Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει την Πάτμο

Για άλλη μια φορά το πανέμορφο νησί της Πάτμου δέχεται αποθεωτικές κριτικές από τον ξένο τύπο που το κατατάσσει στις top επιλογές διακοπών.
Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει την Πάτμο

 Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο διεθνής τύπος αποθεώνει τα πανέμορφα νησιά, μιας και ό,τι κι αν λέμε, σαν την Ελλάδα δεν έχει. Τις τελευταίες μέρες η Πάτμος, είναι εκείνη που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ξένων sites και περιοδικών, τα οποία υποκλίνονται στην ομορφιά της, φέρνοντας την στο επίκεντρο της τουριστικής επικαιρότητας.  

Το δημοσίευμα του Conde Nast Traveller συμπεριέλαβε επτά Πατμίσιες εικόνες από τα σοκάκια της Χώρας, τη «φωτογενή» παραλία Λιβάδι Γερανού, την Ψιλή Άμμο, το επιβλητικό Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και τον ειδυλλιακό Κόλπο του Σταυρού οι οποίοι «ξεναγούν» τους ταξιδιώτες του περιοδικού στο νησί της Αποκάλυψης. 

Από την άλλη η εφημερίδα Evening Standard τοποθετεί την Πάτμο στην τρίτη θέση της λίστας της με τα καλύτερα 20 ελληνικά νησιά, κάνοντας ειδική αναφορά στον ήλιο, το υπέροχο φαγητό στο νησί και τις θρησκευτικές παραδόσεις. 

Αντίστοιχα το δανέζικο ταξιδιωτικό website Gotravelling πλέκει το εγκώμιο της Πάτμου κυρίως για τον φυσικό πλούτο του νησιού. 

Την ίδια ώρα ο Guardian στέκεται στην υγειονομική ετοιμότητα του νησιού και τις ενέργειες που έγιναν για τον έγκαιρο εμβολιασμό των κατοίκων. 

«Η Πάτμος είναι το νησί που ο επισκέπτης ανέκαθεν ένοιωθε σαν το δεύτερο σπίτι του. Ενεργοποιώντας φορείς του τουρισμού και διεθνείς συντάκτες μιλάμε στην «καρδιά» του επισκέπτη και προσφέρουμε ασφαλείς διακοπές σε ένα παραδεισένιο περιβάλλον με ιστορικά μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco», αναφέρει σε ανακοίνωση του κι ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Πάτμου, με την ελπίδα το νησί του να συγκεντρώσει πολλούς επισκέπτες και φέτος το καλοκαίρι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v