Πέντε μουσικές σκηνές για το Σαββατόβραδο

Χαΐνηδες, Γιάννης Κούτρας, Μπλε και Χειμερινοί Κολυμβητές μας κρατούν μουσική συντροφιά αυτό το Σάββατο σε πέντε μουσικές σκηνές.
Πέντε μουσικές σκηνές για το Σαββατόβραδο
Καθώς οι μουσικές σκηνές έχουν ήδη ξεκινήσει δυναμικά το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, τα Σάββατα μας γεμίζουν μελωδίες από αγαπημένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες. Για αυτό το Σάββατο, επιλέγουμε πέντε μουσικές σκηνές που παρουσιάζουν αδιαμφισβήτητο μουσικό ενδιαφέρον.

Οι Χαΐνηδες στο Ρυθμός Stage

Οι Χαΐνηδες επιστρέφουν στο Ρυθμός Stage για τα τρία πρώτα Σάββατα του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν μία μουσική παράσταση όπως μόνο εκείνοι ξέρουν. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι «ο όρος "μέσος άνθρωπος" είναι μια φτηνή κι επικίνδυνη επινόηση της βιομηχανίας της διασκέδασης. Αντίθετα, στην παράσταση των Χαΐνηδων, πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ' αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης».

Info: Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη. Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί). Ώρα έναρξης 22.00.

Γιάννης Κούτρας και Γιώργος Μεράντζας στο Γυάλινο

Δύο σπάνιες φωνές συναντιούνται στη σκηνή του Γυάλινου UPSTAGE για τέσσερα συνεχόμενα Σάββατα του Νοεμβρίου.Ο Γιάννης Κούτρας και ο Γιώργος Μεράντζας σημάδεψαν το ελληνικό τραγούδι με τις αποκαλυπτικές ερμηνείες τους, το δυναμικό τους ήθος και την σπάνια χροιά τους. Με την τριαντάχρονη πορεία και εμπειρία των ανεξίτηλων φωνών τους θα μας αφηγηθούν την ιστορία του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Info: Γυάλινο Upstage, Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη. Είσοδος 12€ με ποτό στο μπαρ, 15€ με ποτό σε τραπέζι. Ώρα έναρξης 23:00.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Γιάννη Κούτρα στο In2life. 

Μπλε στο Κύτταρο

Η ροκ μπάντα που σημάδεψε τα 90s, εμφανίζεται στο Κύτταρο για να παρουσιάσει σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση και ακυκλοφόρητα τραγούδια από το νέο της album που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του χρόνου. Φυσικά και θα ακούσουμε όλα τα αγαπημένα κομμάτια για το παρελθόν όπως τα Φοβάμαι’, ‘Νιώθω ενοχές’, ‘Πιάνω φωτιά’, ‘Τον ίδιο το Θεό’, ‘Κόκκινο φιλί’, ‘Δε Θέλω’, ‘Μια φορά κι ένα καιρό’ και πολλά άλλα.

Info: Κύτταρο, Ηπείρου 48. Εισιτήρια 10€. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00.

The Blues Project στον Σταυρό του Νότου

Μια απογειωτική πανδαισία από το χώρο της φάνκυ μπλουζ, σόουλ, τζαζ και ροκ μουσικής είναι αυτό που δίνουν απλόχερα οι Blues Project. Μία δυνατή χημεία ανάμεσα σε πέντε δυναμικούς μουσικούς που μας μεταφέρουν σε ατμόσφαιρες σκηνών της Νέας Υόρκης και της Νέας Ορλεάνης.

Info: Φραντζή και Θαρύπου 35, είσοδος 10€ με μπύρα ή κρασί.

Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus

To sui generis σχήμα του Αργύρη Μπακιρτζή εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ίλιον Plus. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου «φόντο των δύσκολων οικονομικά καιρών, που συνηθίζουν τους διοργανωτές μουσικών εκδηλώσεων να ζητούν ολιγομελή σχήματα, οι Χειμερινοί Κολυμβητές έχουν ενδώσει και από καιρό σκέφτηκαν τη δημιουργία παραρτημάτων ή συνιστωσών (το προτιμούν αυτόν τον καιρό γιατί είναι της μόδας ή του συρμού κατ’ άλλους) ή παραφυάδων ή παρακολουθημάτων ή σκελών, ώστε να εμφανίζονται κατά διαστήματα σε διαφορετικούς τόπους. Παρ’ όλα αυτά και σε πείσμα τούτων των δύσκολων καιρών, θα εμφανιστούν αυτή τη φορά στην Αθήνα, σε -σχεδόν- πλήρη απαρτία».

Info: Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, έναρξη 22:00, είσοδος 12 Ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v