ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

15 τέλεια πράγματα να κάνεις στην Ορεινή Κορινθία

Τα χωριουδάκια, οι διαδρομές, τα αξιοθέατα, οι καταπράσινες βουνοπλαγιές της και όλα όσα κάνουν την Ζήρεια ένα μέρος μαγικό.

Τα χωριουδάκια της Αρκαδίας που πρέπει να ανακαλύψεις

Ορεινή Αρκαδία δεν είναι μόνο η Δημητσάνα και η Βυτίνα. Τέσσερα υπέροχα χωριά περιμένουν κρυμμένα από τα φώτα της δημοσιότητας να τα εξερευνήσεις.
 

Μικρές παραμυθένιες πόλεις στα Βαλκάνια

Μεσαιωνικές καστροπολιτείες, αυτοκρατορικές πρωτεύουσες, κουκλίστικες πόλεις χτισμένες στις όχθες γαλήνιων λιμνών. Τι νόμιζες, μόνο η Δύση έχει ομορφιές;

Ένα τέλειο road trip στην Ελλάδα

Έχεις μερικές μέρες άδεια; Έχουμε το τέλειο road trip για να ξεκινήσεις από την Αθήνα και να εξερευνήσεις την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Low budget Χριστούγεννα σε 4 γωνιές της Ελλάδας

Να πάρουμε τα βουνά, να δούμε και λίγο χιόνι, ή να κάνουμε Χριστούγεννα στην πόλη; Τέλεια, οικονομικά σενάρια γιορτών σε υπέροχους ελληνικούς προορισμούς.

10 πράγματα που πρέπει να δεις στο Μιλάνο

Πρώτη φορά Μιλάνο; Σε ζηλεύουμε. Και σου φτιάξαμε μια λίστα με όλα τα αξιοθέατα που πρέπει να συμπεριλάβεις στις βόλτες σου.

5 ευρωπαϊκές πόλεις που θα είναι κούκλες τον Νοέμβρη

Ονειρεύεσαι φθινοπωρινές βόλτες στην Ευρώπη; Σου έχουμε πέντε ονειρικούς προορισμούς, με αεροπορικά κάτω από 65€ πήγαινε-έλα.

20 τέλεια πράγματα να κάνεις στην Ορεινή Αρκαδία

Τα χωριά, τα φαράγγια, το φαγητό, τα καφενεδάκια, τα αρχαία, και όλα τα υπέροχα πράγματα που δεν προλαβαίνεις να στριμώξεις σε ένα αρκαδικό Σαββατοκύριακο.

5 μικρές παραμυθένιες πόλεις στην Ιταλία

Δεν είναι μόνο η Ρώμη και η Βενετία μαγικές. Βάλε κι αυτές τις υπέροχες πόλεις στη λίστα των ονειρεμένων ταξιδιών σου, θα μας θυμηθείς.
 

Πρώτη φορά Παρίσι; Όσα πρέπει να δεις

Σου φτιάξαμε μια μικρή, περιεκτική λίστα για να μη χαθείς στο υπέροχο χάος της γαλλικής πρωτεύουσας σαν μαγεμένος πρωτάρης.

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2