Ευκαιρίες για να κλείσεις από τώρα καλοκαιρινές διακοπές

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν πάνε καλοκαιρινές διακοπές, ειδικά με αυτές τις ευκαιρίες που βρήκαμε για πάρτη σου.
Ευκαιρίες για να κλείσεις από τώρα καλοκαιρινές διακοπές

Το ημερολόγιο δείχνει κοντά στα μέσα Μαΐου και δεν ξέρουμε για σένα αλλά του λόγου μας ήδη ψάχνουμε για να κλείσουμε έγκαιρα τις καλοκαιρινές μας διακοπές, μιας και φέτος ειδικά μετά από δύο πανδημικά χρόνια τα δωμάτια στη χώρα μας θα είναι είδος υπό εξαφάνιση. Ψάχνοντας λοιπόν, βρήκαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες διαμονής για πολύ hot προορισμούς, ιδανικούς για να λιάσεις την κορμάρα σου κάτω από τον καυτό ήλιο, όσο μπουκώνεις μεζεδάκια συνοδεία μπυρών ή κοκτέιλ.

**Όλες οι διαθεσιμότητες/ τιμές αφορούν το διάστημα 10 έως και 25 Ιουλίου

Στην Νάξο φέτος θα την αράξω



Και πολύ καλά θα κάνεις αφού το λατρεμένο νησί των Κυκλάδων προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μοναδικών παραλιών, πεντακάθαρων νερών, γραφικών χωριών και πεντανόστιμου φαγητού. Αν κλείσεις από τώρα μάλιστα στο Moutsouna Beach δεν χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς αφού για ένα πολύ όμορφο δίκλινο δωματιάκι με όλες τις ανέσεις 100 μέτρα από τον όμορφο κολπίσκο του χωριού, δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερα από 47€ ανά διανυκτέρευση.

Αγκιστράκι μου γλυκό πόσο σε αγαπώ!

Μπορεί να μοιάζει ιδανικός προορισμός για τριήμερο όντας δίπλα στον Πειραιά όμως κι οι διακοπάρες στο Αγκίστρι έχουν τη χάρη τους, μιας και συνδυάζουν χαλάρωση, βουτιές σε καταπράσινα νερά και μπόλικες λιχουδιές γιατί νηστικό αρκούδι δεν παρτάρει. Αν θες και μια τίμια επιλογή δωματίου τότε το Maistrali Studios στο λιμάνι της Σκάλας θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Ο λογαριασμός θα γράψει 47€ το βράδυ για ένα δίκλινο και θα σου επιτρέψει να μείνεις περισσότερες μέρες.

Θα γίνουμε Κερκυραίοι φέτος

Τα Επτάνησα έχουν τη χάρη τους κι η Κέρκυρα είναι δίχως άλλο η αρχοντοκόρη τους, για αυτό την επιλέγουν χιλιάδες επισκεπτών κάθε χρόνο.  Φέτος λοιπόν είναι κι η δική σου ευκαιρία ειδικά αν επιλέξεις τα Adriana Studios στο Περιβόλι. Το κατάλυμα απέχει 6 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και έχει όλες τις απαιτούμενες ανέσεις που θα χρειαστείς. Με 37€ τη διανυκτέρευση επιβάλλεται να το κλείσεις άμεσα. 

Φύγαμε για Σύρο μωράκι



Στην Σύρο σαν πας, πάντα ξαναπάς όλοι το ξέρουν αυτό. Επειδή εμείς δεν θέλουμε να χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς και πάλι το αγαπημένο σου νησί. Το Οasis Rooms στον γραφικό Γαλησσά θα σου παρέχει τις απαραίτητες ανέσεις για να απολαύσεις τις Συριανές διακοπές σου κι αν περισσέψει κανένα λουκουμάκι και για εμάς δεν θα πούμε όχι. Μεταξύ μας τώρα με 47€ το  δίκλινο το βράδυ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι θα περισσέψει.

Σαν τα Χανιά δεν έχει



Μια Κρήτη πάντα τραβιέται, πόσο μάλλον το φετινό καλοκαίρι που αναμένεται να βουλιάξει από εγχώριο και ξένο τουρισμό. Για αυτό λοιπόν κι εμείς σου βρήκαμε το ιδανικό κατάλυμα μια ανάσα από την παραλία στα Φαλάσαρνα. Το Aqua Marine είναι ιδανικό για να στεγάσει τις φετινές σου διακοπές, χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι σου, αφού με 39€ ανά διανυκτέρευση θα την περάσεις ζάχαρη.

Στη Ρόδο αδέρφια, στη Ρόδο!

Άλλο ένα πολυαγαπημένο νησί, που θα συγκεντρώσει μιλιούνια κόσμου και φέτος είναι η Ρόδος. Για αυτό ψαχτήκαμε πολύ και βρήκαμε στην Αφάντου το Kastelli που είναι ταμάμ για μια ιδανική διαμονή με όλα τα κομφόρ, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις περισσότερα από 42€ το βράδυ.

Στην Κεφαλονιά το καλοκαίρι του 2022 θα ‘ναι ωραία!



Μια Κεφαλονιά επίσης τραβιέται για το φετινό καλοκαίρι, επομένως εμείς ετοιμάζουμε ήδη βαλιτσούλες για τα Βλαχάτα όπου βρήκαμε τα σένια Hills Appartments που μπορείς να μείνεις με λιγότερο από 38€ το βράδυ.

Άνδρος, τι μου θύμησες τώρα;



Στο Μπατσί της Άνδρου είναι δεδομένο πως θα περάσεις διακοπάρες που θα θυμάσαι μια ζωή. Εμείς λοιπόν που σε σκεφτήκαμε, βρήκαμε το Elpida όπου δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερα από 42€ ανά διανυκτέρευση για να περάσεις ονειρικά στο προσεγμένο δίκλινό της.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v