ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τα καλύτερα στην Ορεινή Αρκαδία

Τα χωριά, τα βουνά, οι λίμνες, τα ποτάμια, τα δάση, και όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν την Ορεινή Αρκαδία έναν από τους αγαπημένους μας προορισμούς.

5 κουκλίστικες ευρωπαϊκές πόλεις που δεν έχεις πάει

Μικρές ευρωπαϊκές πόλεις χάρμα οφθαλμών, με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα, όλες τους κάτω από 100€.

Τέλειες εκδρομές στα πέριξ της Θεσσαλονίκης

Αν βαρέθηκες το κέντρο, αν θες να εξερευνήσεις τις πολύ ωραίες περιοχές έξω απ’ την Θεσσαλονίκη, σου έχουμε μερικές προτάσεις.

Το Ρέθυμνο είναι τέλειο (και) τον χειμώνα

Τα πολύχρωμα σοκάκια της παλιάς πόλης, το ενετικό λιμάνι, τα μονοπάτια, η συγκλονιστική κουζίνα… και το τέλειο καρναβάλι, που είναι μόνο η αφορμή.

8 υπέροχα χωριά στον Ταΰγετο

Σκαρφαλωμένα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές του, μισοκρυμμένα πίσω από πυκνή βλάστηση, οκτώ από τα ωραιότερα χωριουδάκια του Ταΰγετου.

10 πολύ καλοί λόγοι να πας τώρα Μαρακές

Νύχτες μαγικές, νύχτες αραβικές… Με 82€ πήγαινε-έλα απευθείας από την Αθήνα τον Μάιο. Και άλλοι εννέα λόγοι να πας τώρα Μαρακές.

Τα ωραιότερα χωριά στην Ήπειρο

Τζουμέρκα ή Ζαγοροχώρια; Πάπιγκο ή Κεράσοβο; Ψήφισε με το χέρι στην καρδιά τα ωραιότερα χωριά της Ηπείρου, και φτιάξε μαζί μας το απόλυτο ηπειρώτικο top-10.

Το Μπαλί είναι ένας επίγειος παράδεισος

Χρυσαφένιες αμμουδιές, τροπική βλάστηση βγαλμένη από περιπέτεια της Lara Croft, πολυτελή resorts και προσιτές τιμές. Ακόμα να κλείσεις για Μπαλί;

Μικρές παραμυθένιες πόλεις στην Ευρώπη

Στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Πολωνία, πέντε μικρές κουκλίστικες πόλεις διεκδικούν την προσοχή… και τα ταξίδια σας.

Πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη; Όσα πρέπει να κάνεις

Τα αξιοθέατα, οι γειτονιές, το παζάρι, το χαμάμ και όλα όσα πρέπει να κάνεις σαν χαωμένος πρωτάρης στην ομορφότερη Πόλη του κόσμου.

SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY