Live clubbing στην Αθήνα: 7 δυνατές διευθύνσεις

Αυτές είναι οι πιο δυνατές live clubbing διευθύνσεις της Αθήνας που θα μας κάνουν να χορέψουμε παρέα με ποπ ερμηνευτές μέχρι τελικής πτώσης αυτόν τον χειμώνα.
Live clubbing στην Αθήνα: 7 δυνατές διευθύνσεις
Έχουν τον δυναμισμό και τη ζωντάνια ενός club αλλά και τον cozy χαρακτήρα ενός μπαρ. Δίνουν τον παλμό με μοντέρνα σχήματα και live ερμηνείες που συνοδεύουν τις μουσικές από το booth, αντί για ένα στεγνό DJ set. Μπορούν ωστόσο να μας… χορέψουν και με ελαφρώς πιο λαϊκά ακούσματα με τον καθιερωμένο λουλουδοπόλεμο, αλλά στο "όρθιό" του ως επί το πλείστον. Τα live clubs της Αθήνας, που έγιναν η απόλυτη νυχτερινή τάση στη διασκέδαση των τελευταίων ετών, είναι με λίγα λόγια ένα υβρίδιο όρθιου clubbing και "μίνι συναυλίας" από μοντέρνα σχήματα, ένα απενοχοποιημένο κράμα χορού και... τσακίρ κεφιού. Και αυτός ο χειμώνας δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση: Συγκεντρώνουμε τις πιο καυτές διευθύνσεις για live clubbing, όπου φιλοξενούνται μερικά από τα πιο φρέσκα ονόματα της ποπ ελληνικής χορευτικής μουσικής. Ιδού πού θα χορέψουμε ζωντανά αυτή τη σεζόν:

Acro  
Ποιοι: Γιώργος Σαμπάνης, Ευρυδίκη, Τάμτα
Πού: Ιερά Οδός 7-11, Γκάζι, τηλ: 2103417300

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο νεαρός τραγουδοποιός και ερμηνευτής, στον οποίο οφείλονται τα περισσότερα pop hits του εγχώριου μουσικού στερεώματος τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει να δώσει τον ρυθμό του live clubbing στην σκηνή του Acro. Μαζί του, η αγαπημένη κύπρια ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, με παλιές ποπ και καινούριες επιτυχίες από τον πιο ροκ εαυτό της, καθώς και η Τάμτα, που έχει εξελιχθεί σε fashion icon αλλά και εναλλακτική ποπ φιγούρα της τελευταίας δεκαετίας. Η είσοδος στοιχίζει 10€ με ποτό στο μπαρ, 70€ με κρασί ανά δύο άτομα και η φιάλη ουίσκι από 120€, ανάλογα το διάζωμα.

Αυτοκίνηση
Ποιοι: Στέλιος Ρόκκος, Κατερίνα Λιόλιου, Στέφανος Τριανταφύλλης
Πού: Λεωφόρος Κηφισίας 7, Μαρούσι, τηλ: 2130386222

Η γνωστή σκηνή του Αμαρουσίου μεταμορφώνεται σε κεφάτο νεανικό live club, με τη βοήθεια του Στέλιου Ρόκκου, που καταφέρνει να παραμένει «φρέσκος» και ροκάς, ξεσηκώνοντας το νεανικό κοινό. Το τελευταίο έχει κι άλλους λόγους να ανηφορίσει την Κηφησίας, μιας και στην Αυτοκίνηση εμφανίζονται και η δημοφιλής Κατερίνα Λιόλιου που αναδείχθηκε από το talent show The Voice, αλλά και ο ελληνοαμερικανός Στέφανος Τριανταφύλλης των My Excuse με τον μοντέρνο και εναλλακτικό ροκ ήχο του. Η είσοδος στοιχίζει 10€ με ποτό στο μπαρ (φιάλη κρασί 60€, ουίσκι 120-140€).

Gotham Stage Club  
Ποιοι: Λευτέρης Πανταζής, Νίνο, Θωμαή Απέργη
Πού: Λεωφόρος Κηφισίας 10, Μαρούσι, τηλ: 6970866666, 2106846140, 2106201144

Το πρώην Guzel ανοίγει τις πόρτες του για τον χειμώνα και έχει κάτι για κάθε λογής… χορευταρά: Τα άσματα του Λε-Πα για άκρατο λίκνισμα, τις ποπ-ροκ επιτυχίες του Νίνο, τις jazz-swing επιρροές της Θωμαής Απέργη που διαγωνίστηκε πέρυσι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, αλλά και στο μουσικό show Your Face Sounds Familiar, και τον Δημήτρη Τικτόπουλο, μια φρέσκια φωνή που αναδείχθηκε από talent show. Στα «έξτρα», οι έκτακτες κυριακάτικες live εμφανίσεις καλλιτεχνών – στις 29/11 για παράδειγμα, την σκηνή καταλαμβάνει το πιο δημοφιλές boy band της εγχώριας σκηνής, οι Boys and Noise, μαζί με τον Mike και μια δυνατή ομάδα από DJs. Το κυρίως σχήμα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και η είσοδος στοιχίζει 15€ με ποτό ή 130€ η φιάλη ανά τέσσερα άτομα.

Cabaret  
Ποιοι: Γιώργος Παπαδόπουλος, Χριστίνα Σάλτη, Δήμος Μπέκε
Πού: Πλουτάρχου 23, Κολωνάκι, τηλ: 2107245451

Από τις πιο ιδιαίτερες φωνές που ανέδειξε η ποπ σκηνή τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Παπαδόπουλος δημιουργεί μια άκρως κεφάτη ατμόσφαιρα στο κολωνακιώτικο Καμπαρέ, μαζί με την νέα άφιξη της pop-R&B σκηνής Χριστίνα Σάλτη και τον εξαιρετικό στα φωνητικά Δήμο Μπέκε. Μάλιστα, φροντίζουν για… τριήμερη απόλαυση, αφού εμφανίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η είσοδος στοιχίζει 10€ με ποτό στο μπαρ και από 130€ η φιάλη ουίσκι.

Apotheke  
Ποιοι: Ηλίας Βρεττός, OtherView
Πού: Πανεπιστημίου 10, τηλ: 2103626585

Ανανεωμένος, συνεχώς μέσα στην ενέργεια και με νέες εκρηκτικές ποπ επιτυχίες, όπως το «Πετάω Ψηλά», ο Ηλίας Βρεττός θα σας πείσει να χορέψετε μέχρι πρωίας στο κέντρο της Αθήνας. Στο πλευρό του, το ανανεωμένο συγκρότημα των OtherView με τις χορευτικές του επιτυχίες, καθώς και ο Γιάννης Παπαποστόλου και ο DJ Νίκος Μάρκογλου. Το σχήμα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και η είσοδος στοιχίζει 10€ με ποτό στο μπαρ, 45€ με κρασί ανά δύο άτομα ή από 120€ για φιάλη ουίσκι ανά τέσσερα άτομα.

4711  
Ποιοι: Διονύσης Σχοινάς
Πού: Λεωφόρος Κηφισίας 101 και Σίνα, Μαρούσι, τηλ: 2106196769, 6936513931

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Διονύσης Σχοινάς μας θυμίζει τις καλύτερες 90s επιτυχίες και μας δίνει ρυθμό με τα ολοκαίνουρια hits του συνήθους υπόπτου Φοίβου, με τον οποίο ξανασυνεργάζεται μετά από πολλά χρόνια. Μαζί του, ο Κώστας Λαϊνας, η Ειρήνη Ζέη και ο Dj Andre, σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο που προδιαθέτει για πάρτι. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 23.30, η απλή φιάλη στοιχίζει 130€ ανά τέσσερα άτομα, ενώ ισχύει και φοιτητική προσφορά με φιάλη στα 120€ ανά έξι άτομα.

Blondie’s Bar
Ποιοι: Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Στεφανία Ρίζου, Χριστίνα Μηλιού
Πού: Ξάνθου 5, Κολωνάκι, τηλ: 2103388123

Μια εναλλακτική πρόταση παρουσιάζει το κολωνακιώτικο Blondie’s: Κυριακάτικα live parties. Και μάλιστα με μερικές από τις πιο όμορφες φωνές του ποπ ρεπερτορίου: Τον Γιάννη Βαρδή, τον Γιώργο Λιανό, τη Στεφανία Ρίζου και τη Χριστίνα Μηλιού. Η είσοδος στοιχίζει 10€ και η φιάλη 90€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v