Τέλεια σπιτάκια στην Πελοπόννησο έως 70€

Ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε σούπερ σπιτάκια για τις πελοποννησιακές σου διακοπές, που φιλοξενούν την παρέα ή την οικογένεια με 70€ το βράδυ, το πολύ.
Τέλεια σπιτάκια στην Πελοπόννησο έως 70€
Δίπλα στη θάλασσα, σε αγαπημένα χωριά, σε πόλεις και σε βουνά (γιατί πάντα σκεφτόμαστε και τους αντιφρονούντες μας) βρήκαμε ωραιότατα σπιτάκια ιδανικά για τις διακοπές, ή έστω τα Σαββατοκύριακα, με την παρέα ή με τα πιτσιρίκια, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 70€ για τέσσερα-πέντε άτομα.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Αν φύγετε αργότερα, κατά τα τέλη Αυγούστου ας πούμε, είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες.

Λίγο έξω από το Λεωνίδιο, κοντά στην παραλία της Σαμπατικής, αυτό το γλυκύτατο παραδοσιακό σπιτάκι φιλοξενεί πέντε άτομα στα 70 τετραγωνικά του, απολαμβάνει πανοραμική θέα στη θάλασσα και κοστίζει 50€ ανά διανυκτέρευση.

Λάτρεις του βουνού, εδώ είστε: Στην Καστριά των Καλαβρύτων, πολύ κοντά σε αξιοθέατα όπως το Σπήλαιο των Λιμνών και οι πηγές του Πλανητέρο, το Nature Kastria Kalavryta είναι ένα ευρύχωρο σπιτάκι με υπέροχη αυλή, που φιλοξενεί τέσσερα άτομα με 47€ ανά διανυκτέρευση.



Αν πάλι θέλετε να ξυπνάτε, να κάνετε ένα βήμα (ναι, κυριολεκτούμε) και να βουτάτε στη θάλασσα, αυτό το σπιτάκι στην Κόρινθο είναι για εσάς. Φιλοξενεί μέχρι τέσσερα άτομα, με μόλις 29,5€ ανά διανυκτέρευση.

Τον Γέρακα τον έχεις ακουστά; Είναι το μοναδικό φιόρδ που έχουμε στην Ελλάδα, βρίσκεται κοντά στη Μονεμβασιά, κι έχει αυτό το τέλειο διαμέρισμα για να μείνετε τέσσερα άτομα και να αγναντεύετε την θάλασσα από τα μπαλκονάκια του. Κοστίζει 65€ ανά διανυκτέρευση.

Τι θα έλεγες να μείνεις σε ένα πέτρινο σπίτι του 19ου αιώνα; Στο Σιδηρόκαστρο της Μεσσηνίας, όχι μακριά από την ξακουστή αμμουδιά της Ελαίας, το Panorea’s Stonehouse φιλοξενεί τέσσερα άτομα με 65€ ανά διανυκτέρευση.

Στο Πεταλίδι του Μεσσηνιακού Κόλπου, 30 χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, το Nikitas village house φιλοξενεί στα 75 τετραγωνικά του έως και τέσσερα άτομα, με 53€ ανά διανυκτέρευση.

Επίσης κοντά στο Πεταλίδι, στον Ριζόμυλο συγκεκριμένα, βρήκαμε αυτό το γλυκύτατο μπανγκαλόου με τον καταπράσινο κήπο, που φιλοξενεί τέσσερα άτομα με 47€ ανά διανυκτέρευση.



Ανάμεσα στο Ναύπλιο και το Άργος, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις αμμουδιές του Τολού, η Villa Melisofi βρίσκεται στο Κουρτάκι, διαθέτει ένα μικρό κήπο και καλά εξοπλισμένη κουζίνα, και φιλοξενεί τέσσερα άτομα με 53€ ανά διανυκτέρευση, ή έξι άτομα με 68,5€.

Στο Ξηροπήγαδο, λίγο έξω από το Άστρος, λίγα μόνο βήματα από την παραλία, βρήκαμε τα κουκλίστικα Oniro Apartments, που φιλοξενούν τέσσερα άτομα σε διαμερίσματα με μπαλκονάκια που αγναντεύουν τη θάλασσα, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 56€ το βράδυ.

Λίγο έξω από την Κορώνη, το Country Side House διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, μεγάλα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Φιλοξενεί τέσσερα άτομα με 56€ ανά διανυκτέρευση.



Εκεί κοντά, στο μικρό παραδοσιακό χωριό Μιστράκι της Κορώνης, το εντελώς πέτρινο Fotini’s Stonehouse φιλοξενεί έως και πέντε άτομα με 55€ ανά διανυκτέρευση. Διαθέτει καλά εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλα μπαλκόνια και αυλή.

Στη Βελίκα, 20 χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, και ενάμισι χιλιόμετρο από την παραλία, αυτό το ευρύχωρο σπίτι φιλοξενεί τέσσερα άτομα με 65€ ανά διανυκτέρευση.

Στο Δερβένι της Κορινθίας, πέντε βήματα κυριολεκτικά από την παραλία, αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και φιλοξενεί τέσσερα άτομα με 60€ ανά διανυκτέρευση. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v