Στη Νέα Φιλαδέλφεια ξέρουν να περνάνε καλά

Τα καλύτερα μέρη για καφέ, ποτά, κοκτέιλ, happy hour, μεξικάνικες φιέστες και κολασμένα γλυκά στην ολοζώντανη πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας.
Στη Νέα Φιλαδέλφεια ξέρουν να περνάνε καλά
B-Kouti
Ν. Τρύπια 33 και Βρυουλών, τηλ: 21 0252 7337

Θεατράλε, μπαρόκ διακόσμηση μέσα, δροσερή παριζιάνικη αίσθηση έξω, στην όμορφη αυλίτσα, αρτιστίκ περιβάλλον και εμπνευσμένα κοκτέιλ, με λίστα που ανανεώθηκε πρόσφατα. Δοκιμάστε το εξαιρετικό Gin&Berry και θα μας θυμηθείτε. Η μουσική κινείται σε jazz και soul μονοπάτια και το απλό ποτό κυμαίνεται στα 7€.

Κίτρινη Γκαζόζα
Δεκελείας 134, τηλ: 2102525786

Εδώ πιάνουμε θέση για χαρούμενες μουσικές, πολύχρωμη διακόσμηση, φοιτητική διάθεση, δροσερά καφεδάκια και σπιτικές λεμονάδες στα έξω τραπεζάκια από νωρίς, και αργότερα ρακόμελα, ποτά στα 6,50€ και ανανεωμένη λίστα με cocktails και mocktails στα 7,50€.

Agavita
Σμύρνης 55, τηλ: 21 0251 0604

Αυθεντική μεξικάνικη ατμόσφαιρα, χαρούμενες μουσικές σάλσα, πεντανόστιμα burritos και enchiladas και φυσικά, μαργαρίτες και εξωτικά κοκτέιλ απολαμβάνουμε στην μεξικάνικη όαση της Agavita, που απλώνει και πολύχρωμα τραπεζάκια έξω, όσο ο καιρός το επιτρέπει. Κάθε Πέμπτη, πίνουμε 1+1 κοκτέιλ δώρο.

Baratin
Δεκέλειας 120, τηλ: 21 0252 2228

Στον cozy all day χώρο του Baratin με τη νεοϋορκέζικη αισθητική, ερχόμαστε για να δοκιμάσουμε κάποιο από τα εκλεκτά κρασιά της ψαγμένης wine list του και όχι μόνο: Τα κοκτέιλ που ετοιμάζονται στην μπάρα είναι υπέροχα – δοκιμάστε το Portopalo με Tanqueray gin, aperol, λιμοντσέλο, βασιλικό και τριαντάφυλλο. Θα το βρείτε ανοιχτό από νωρίς και για καφεδάκι.

Fairytale
Ν. Τρύπια 48-50, τηλ: 21 0258 2341

Στο πιο παραμυθένιο μέρος της Νέας Φιλαδέλφειας, θα βρείτε μια μυστηριώδη σάλα και δύο γλυκύτατες αυλές βγαλμένες από (θα το μαντέψατε ήδη) τα παραμύθια. Από νωρίς για καφεδάκι και αργότερα για κοκτέιλ, εδώ πάντα συνοδεύουμε ό,τι πίνουμε με κολασμένες δημιουργίες, κέικ, cupcakes, τούρτες και λοιπά γλυκίσματα, εμπνευσμένα από μυθικά πλάσματα, επικές ταινίες και αγαπημένα αναγνώσματα της παιδικής μας ηλικίας. Το κοκτέιλ ξεκινούν από τα 8€.

Barsol
Πλατεία Ελ. Βενιζέλου 4, τηλ: 210 2529300

Σ’ έναν παρεΐστικο χώρο, το Barsol ενδείκνυται για ποτά με δυνατές μουσικές από DJs που εναλλάσσονται στα decks για να παίξουν mainstream αλλά και soul ή house μουσικές. Κάθε Δευτέρα, ερχόμαστε εδώ για να απολαύσουμε απλά ποτά στα 5€ και ωραιότατα κοκτέιλ στα 7€.

Old Dog
Σαρδέων 6, τηλ: 21 6700 2652

Ωραίες afro, soul και hip hop μουσικές, πολλά signature cocktails (έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα από άνω των 10 δημιουργιών) και αν πεινάσουμε, το Παλιόσκυλο μας σερβίρει burgers, σαλάτες, πίτσες και γλυκίσματα, τα οποία απολαμβάνουμε στο μπαρ ή στην ταράτσα του. Τα ποτά στοιχίζουν 6,50€, τα κοκτέιλ από 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v