Μάθε πού θα πιεις κοκτέιλ ως 7€

Έξι φοβερά μπαράκια στις γειτονιές της Αθήνας σερβίρουν κοκτέιλ ως 7€ και μας… μεθούν οικονομικά.
Μάθε πού θα πιεις κοκτέιλ ως 7€
Αρbarόριζα
Πλατεία Πλαστήρα 10, Παγκράτι, τηλ: 210 7019530

Το πιο χαλαρό στέκι της παγκρατιώτικης πλατείας Πλαστήρα έχει έναν σούπερ παρεΐστικο εσωτερικό χώρο, τραπεζάκια στο πλάτωμα-βεράντα που αγναντεύει την πλατεία και απίστευτα ελληνικά κοκτέιλ που ξεκινούν από 5€. Δοκιμάστε brain freeze με μαστίχα, λεμόνι και μέλι, το Tourista με τσίπουρο, μάνγκο και τζίντζερ, το Rugby M με ρετσίνα, καρύδα, μπανάνα και βιολέτα, το Braveheart με ρακί, aperol, λεμόνι, grapefruit και ανθό αλατιού ή το Speachless με παλαιωμένο τσίπουρο, ροδάκινο, βανίλια Μαδαγασκάρης και βασιλικό.

Κομμωτήριο Bar
Γρ. Γυφτοπούλου 3, Χαλάνδρι

Χαλαρό, χύμα και πολυσυλλεκτικό, το «Komo» του Χαλανδρίου παίζει από punk rock μέχρι Ace of Base και από metal μέχρι ska, ενώ σερβίρει σταθερά οικονομικότατα ποτά και κοκτέιλ. Τα ποτά στοιχίζουν 5€ και τα κοκτέιλ 6€ - δοκιμάστε το Parrot με βότκα, μαστίχα, λικέρ φράουλα και λάιμ, το A Day at the Beach με amaretto, ρούμι καρύδας, πορτοκάλι και γρεναδίνη ή κλασικές μαργαρίτες, ζόμπι και μοχίτο. Θα βρείτε και κοκτέιλ με βάση την μπύρα, επίσης περί τα 6€.

Κόκκινος Λωτός
Ζωοδόχου Πηγής 5, Εξάρχεια
Σταθερή αξία για φθηνά ποτά και κοκτέιλ στα Εξάρχεια, ο Κόκκινος Λωτός έχει έθνικ προσωπικότητα, παίζει funk, soul και ροκ μουσικές και σερβίρει μοχίτο… κάτω από 5€. Ωραιότατο το μοχίτο φράουλα, αλλά δεν θα «πέσετε έξω» αν επιλέξετε τα κλασικά daiquiri και zombie.

Flamingo
Ευφράνορος 22 και Κρησιλά, Παγκράτι, τηλ: 2114104639

Από τα 6,50€ ξεκινούν τα κοκτέιλ του ολοκαίνουριου Flamingo, της νέας άφιξης στο Παγκράτι, με all day διάθεση και μια ωραιότατη cocktail list των Μάριου Ηλιόπουλου και Δημήτρη Ρούσσου. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή από τις 17.30 ως τις 20.30, μαζί με το κοκτέιλ απολαμβάνουμε δωρεάν finger food, σε ένα aperitivo που, κάτι μας λέει ότι θα γίνει σταθερή συνήθεια. Από τα κοκτέιλ μας αρέσει ιδιαίτερα το Digue με ρούμι αρωματισμένο με μάνγκο, μανταρίνι, μοσχολέμονο, αφρό και ζάχαρη καρύδας.

Pop Up
25ης Μαρτίου 13, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 211 2137681

Το φιλόξενο μπαράκι της πλατείας της Νέας Σμύρνης ξέρει από καλή house, techno, progressive, dub, reggae, hip hop, soul, funk, έχει τους κατάλληλους resident DJs για να μας χαρίζει πάντα δυνατές βραδιές και μία λίστα κοκτέιλ που ξεκινούν από τα 7€ (δοκιμάστε το Rose Passion και το Dark and Stormy στα 7€), ενώ κάθε Πέμπτη ισχύει happy hour όλη τη μέρα με τα κοκτέιλ στα 5€. Σημειώστε ότι υπάρχει και το… Πίσω Bar του, ένας χώρος για εκδηλώσεις και εκθέσεις ή ειδικές βραδιές.

Luxus
Βαλτετσίου 27, Εξάρχεια, τηλ: 213 0047353

Στιλάτο εσωτερικό, άνετα τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, χαλαρή διάθεση και μια πλήρως ενημερωμένη μπάρα με ψαγμένη λίστα κοκτέιλ. Αυτά είναι τα «συστατικά» του εξαρχειώτικου Luxus, στο οποίο όλα τα κοκτέιλ στοιχίζουν 7€. Επίσης, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ποτά και κοκτέιλ στοιχίζουν όλη μέρα από 5€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v