Πρωτότυπες εναλλακτικές για το πρώτο ραντεβού

Όχι άλλα άβολα τετ α τετ σε ακριβά εστιατόρια, ούτε αμήχανα ποτάκια σε μπαρ. Δείτε ιδιαίτερες εναλλακτικές για πρώτα ραντεβού και… ό,τι ήθελε προκύψει.
Πρωτότυπες εναλλακτικές για το πρώτο ραντεβού
- Και για πες, με τι ασχολείσαι αυτόν τον καιρό;

- Εεεε, βασικά είμαι άνεργη.

- Μάλιστα, ταινίες βλέπεις;

- Μπα, βαριέμαι

- Σειρές φαντάζομαι ναι έτσι;

- Ούτε

(άβολη σιωπή και τίτλοι τέλους)

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να γίνει αρκετά άβολο, ιδιαίτερα αν περιλαμβάνει την στάνταρ συνταγή του «σινεμά και ποτό» ή «θέατρο και ποτό» ή «φαγητό και ποτό». Σπάμε το τζάμι της μονοτονίας, λέμε «ναι» στην πρωτοτυπία και ό,τι βγει και προτείνουμε ενδιαφέρουσες εναλλακτικές ώστε να μην καταλήξετε και οι δύο να κοιτάτε το κινητό σας για να περάσει η ώρα.

Η Τέχνη (μας) ενώνει

Μπορεί να σας ακουστεί λίγο ξενέρωτο, αλλά μια βόλτα στις γκαλερί ή τις εκθέσεις που συμβαίνουν στην πόλη – και είναι πολλές – δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα για πρώτο ραντεβού. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε, να συζητήσετε περί έκθεσης και μη, αλλά και να το διασκεδάσετε αν για κάποιον λόγο πετύχετε κάτι εκκεντρικό ή αλλόκοτο. Σε κάθε περίπτωση, κάντε πρώτα μια «ψαχτική» για το τι παίζει στις πιο σημαντικές γκαλερί της Αθήνας και δείτε εδώ τις πιο «καυτές» εκθέσεις αυτήν τη στιγμή στην πόλη.

Απόδραση στον έρωτα

Το πιάσατε το υπονοούμενο. Δωμάτια απόδρασης για να μην καταφέρει ποτέ να ξεφύγει από την αγκαλιά σας. Είναι διασκεδαστικά, είναι μυστηριώδη είναι 100% συναρπαστικά και θα σας προσφέρουν εγγυημένη ψυχαγωγία και έκκριση αδρεναλίνης. Τα δωμάτια απόδρασης – και τα αντίστοιχα σενάριά τους – στην Αθήνα είναι δεκάδες. Δείτε εδώ τα πιο δημοφιλή, εξερευνήστε τα σενάρια που θα σας ιντριγκάρουν περισσότερο και κλείστε θέση για το πιο περιπετειώδες ραντεβού της ζωής σας. 

Τουρίστες στην πόλη

Δεν είναι ανάγκη να περιοριστείτε σε αρχαιολογικούς χώρους, αν η Ιστορία δεν συγκαταλεγόταν ποτέ στα ενδιαφέροντά σας. H Αθήνα είναι γεμάτη όμορφες γωνιές, η καθεμία με τα μυστικά της και κάθε γειτονιά κρύβει τη δική της γοητεία στα στενάκια της, αρκεί να ξέρετε πού και πώς θα την ανακαλύψετε. Θέλετε… σκονάκι; Δείτε εδώ εννιά διαδρομές στην καρδιά της πόλης, αλλά και πληροφορίες για τα μέρη που θα συναντήσετε στην κάθε βόλτα έτσι ώστε να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο το – μελλοντικό - έτερον ήμισυ. 

Παίζουμε;

Επιτραπέζια. Ενώνουν ανθρώπους, αλλά μπορούν να τους χωρίσουν σε μια ζαριά. Ελπίζουμε στο πρώτο και συνιστούμε έξοδο… παιχνιδιάρικη με καφεδάκι ή ποτό, ωραία ατμόσφαιρα και ακόμα πιο ωραία παιχνίδια στο τραπέζι σας. Οι επιλογές μπόλικες στην Αθήνα και ωραιότατες: το Playhouse στα Εξάρχεια, το Playce στους Αμπελόκηπους, το This House Rules στο Μαρούσι και αρκετά ακόμα καφέ που… παίζουν εδώ.

Επιστροφή στη Φύση

Αν το έτερον ήμισυ είναι γενικά της «δράσης», τότε η ενναλακτική μιας ιδιαίτερης συνάντησης στην ανέγγιχτη φύση είναι άκρως ελκυστική. Καιρού επιτρέποντος, φορέστε αθλητικά παπούτσια, άνετα ρούχα, πάρτε μαζί σακίδιο με σνακ και ψιψιψόνια και χαράξτε πορεία στο αγαπημένο βουνό των Αθηναίων, την Πάρνηθα, είτε με τα πόδια σε κάποιο από τα βατά μονοπάτια της είτε – ακόμα καλύτερα – με ποδήλατο. Περισσότερες πληροφορίες για το βουνό της αθηναϊκής εξοχής εδώ. Δεν σας ψήνει η Πάρνηθα; Περισσότερες αθηναϊκές εξοχές εδώ

Ο ουρανός με τ’ άστρα

Αντί να της τάξετε τον ουρανό με τα άστρα, γιατί να μην την πάτε να μάθει τα πάντα για αυτόν (και για πολλά ακόμα); Σούπερ επιλογή για «αστεράτο» ραντεβού, το Αστεροσκοπείο σας καλεί να ανηφορίσετε ως την Πεντέλη, εκεί όπου, στο εντυπωσιακό κτίριο του τηλεσκοπίου Newall, θα μυηθείτε στα μυστικά των άστρων. Δύο βραδιές κάθε μήνα – δείτε εδώ το πρόγραμμα ξεναγήσεων - οι άνθρωποι του Κέντρου Επισκεπτών του Αστεροσκοπείου αρχικά σας συστήνουν στο σύμπαν μέσα από μια μίνι παρουσίαση με οπτικοακουστικά υλικά, και στη συνέχεια σας ξεναγούν στο διάστημα μέσα από το «μάτι» του τηλεσκοπίου (εισιτήριο 5€). 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v