Βρήκαμε ευκαιρίες στα νησιά τώρα

Στην καρδιά του Αυγούστου, που κάθε άλλο παρά φημίζεται για τις καλές του τις τιμές, σου βρήκαμε λίγες και καλές ευκαιρίες στα νησιά.
Βρήκαμε ευκαιρίες στα νησιά τώρα
Θα ξεκινήσουμε από τα δυσάρεστα: Τα πολύ κοντινά νησιά, αυτά που μπαίνεις αυθόρμητα στο καράβι Σάββατο πρωί και γυρνάς Κυριακή βράδυ, δεν πολυέχουν ευκαιρίες. Την είχαν κι άλλοι την καλή σου την ιδέα, και η ζήτηση σπρώχνει προς τα πάνω τις τιμές, άτιμη ελεύθερη αγορά και άλλα τέτοια επαναστατικά. Αν όμως έχεις λίγες μέρες άδειας, και δεν έχεις κανονίσει τίποτα επειδή είσαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ή/και επειδή μέχρι τώρα υπολόγιζες το budget και δε σου έβγαινε, σου έχουμε καλά νέα. Φτηνά δωμάτια, δηλαδή.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για την εβδομάδα 16-23 Αυγούστου. Την επόμενη, την τελευταία του Αυγούστου δηλαδή, μπορεί να τις βρεις ακόμα χαμηλότερες.

Στις Κυκλάδες…

Από τα δύσκολα ξεκινάμε, κοίτα όμως τι βρήκαμε: Στην Ίο, και μάλιστα στη Χώρα, τα Ενοικιαζόμενα δωμάτια της Γιαγιάς Βασιλικής έχουν 30€ το δίκλινο, στην Ερμούπολη της Σύρου το Soula’s Apartment 38€ ανά διανυκτέρευση για μέχρι τρία άτομα, στην Περίσσα της Σαντορίνης στο Katerina & John's Hotel 36,5€ το δίκλινο, στον Γιαλό της Ίου η Πανσιόν Γαλήνη έχει δωμάτια που ξεκινούν από 34,5€ το δίκλινο, και στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης το Carlos Pension, δύο χιλιόμετρα από την Κόκκινη Παραλία, έχει δίκλινα στα 40€.

Στην Αίγινα…

Τέσσερις επιλογές κάτω από 50€ το δίκλινο τη βραδιά, οι εξής: Hotel Marmarinos στην πόλη της Αίγινας, 40€ το δίκλινο, Ilektra's Beautiful Maisonettes κοντά στην παραλία της Καβουρόπετρας, 47,5€ η μαιζονέτα που φιλοξενεί έως και τρία άτομα, Studio Saronis στην Αγία Μαρίνα, 45€ το τρίκλινο με θέα θάλασσα, και Myrmidon Hotel επίσης στην Αγία Μαρίνα, 42€ το τρίκλινο δωμάτιο. 

Στις Σποράδες…

Ο Λυκομήδης στο λιμάνι της Σκύρου έχει ωραιότατα δωμάτια στα 45,5€ το δίκλινο, το Smile Stella Studios στη Χώρα της Σκοπέλου 45,5€ το δίκλινο, η Πανσιόν Χρύσα στην πόλη της Σκιάθου 45,5€ το ευρύχωρο δίκλινο στούντιο, το Smaragdi Rooms and Studios στον Στάφυλο στη Σκόπελο 24€ το στάνταρ τρίκλινο, το Hotel Julietta στο Πατητήρι της Αλοννήσου έχει δίκλινα που ξεκινούν από 28,5€ και το Stafylos Studios στη Χώρα της Σκοπέλου δίκλινα στούντιο στα 40€. 

Στο Ιόνιο…

Παραδοσιακό προπύργιο της οικονομικής διαμονής, το Ιόνιο κρατά και φέτος ψηλά τα σκήπτρα των ευκαιριών, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις 30,5€ στο Nikos Apartments Kavos στον Κάβο της Κέρκυρας, από 33€ στο Sam’s Rooms στην πόλη της Κέρκυρας, από 35,5€ στο Magdalena’s Studios στο Τσιλιβί της Ζακύνθου από 38€ στο Roussa’s Apartments στον Λαγανά της Ζακύνθου, από 47,5€ στα Polyxeni’s Rooms στη Λυγιά της Λευκάδας και από 50€ στα Erminia Studios στα Μουσάτα της Κεφαλονιάς.

Και στο Βόρειο Αιγαίο…

Ακόμα καλύτερες, ακόμα χαμηλότερα τιμές: από μόλις 23€ ξεκινούν τα δίκλινα στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μαγδαληνή στην Άναξο της Λέσβου, από 25,5€ στα Studios Maro και στη Nancy αμφότερα στη Σκάλα Καλλονής της Λέσβου. Στον Μανταμάδο της Λέσβου βρήκαμε το Traditional Stone House με 30€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα ενώ στη Σάμο τα Athina Studios στον Άγιο Δημήτριο ξεκινούν από 33€ το δίκλινο η Villa Dimitra στον Άγιο Κωνσταντίνο έχει 35€ το δίκλινο, και στην ίδια τιμή παίζει το Kerkis View House στο Καρλόβασι. Στον Άγιο Κήρυκο της Ικαρίας βρήκαμε 35€ το δίκλινο στο Hotel Rena και 45€ στο Smaragdi Studios. Στην Χίο, τέλος, από 40,5€ ξεκινούν τα Platsa Studios στον Μέγα Λιμνιώνα και από 42,5€ τα Pelineon Rooms στο λιμάνι. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v