Aϋπνίες: Πώς θα περάσει η νύχτα;

Δεν μπορείς να κλείσεις μάτι; Έκανες τα πάντα αλλά… δεν; Δες τι μπορείς να κάνεις τις μεγάλες ώρες.
Aϋπνίες: Πώς θα περάσει η νύχτα;
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ. Στριφογυρνάς συνέχεια, νευριάζεις και κάποια στιγμή παραδίνεσαι αποδεχόμενος τη… μοίρα που σε θέλει βρικόλακα.

Έτσι προκύπτει το κρίσιμο ερώτημα: τι κάνεις για να περάσει η νύχτα; Δες παρακάτω μερικές προτάσεις βραδινής απασχόλησης για νυχτοπούλια.

Κάνε δουλειές στο σπίτι

Σιδέρωμα, πλυντήριο, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο πιάτων και ρούχων. Ξενυχτάς που ξενυχτάς τουλάχιστον ξεμπέρδεψε με δουλειές στο σπίτι, έτσι ώστε να ξαλαφρύνεις την μέρα σου και να κερδίσεις περισσότερες ώρες ξεκούρασης.

Διάβασε

Άνοιξε εκείνο το βιβλίο που έχεις αφήσει στη μέση από το ράφι ή πάρε ένα καινούργιο για να έχεις διαθέσιμο κάθε φορά που ο Μορφέας δεν σε παίρνει στην αγκαλιά του. Οι νυχτερινές ώρες είναι τέλειες για διάβασμα.

Δες τηλεόραση

Την αγαπημένη σου σειρά, μια ταινία που πάντα ήθελες να δεις αλλά δεν έβρισκες χρόνο, ένα ντοκιμαντέρ. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.

Άραξε στο μπαλκόνι

Πιάσε θέση αναπαυτική, βάλε μπουφανάκι αν έχει κρύο, και αφουγκράσου τους ήχους της πόλης που κοιμάται όσο εσύ μένεις ξύπνιος. Αν μένεις εκτός κέντρου, ίσως να δεις και κανένα πεφταστέρι και να κάνεις μια ευχή.

Ξεκίνα μια ξένη γλώσσα

Online, δεκάδες γλώσσες του κόσμου περιμένουν να τις γνωρίσεις σε νυχτερινά sessions. Κάνε κλικ εδώ για να δεις μερικές ιστοσελίδες ξένων γλωσσών και μας… γκράθιας μετά. 

Ξεμπέρδεψε με κάποιο πρότζεκτ

Εργασία για το μεταπτυχιακό; Δουλειά για το γραφείο; Βρες κάτι που έχεις αφήσει ανολοκλήρωτο και τελείωσέ το.

Μαγείρεψε για την επόμενη μέρα

Θυμάσαι που γκρίνιαζες πως δεν σου μένει χρόνος για μαγείρεμα; Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα γεύματα της εβδομάδας. Δες μερικές συνταγές εδώ

Άκου μουσική

Βάλε ένα ποτάκι, άραξε στον καναπέ ή την πολυθρόνα και άκουσε την αγαπημένη σου μπάντα ή playlist στο repeat ή ανακάλυψε νέους καλλιτέχνες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v