ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τι να κάνεις αν βρεθείς στην Τιμισοάρα

Σούπερ εστιατόρια, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και πανέμορφες πλατείες κάνουν την ιστορική πόλη της Ρουμανίας άξια (ακούσιας ή μη) επίσκεψης.

Αυτά είναι τα ωραιότερα χωριά του Πηλίου

Ζαγορά ή Τσαγκαράδα; Είναι μια δύσκολη επιλογή, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Ψήφισε και βοήθησέ μας να φτιάξουμε το απόλυτο πηλιορείτικο top-10.

9 ονειρικά ταξίδια για το 2019

Κάποια φτηνά, για να τα οργανώσεις τώρα, κάποια ακριβότερα, για να ονειρευτείς τι θα κάνεις αν σου κάτσει το Τζόκερ τη νέα χρονιά.

4 τέλειες ευρωπαϊκές πόλεις που δεν είναι πρωτεύουσες

Στη Γαλλία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και τη Γερμανία, τέσσερις υπέροχες πόλεις με πάμφθηνα αεροπορικά που αξίζει να ανακαλύψεις.

Τα πιο παραμυθένια ταξίδια στην Ελλάδα

Σούπερ ιδέες για βουνίσια Χριστούγεννα στην Ελλάδα, σε πέντε μαγευτικές ορεινές περιοχές της χώρας.

Το Βερολίνο είναι πόλη για να ζεις

Τα αξιοθέατα, οι γειτονιές, οι βόλτες, η Ιστορία και όλα όσα πρέπει να κάνεις στην πολυπολιτισμική πρωτεύουσα της Γερμανίας.

10 τρόποι να αγαπήσεις την Αράχωβα

Οι βόλτες, οι διαδρομές, το φαγητό και όλα τα υπέροχα πράγματα που μας κάνουν να λαχταράμε άλλο ένα χειμερινό Σ/Κ εκεί ψηλά στον Παρνασσό.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην Πράγα

Φτάνει πια με την παλιά πόλη και το Mala Strana. Δέκα πράγματα που πρέπει πραγματικά να κάνεις στην Πράγα, μακριά από τα τουριστο-πλήθη.

Αν τα Χριστούγεννα ήταν πόλη, θα ήταν το Ροβανιέμι

Το χωριό του Άι-Βασίλη είναι ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός, κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα για να πας εκεί.

Τα χωριά του Μαινάλου είναι το τέλειο χειμωνιάτικο Σ/Κ

Φωλιασμένα στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του αρκαδικού βουνού, επτά από τα ωραιότερα Μαιναλοχώρια σε περιμένουν για σούπερ χειμωνιάτικα weekends.

SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY