Οι πόλεις της Ευρώπης τον Φεβρουάριο είναι φθηνές

Ξέρεις τι καλό έχει το τέλος των γιορτών; Ότι οι τιμές των αεροπορικών και των ξενοδοχείων πέφτουν, και μπορείς να κανονίσεις ένα ταξιδάκι σαν άνθρωπος.

Μετά το πανηγύρι των γιορτών, που εκτινάσσουν κάθε χρόνο παραδοσιακά τις τιμές στα ύψη, τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία τραβάν’ την κατηφόρα τους πρώτους μήνες του χρόνου, και μας βάζουν σε πειρασμό για τα πρώτα ταξίδια της χρονιάς. Ιδού μερικές ενδεικτικές τιμές αεροπορικών και ξενοδοχείων για τον ερχόμενο Φεβρουάριο στις παραδοσιακά ακριβές πόλεις της Ευρώπης.

Λονδίνο

Το αεροπορικό: Στα 67,70€ πήγαινε-έλα με τη Ryanair, συν 12€ αν θέλεις να πάρεις μαζί και μια βαλίτσα. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Τετάρτη 6/2 και επιστροφή την Τετάρτη 13/2.
Τα ξενοδοχεία: Το Hotel 82 London στο Γουεστμίνστερ έχει ωραιότατα δίκλινα με 81€, το δε New Linden Hotel στο Νότινγκ Χιλ ξεκινά από 83€ το δίκλινο με πρωινό.



Διαβάστε περισσότερα – Όσα πρέπει να κάνεις την πρώτη φορά στο Λονδίνο

Παρίσι

Το αεροπορικό: 164€ πήγαινε-έλα με την Aegean σε διάφορες ημερομηνίες του Φεβρουαρίου (ενδεικτικά, αναχώρηση 12/2 και επιστροφή 19/2). Η χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά είναι δωρεάν.
Τα ξενοδοχεία: Το Hôtel Sunny στο 5ο διαμέρισμα, κεντρικότατα σα να λέμε, έχει δωμάτια που ξεκινούν από 89€ το δίκλινο. Στα 91€ τιμώνται τα πανέμορφα δωμάτια του Hotel des Carmes, 500 μέτρα από τη Notre Dame.



Διαβάστε περισσότερα – Το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα του φθινοπώρου

Βιέννη

Το αεροπορικό: 128€ πήγαινε-έλα με την Aegean. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Κυριακή 3/2 και επιστροφή την Κυριακή 10/2.
Τα ξενοδοχεία: Το κεντρικότατο Riess City Hotel έχει δωμάτια που ξεκινούν από 65€ το δίκλινο, ενώ τα πανέμορφα δωμάτια του Hotel Pension Baronesse ξεκινούν από 58€ το δίκλινο.



Διαβάστε περισσότερα – Τα καλύτερα της Βιέννης σε ένα Σαββατοκύριακο

Μόσχα

Το αεροπορικό: Μοιάζει σαν ψέμα, αλλά μόλις 130€ πήγαινε-έλα το βρήκαμε στην Aegean, για αναχώρηση το Σάββατο 9/2 και επιστροφή το Σάββατο 16/2.
Τα ξενοδοχεία: Τα ωραιότατα δίκλινα του MetaMoskva στο Tagansky δεν κοστίζουν περισσότερα από 43€ το δίκλινο (συν 5€ προαιρετικά για πρωινό) τον Φεβρουάριο. Στα 50€ τιμώνται τα επίσης όμομρφα δωμάτια του Apple Dream Hotel στο Zamoskvorechye.

Διαβάστε περισσότερα – Η ονειρεμένη ομορφιά της χειμερινής Μόσχας

Βασιλεία

Το αεροπορικό: Είναι το φθηνότερο που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς για Ελβετία, 52€ πήγαινε-έλα με την EasyJet, στην οποία η χειραποσκευή είναι ακόμα δωρεάν.
Τα ξενοδοχεία: Από 88€ ξεκινούν τα δίκλινα του Hotel Alexander, από 83€ εκείνα του κεντρικότατου Apaliving και από 76€ τα μικρά αλλά λειτουργικά δωμάτια του ibis budget Basel City.



Διαβάστε περισσότερα - 5 μικρές κουκλίστικες πόλεις στην Ελβετία


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v