαθέτει καταπράσινο κήπο, τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και φουλ εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων. Φιλοξενεί μέχρι και 7 άτομα στα 135 άνετα τετραγωνικά της.

Villa Monos
Μαχαιράδο, Ζάκυνθος
Τιμή: 90€ για 7 άτομα
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Τρία υπνοδωμάτια, 110 τετραγωνικά, μεγάλος κήπος, μπάρμπεκιου και ολόδική της πισίνα είναι τα δυνατά χαρτιά αυτής της ζακυνθινής βίλλας, που βρίσκεται 11 χιλιόμετρα έξω από το Τσιλιβί και 9 από την πόλη της Ζακύνθου.

Villa Asterousia
Στέρνες, Κρήτη
Τιμή: 76€ για 5 άτομα
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Στα νότια του νομού Ηρακλείου, αυτή η βίλλα με την πολύ ιδιαίτερη αρχιτεκτονική φιλοξενεί 5 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια, και διαθέτει επίσης κουκλίστικη αυλή με μπάρμπεκιου και άψογα εξοπλισμένη κουζίνα για έξτρα οικονομία.

Papadiokampos Maissonete
Ρούσσα Λίμνη, Κρήτη
Τιμή: 63€ για 6 άτομα
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Στην ανατολική Κρήτη, λιγότερο από τρία χιλιόμετρα μακριά από την φημισμένη παραλία Πλατάνι, αυτή η βίλλα απολαμβάνει φανταστική θέα στην θάλασσα –και σε ένα φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα− και διαθέτει κήπο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Dream House In Arkasa
Αρκάσα, Κάρπαθος
Τιμή: 100€ για 6 άτομα
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Ενάμιση χιλιόμετρο από την παραλία στο Φοινίκι, αυτό το παραδοσιακό νησιώτικο σπίτι φιλοξενεί έξι άτομα και τα κατοικίδιά σας σε τρία υπνοδωμάτια και μια γλυκύτατη πλακόστρωτη αυλή.

House Apollon
Βωλάδα, Κάρπαθος
Τιμή: 102€ για 10 άτομα
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Παραμένουμε Κάρπαθο, και ερωτευόμαστε αυτή την ευρύχωρη, φωτεινή βίλλα που απλώνεται σε τρία δωμάτια και 150 τετραγωνικά, για να χωράει όποιον αγαπάς και να περισσεύει και χώρος. Στις παροχές της περιλαμβάνονται αυλή, παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια, δύο μπάνια και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v