Τα καλύτερα café με επιτραπέζια στην Θεσσαλονίκη

Πέντε στέκια στην Θεσσαλονίκη για να απολαύσετε το καφεδάκι σας και άφθονο παιχνίδι με επιτραπέζια με την παρέα σας.
Τα καλύτερα café με επιτραπέζια στην Θεσσαλονίκη
Παρεΐστικο καφεδάκι, παιχνιδιάρικη διάθεση, φοιτητικό κέφι και μεγάλη ποικιλία επιτραπεζίων. Η Θεσσαλονίκη… ξέρει να παίζει, και το κάνει στα πολύχρωμα, ωραία στέκια στο κέντρο και την Καλαμαριά.

Harry’s Spot
Αγγελάκη 8 / Αλ. Σβώλου 52, τηλ: 2310238594>

Η πρώτη απαραίτητη στάση κάθε φοιτητή που σέβεται τον εαυτό του στην Θεσσαλονίκη – και που επιστρέφει ξανά και ξανά στη συνέχεια, το Harry’s Spot είναι το απόλυτο στέκι για παρεΐστικους καφέδες και επιτραπέζια παιχνίδια στις μεγάλες ξύλινες αίθουσές του. Τα τελευταία είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν για όλους, με ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε τίτλους, οι οποίοι φτάνουν τους 480. Συχνά-πυκνά, επίσης, διοργανώνονται τουρνουά Titsu και άλλων παιχνιδιών.

LOL café  
Αρριανού 16, τηλ: 6944167273

Μια ανάσα από τη Ροτόντα, το LOL café ανανεώθηκε, αλλά συνεχίζει να σερβίρει με καλή διάθεση λαχταριστές ζεστές σοκολάτες, καφέ και σπιτικές λεμονάδες (που αργότερα γίνονται κοκτέιλ), μαζί με σπιτικές λιχουδιές, κέικ και μπισκότα. Φυσικά, αποτελούν συνοδεία στα αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια – σημειώστε ότι το κατάστημα είναι ιδιαίτερα pet friendly και κατά διαστήματα φιλοξενεί και φιλοζωικά events.

Παίζουμε Monopoly;  
Ν. Πλαστήρα 51, Καλαμαριά, τηλ: 2310450424

Στο πολύχρωμο, μοντέρνο και άνετο χώρο του «Παίζουμε Monopoly» στην Καλαμαριά, δεν θα παίξετε μόνο Monopoly. Θα βρείτε darts, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, αρκετά επιτραπέζια παιχνίδι, τηλεοράσεις για τα κορυφαία αθλητικά events και news stands με περιοδικά για να μην βαρεθείτε ποτέ. Η θέα στη θάλασσα είναι… extra bonus.

Café Mera  
Αγγελάκη 18, τηλ: 2310220038

Στον απόλυτο φοιτητόδρομο, την οδό Αγγελάκη, το Café Mera είναι ίσως το πιο καθαρόαιμο φοιτητικό café: Φθηνό καφεδάκι (2€), δωρεάν επιτραπέζια παινχίδια σε ικανοποιητική ποικιλία, και ανεβαστικές mainstream μουσικές είναι το σκηνικό. Κι αν πεινάσετε, θα βρείτε burger από 3,50€ και φρεσκοψημένο τοστάκι στα 1,50€.

+bonus:
Playhouse shop  
Γρ. Παλαμά 17, τηλ: 2310 261086

Μπορεί το café του Playhouse να μένει προς το παρόν κλειστό – αναμένεται να ανοίξει σύντομα και πάλι στο κέντρο της πόλης – αλλά το κεντρικό κατάστημα παραμένει στις επάλξεις με έναν χώρο όπου μπορείτε να συζητήσετε, να πληροφορηθείτε μέσα από παρουσιάσεις και να αγοράσετε επιτραπέζια παιχνίδια σε μεγάλη ποικιλία. Μάθετε για τις τελευταίες αφίξεις και παρουσιάσεις εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v