Σε αυτές τις παραλίες της Αττικής θα είσαι ασφαλής από τον Βοριά

Άμμος στα μάτια, ομπρέλες που τις έχει πάρει ο άνεμος και κυματώδης θάλασσα. Σκηνικά που δεν θα ζήσεις αν πας για μπάνιο στις σωστές παραλίες της Αττικής.
Σε αυτές τις παραλίες της Αττικής θα είσαι ασφαλής από τον Βοριά

Βρισκόμαστε και με τη βούλα στα μέσα του καλοκαιριού κι οι περισσότεροι έχουν δύο και μόνο σκέψεις στο μυαλό τους. Πότε θα πάνε διακοπές και πότε θα ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να πλατσουρίσουν σε κάποια παραλία κοντά στην Αττική. Ωστόσο όσο κι αν το θες κάποιες φορές το πλάτσα, πλάτσα πλούτσα σου έρχονται οι αέρηδες και σου χαλάνε τα σχέδια. Αν έχει βοριά ας πούμε τι θα κάνεις είναι πιθανό να σκεφτείς, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές. Μην αγχώνεσαι έχουμε τη λύση και σου παρουσιάζουμε τις παραλίες που είναι πιο προστατευμένες από τους βοριάδες και σε περιμένουν για τσαλαβούτες στο νερό μέχρι τελικής πτώσεως.

Ακτή του Ηλίου



Η Πλαζ του Αλίμου είναι μια από τις παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας που μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου χωρίς την έγνοια του Βοριά. Ξαπλώστρες, ομπρέλες, και ένα ξύλινο beach bar που σε περιμένει κάτω από τα φοινικόδεντρα φτιάχνουν ιδανικό σκηνικό για βουτιές. Η είσοδος τις καθημερινές στα 6€ συν 2€ η ξαπλώστρα, και τα Σαββατοκύριακα στα 8€ συν 4€ η ξαπλώστρα. Για δημότες Αλίμου η είσοδος είναι δωρεάν.

Aλθαία στην Αγία Μαρίνα


Κοντά στο Σούνιο υπάρχει μια όμορφη παραλιούλα που σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Για να φτάσεις στην Αλθαία πρέπει να κατέβεις σκαλάκια (τα οποία δίνουν στην παραλία το εναλλακτικό όνομά της) που οδηγούν σε έναν μικρό αμμουδερό κολπίσκο με τέλεια νερά. Καλό θα ήταν να έχεις εφοδιαστεί με ομπρέλες και τα συναφή γιατί οι σκιές είναι δυσεύρετες και συνήθως πιασμένες.

Πούντα

Κοντά στο Λαγονήσι και στην Γαλάζια Ακτή, αυτή η μίνι παραλία έχει άμμο μέσα κι έξω κι είναι εξαιρετική επιλογή για να λιάσεις την κορμάρα σου κοντά στην Αττική. Η θάλασσα είναι ρηχή επομένως ιδανική για οικογένειες ενώ στον δρόμο υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για φαγητό ποτό και καφέδες.

Λιμανάκια

Θα είμαστε ειλικρινείς τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου στα Λιμανάκια είναι πιο πιθανό να βρεις κοιτάσματα πετρελαίου παρά ελεύθερο σποτ στα βραχάκια τους για να απλώσεις πετσετούλα. Αν όμως πέσεις σε καλό αφεντικό και τη σκαπουλάρεις κάποιο απογευματάκι καθημερινής μπορείς να κάνεις το μπανάκι σου δίχως να σε ανησυχεί ο Βοριάς.

Varkiza Resort


To Varkiza Resort είναι μια κοσμοπολίτικη επιλογή για να απολαύσεις το μπάνιο μαζί με όλες τις ανέσεις που θα πρέπει να παρέχονται από κάθε οργανωμένη παραλία που σέβεται τον εαυτό της.

Μέσα στην παραλία θα βρεις μπαράκια, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και μαγαζιά που θα καλύψουν όλα τα γούστα και τα πλέον απαιτητικά αν χρειαστεί.

Η είσοδος τις καθημερινές είναι στα  7,50 ευρώ (περιλαμβάνεται δωρεάν ξαπλώστρα). Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά κάτω των 6 ετών ενώ παιδιά 6-12 ετών, ενήλικες άνω των 65 ετών και φοιτητές εισέρχονται με ελληνικό πάσο: 3,5 ευρώ

Τα Σαββατοκύριακα η είσοδος διαμορφώνεται στα 8,50 ευρώ (+ 10 ευρώ το σετ ξαπλώστρες). Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά κάτω των 6 ετών ενώ παιδιά 6-12 ετών, ενήλικες άνω των 65 ετών και φοιτητές εισέρχονται με ελληνικό πάσο: 3,5 ευρώ.

Αστέρας Βουλιαγμένης



Τσιμπημένη οικονομικά επιλογή μα πλήρως προστατευμένη από βοριάδες παραλία ο Αστέρας Βουλιαγμένης είναι μια σταθερή κι αγαπημένη επιλογή λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Στον Αστέρα θα βρεις από water sports μέχρι spa, εστιατόριο, μπαρ και περιποίηση ομορφιάς. Τα πακέτα μπορεί να γίνουν extra premium αν βαστάει το πορτοφόλι σου, ενώ το σετ (2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα) έχει 50€ τις καθημερινές και 80€ τα Σαββατοκύριακα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v