Τι δραστηριότητα να ξεκινήσω;

Οκτώ σούπερ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και χόμπι που μπορείτε να αρχίσετε δωρεάν ή με λίγα χρήματα αυτό το φθινόπωρο.
Τι δραστηριότητα να ξεκινήσω;
Πεζοπορία
Ακόμα και κοντά στην πόλη υπάρχουν διαδρομές και δασικά μονοπάτια για να χορτάσετε φύση και να ασκηθείτε χωρίς να κλειστείτε σε ένα γυμναστήριο. Διαδρομές σε Πάρνηθα, Υμηττό και Μαραθώνα, αν θέλετε να κινηθείτε ανεξάρτητα, σας έχουμε συγκεντρώσει εδώ. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στις οργανωμένες εξορμήσεις περιπατητικών και φυσιολατρικών συλλόγων εντός και εκτός Αττικής – δείτε ένα αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων εδώ.

Ξένες γλώσσες
Γιατί να ξαναγυρίσετε στα «θρανία»; Γιατί μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα, κρατάτε τον εγκέφαλο σε εγρήγορση. Σας ανοίγει η όρεξη για ταξίδια. Έχετε λιγότερο στρες, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα. Και φυσικά, προσθέτετε ένα σημαντικό εφόδιο στο βιογραφικό σας. Εδώ σας έχουμε συγκεντρώσει ονλάιν διευθύνσεις για να μάθετε εύκολα και οικονομικά ξένες γλώσσες

Μαγειρική
Ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε τα μυστικά της κουζίνας – και σίγουρα είναι μια «τέχνη» που αποκλείεται να μη σας φανεί χρήσιμη. Δείτε τις βασικότερες σχολές μαγειρικής που πραγματοποιούν και σεμινάριαεδώ μπορείτε να βρείτε μία από τις πιο οργανωμένες και οικονομικές λύσεις για σύντομα μαθήματα και μίνι-σεμινάρια σε θεματικούς κύκλους.

Κεραμική
Από μια άμορφη μάζα πηλού, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό, να δοκιμάσετε διαφορετικές τεχνοτροπίες, να μάθετε τα μυστικά της αγγειοπλαστικής ή απλώς να ξαναγίνετε παιδιά. Μαθήματα πραγματοποιεί μία φορά την εβδομάδα το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής.  Μάθετε περισσότερα για την κεραμική ως χόμπι και τέχνη στο σχετικό αφιέρωμα του in2life

Χορός
Τζαζ, μοντέρνο, τάνγκο ή παραδοσιακούς κυκλωτικούς; Όποια κι αν είναι η διάθεσή σας ή τα μουσικά σας γούστα, υπάρχει ένας χορός που θα σας εκφράσει και θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε και να βάλετε τον ρυθμό στην καθημερινότητά σας. Δείτε εδώ πού μπορείτε να κάνετε μαθήματα.

Δημιουργική γραφή
Στίχοι για τραγούδια, ποίηση ή ελεύθερο κείμενο: Η δημιουργική γραφή ανοίγει ένα ολόκληρο «σύμπαν» έμπνευσης και δημιουργίας με τον γραπτό λόγο. Το Μικρό Πολυτεχνείο πραγματοποιεί μαθήματα δημιουργικής γραφής κάθε Κυριακή – μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κατασκευή κοσμημάτων
Δεν είναι μόνο κάτι όμορφο και χρήσιμο για τον εαυτό σας – είναι μια ασχολία που στη συνέχεια μπορείτε να την «κυνηγήσετε» επαγγελματικά. Χάντρες, πέτρες, σύρμα, αλυσίδες, υφάσματα, κουμπιά και άλλα υλικά μεταμορφώνονται σε κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια ή σκουλαρίκια. Δείτε εδώ δημιουργούς που μας εξηγούν τη μαγεία της διαδικασίας - μαθήματα πραγματοποιούνται και στο Ashinart με 20€ το μήνα. 

Ιστιοπλοΐα-καγιάκ
Κι όμως, μπορείτε να τα δοκιμάσετε μέσα στην πόλη: Το ΚΠΙΣΝ συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα ιστιοπλοΐας και καγιάκ στο υδάτινο κανάλι του, και μάλιστα δωρεάν. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v