Επιτραπέζια παραλίας: 5 προτάσεις για μικρούς και μεγάλους

Στην υπερφορτωμένη τσάντα της παραλίας προσθέτουμε 5 διασκεδαστικά επιτραπέζια για όλη την παρέα, αλλά και για μικρούς και μεγάλους, που θα μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες στιγμές χαλάρωσης και γέλιου.
Επιτραπέζια παραλίας: 5 προτάσεις για μικρούς και μεγάλους
της Έλενας Μπούλια 

Είναι εκείνη η ώρα στην παραλία, που έχει αρχίσει να πέφτει ο ήλιος, έχεις αποφασίσει ότι δεν ξαναβουτάς, έχεις κουραστεί από τις ρακέτες και θέλεις απλά να αράξεις και να χαλαρώσεις με την παρέα… για πάντα. Μέχρι να νυχτώσει για τα καλά, σας απομένουν μερικές ώρες πλάι στο κύμα, για «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο η μέρα σας. Πάρε παγωμένους καφέδες και εμφάνισε ένα από τα παρακάτω επιτραπέζια:

Ιστορίες μυστηρίου

«50 ιστορίες μυστηρίου, 31 εγκλήματα, 49 πτώματα, 11 δολοφόνοι, 12 αυτοκτονίες και ένα θανάσιμο γεύμα. Πώς συνέβησαν όλα αυτά;» Το παιχνίδι αποτελείται από 50 κάρτες, η κάθε μία εκ των οποίων περιγράφει έναν φόνο. Ένας παίκτης είναι ο αφηγητής της ιστορίας και όλοι οι υπόλοιποι καλούνται να βρουν την εξήγηση στον φόνο, κάνοντας ερωτήσεις στις οποίες η απάντηση μπορεί να είναι είτε «ναι» είτε «όχι». Νικητής είναι ο παίκτης που θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο!

Το βρήκαμε στην Κάισσα (μπορείτε να αγοράσετε αυτό αλλά και τις επόμενες εκδόσεις του από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κάισσα).
Τιμή: 9,99 ευρώ.

Trivial Pursuit Bite Size Family

Μία ταξιδιωτική έκδοση του γνωστού παιχνιδιού της Hasbro, η οποία περιέχει 100 κάρτες με ερωτήσεις για μικρούς και μεγάλους. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ακόμα ένα χρωματιστό ζάρι και 2 κάρτες κανόνων. Απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών.

Θα το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και από το ηλεκτρονικό κατάστημα Perfect Toys
Τιμή: 9,99 ευρώ.

Το έξυπνο πουλί

Ένα χαλαρό παιχνίδι, ιδανικό για την παραλία, για 2 έως 7 πεινασμένες… κότες! Για να χορτάσουν οι κότες (δηλαδή εσείς) πρέπει να μαζέψουν όσα περισσότερα σκουλήκια μπορούν, ρίχνοντας 8 ζάρια μέχρι να έρθει το αποτέλεσμα που τους βολεύει για να χορτάσουν την πείνα τους. Το παιχνίδι είναι πολύ απλό, αποτελείται μόνο από πλακίδια-σκουλήκια και 8 ζάρια με σύμβολα και διαρκεί από 20 έως 30 λεπτά.

Το βρήκαμε στην Κάισσα (μπορείτε να το αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κάισσα.
Τιμή: 14,99 ευρώ.

Κρεμάλα (για 2 παίκτες)

Το κλασικό παιχνίδι μαντέματος λέξεων πολύ πιο… περιποιημένο και με ξεκάθαρους κανόνες. Διαθέτει κλεψύδρα που μετρά τον χρόνο, δείκτη για σωστό κράτημα του σκορ και… πραγματική κρεμάλα. Απευθύνεται σε δύο μόνο παίκτες, ηλικίας από 8 ετών.

Θα το βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και online από το Toys Shop.
Τιμή: 14,99 ευρώ.

Papayoo

Ένα παιχνίδι με κάρτες που μοιάζουν με τράπουλα αλλά δεν είναι και ένα ζάρι… διαφορετικό από όλα τα άλλα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν λιγότερους πόντους, αποφεύγοντας την κάρτα Papayoo. Ρίχνετε το ζάρι κι αν δεν είστε ευχαριστημένοι το δίνετε στον διπλανό σας στα αριστερά, αλλά με τον τρόπο αυτό θα πάρετε τις κάρτες του παίκτη στα δεξιά –είστε σίγουροι ότι τις θέλετε; Το παιχνίδι απευθύνεται σε 3 έως 8 παίκτες ηλικίας από 7 ετών και έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτά.

Το βρήκαμε στην Κάισσα (μπορείτε να το αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κάισσα).
Τιμή: 14,99 ευρώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v